АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основний зміст періодів підготовки передбачає

Читайте также:
  1. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  2. III. Основний зміст роботи
  3. III. Основний зміст роботу
  4. IV. Діяльнісна змістова лінія
  5. V. ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  6. V. Зміст навчального матеріалу
  7. V. Зміст теми заняття.
  8. V. Зміст теми попереднього заняття.
  9. V. МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
  10. VI. ЗМІСТ ЛЕКЦІЙНОГО МАТЕРІАЛУ
  11. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  12. VІ. Основна нормативно-правова і навчальна література для підготовки до заліку (іспиту) з Кримінально-виконавчого права.

Процес підготовки Збройних Сил України за стандартами буде побудований на загальному стратегічному, оперативному та тактичному фоні за дворічним циклом навчання з трьома періодами підготовки (базовим, інтенсивним, підтримуючим) по 6 місяців кожний.

При цьому, основним змістом періодів підготовки буде:

базового – відновлення готовності до навчального процесу (відновлення озброєння і військової техніки, переміщення та укомплектування особовим складом, проведення організаційних заходів), проведення курсової (зборової) підготовки, опанування нових зразків озброєння та військової техніки;

інтенсивного – набуття оперативних (бойових) спроможностей за стандартами підготовки, які будуть визначені у переліку бойових завдань для кожної військової частини;

підтримуючого – підтримання готовності до виконання визначених завдань, удосконалення набутих спроможностей та їх перевірка, проведення зборових заходів з резервістами

Планування заходів бойової підготовки

здійснюється штабами на підставі рішення командира на організацію бойової підготовки військової частини та під його безпосереднім керівництвом.

Відповідно до Рішення у військовій частині розробляються основні плануючі документи:

в окремому батальйоні – план бойової підготовки на навчальний рік;

у роті – план основних заходів на місяць та розклад занять на тиждень.

Зазначені документи розробляється з урахуванням порядку організації та проведення індивідуальної і колективної підготовки за відповідними періодами підготовки дотримуючись вимог цієї Програми.

У разі проведення організаційних заходів, пов’язаних зі змінами щодо укомплектованості підрозділів, протягом навчального року план бойової підготовки уточнюється встановленим порядком.

Заходи бойової підготовки планувати, виходячи з тривалості навчального дня (без урахування часу для пересування на заняття і з занять):

в базовий період – 2 навчальні дні по 3 години;

в період інтенсивної підготовк и – 5 навчальних днів по 6-10 годин;

в підтримуючий період – 2 навчальні дні по 6 годин.

Тривалість навчальної години – 50 хвилин.

З виходом на полігони, заняття проводяться без обмеження загальної тривалості службового часу.

Кількість вогневих тренувань, вправ навчальних (контрольних) стрільб, вправ водінь бойових машин та автомобілів командирам військових частин (підрозділів) планувати в залежності від рівня підготовки особового складу, але не менше:

одного на місяць – протягом інтенсивного періоду;

одного у квартал – протягом підтримуючого періоду.

Облік результатів бойової підготовки.

Облік результатів бойової підготовки ведеться:

у взводі – індивідуальний за військовослужбовців та за відділення;

у роті – за відділення, взводи та сержантів роти;

у штабі батальйону – за роти, окремі підрозділи та офіцерів батальйону;

у штабі бригади (полку) – за роти, батальйони, окремі підрозділи та офіцерів управління військової частини.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)