АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

З ЯКОЮ МЕТОЮ ЗБИРАЮТЬ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ?

Читайте также:
  1. E. Продукт, натуральні властивості якого змінені з метою обману споживача
  2. Г) побудові моделей економ.явищ та процесів з метою вибору оптим. варіанту управління підприємством.
  3. З метою зігрівання після переохолодження хворий використав розчин етилового спирту всередину. Як впливає спирт етиловий на терморегуляцію?
  4. З метою санації повітряного середовища
  5. Заняття по догляду з метою розвитку дитини від 6 місяців до 1 року
  6. Заняття по догляду з метою розвитку дитини віком до 6 місяців
  7. Зміст к-лю визначається: предметом його вивчення; метою, що ставиться перед ним; завданнями, що він вирішує.
  8. Інші засоби захисту права власності. Персональні засоби захисту права власності
  9. Кореспонденція рахунків за операціями викупу акцій з метою їх анулювання
  10. Методи менеджменту – це сукупність способів і прийомів впливу на колективі працівників та окремих виконавців з метою досягнути місії організації та її цілей.
  11. Метою гри є відпрацювання навичок прийняття колективних рішень шляхом запровадження методу “Делфі”.

Правда про наших законодавців або хто впливає на внутрішню ситуацію в державі

Дорогий українцю!

ЩО ТОБІ ПОТРІБНО ЗНАТИ:

В ці дні по всій Україні у всіх приватних та державних установах відбувається масовий збір підписів на твою добровільну згоду для накопичення і обробки всіх твоїх персональних даних (ПД)! Щодо законів, які зобов’язують збір підписів і мають назву:

1 ) «Про захист персональних даних» № 2297-VI, прийнятий 1 червня 2010 р.;

2 ) «Про доступ до публічної інформації», який набрав чинності 10 травня 2011 р.,

Та їхні доповнення. Ці всі закони були ініційовані на замовлення Євросоюзу, щоб зробити Україну підвладною собі!

ХОЧЕШ БУТИ ОБ’ЄКТОМ МАНІПУЛЯЦІЇ?

Увага!!! Вся інформація про тебе, згідно цих законів, буде збиратися, накопичуватися, змінюватися без твого відома, її можуть поширювати (розповсюджувати, передавати) на розсуд того, хто володіє інформацією. Доступ до твоїх даних може мати будь-хто, включаючи і іноземних суб’єктів! (див. закон «Про захист персональних даних» ст.29 ч. 1 і 2)

Володільці інформації про тебе можуть на свій розсуд розголосити її, за це вони не підлягають юридичній відповідальності! Навіть незважаючи на порушення своїх обов’язків (ст.11 закону«Про доступ до публічної інформації»). Це є ПОВНЕ БЕЗЗАКОННЯ!!!

ЯКУ САМЕ ІНФОРМАЦІЮ БУДУТЬ ЗБИРАТИ ПРО ТЕБЕ?

Твоє расове або етнічне походження, політичні, релігійні, світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також дані, що стосуються здоров’я, особистого та статевого життя!

Власне кажучи, про тебе будуть знати все, ти будеш під повним контролем!!!

З ЯКОЮ МЕТОЮ ЗБИРАЮТЬ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?

Будуть говорити, що з метою безпеки – для твого особистого захисту (адже зараз підвищений рівень тероризму); для швидкого та кращого медичного обслуговування (у випадку, якщо станеться якийсь нещасний випадок з тобою); ти будеш отримувати послуги у приватних та державних установах за спрощеною процедурою. Одним словом, під фальшивими та демагогічними фразами про полегшене та краще життя – тобі будуть нав’язувати нову тоталітарну диктатуру! ПРАВОВУ НЕВОЛЮ!

Ти скажеш, що не може такого бути!

Але задумайся, шановний співвітчизнику! Коли твої права будуть порушувати (а їх порушують вже тепер, тільки ще не набули чинності санкції, які будуть застосовувати по відношенню до тебе!!! Але вже в цьому році будуть застосовувати покарання за непідвладність!!!) на державному чи місцевому рівнях, на місці твоєї праці, будуть впливати на обмеження твоєї свободи, на твоє вільне волевиявлення. Коли ти будеш протестувати проти беззаконня, яке буде чинитися– тебе зліквідують!

Уявімо ситуацію: Ти незадоволений діями влади або владу захопила групка «голубих», які на всіх державних рівнях просувають закони, які будуть сприяти розбещенню твоїх дітей та хочуть узаконити дозвіл на привселюдну педерастію; чи ти незадоволений п’ятимісячною затримкою заробітньої платні і як наслідок почнеш виявляти протест; скаржитись у вищі інстанції, а це не сподобається твоєму керівництву! Тоді тебе, як «бунтівника», знищать. Анулюють твої дані або заморозять їх дію. Ти не зможеш оплатити комунальні послуги, купити харчів для твоїх дітей в магазині або ж виконувати інші дії у приватних чи державних установах. Тиск на себе будеш відчувати до того моменту, допоки не зламаєшся і не будеш покірно «танцювати під їхню сопілочку»!


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)