АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зміст к-лю визначається: предметом його вивчення; метою, що ставиться перед ним; завданнями, що він вирішує

Читайте также:
  1. II. Требования охраны труда перед началом работы.
  2. II. Требования охраны труда перед началом работы.
  3. II. Требования охраны труда перед началом работы.
  4. III . Взаємозамінність зубчастих коліс і передач
  5. III. Прийняття попереднього рішення
  6. Re: Переделка 6В электрооборудования Явы в 12В
  7. Re: Переделка 6В электрооборудования Явы в 12В
  8. V. Відкликання попереднього рішення
  9. V. Дайте характеристику кваліфікуючих, особливо кваліфікуючих ознак злочинів, передбачених ст.ст.185-187, 189-191 КК (заповніть таблицю)
  10. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  11. V. Зміст навчального матеріалу
  12. А) приобретение и передача технологий, включая основные проектные работы

Зовнішній аудит – зд-ся сертифікованими аудиторами на договірній основі.

Зовнішньо-економічна інформація – планова, яка дає сведения о параметрах об’єктів управління, інформація про зовнішні возмущения

Зустрічна перевірка – отримання в письмовому виді від незалежних сторін інформацію стосовно реальності,власності, оцінки, підтвердження основних операцій і залишків по рахункам.

Індукції – прийом дослідження, при якому загал. висновок про прикмети множини елементів об’єкта складають на основі вивчення не всіх прикмет, а лише частини елементів цієї множини, тобто способом виведення висновків від окремого до загального.

Інтелектуальна під –ка – міститься в підробних документах, які формально оформлені правильно і тими посадовими особами, які мають право, але вони містять данні, які носять завід ома неправдивий характер і свідомо у злочинних цілях перекручують дійсність.

Інформаційне моделювання – це інформаційна сукупність, яка представляє контролюючий об’єкт у вигляді моделі.

Інформація – відомості про події, процеси, які відбуваються у господарстві людей, природі, суспільстві. Інформація є об’єктом збереження, передавання і перетворення для використання в будь якій сфері людської діяльності.

Існують наступні варіанти внутрішнього контролю – 1. Делегування певних контрольних функцій на робочі місця аз централізованим підрозділом, який контролює не процес, а ефективність здійснення контрольних функцій виконавця. 2. Тотальний ВК(перманентна інвентаризація, перевірка виконання правил, поточне спостереження) 3. Делегування функцій контролю підрозділом аз паралельним існуванням підрозділу внутрішнього контролю

Камеральні перевірки – прийом документального контролю проектно-кошторисної документації по капітальних вкладеннях, а також документів на виконання будівельно-монтажних робіт, які подають установі банку, що здійснює контроль за фінансування капітальних вкладень з державного бюджету. Застосовується також податковими службами для контролю звітності.

Компонентами інф-го забезпечення комп’ютерних електронних систем – система класифікації інформації, система кодування інформації, модифіковані системи модифікації, файли даних

Компютерне шахрайство – любі звязані аз компютерною технологією інциденти, в результаті яких жертва може нести збиток, зловмисник отримує вигоду

Контрольно-ревізійний процес – це сукупність організаційних, методичних і технічних засобів, здійснюваних за допомогою певних процедур.

Контроль – це функція управління економікою підприємства, яка здійснюється шляхом систематичного безперервного спостереження за параметрами формування і використання трудових, матеріальних і фінансових ресурсів, перевірки і оцінки результатів ГФД


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)