АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. МЕТА НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЇ

Читайте также:
  1. VІIІ. Приведення нормативно-правової бази у відповідність із завданнями Стратегії
  2. Варіанти стратегій розвитку організації й відповідні їм стратегії управління людськими ресурсами
  3. Взаємозв'язок стратегії організації й стратегії управління персоналом
  4. Вибір альтернативної стратегії.
  5. Вибір нової стратегії
  6. Вибір операційної стратегії та операційних пріоритетів
  7. Вибір стратегії поведінки
  8. Визначення поняття і зміст операційної стратегії
  9. Визначить стратегії психотерапевтичної роботи з клієнтом і рекомендації для нього: молодий чоловік віком 26 років страждає на ігроманію.
  10. Використання SWOT-аналізу для формування стратегії
  11. Вимоги до написання контрольної роботи
  12. ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ РЕФЕРАТІВ

СТРАТЕГІЯ

СТАЛОГО РОЗВИТКУ

БІЛАШІВСЬКОЇ

СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ОСТРОЗЬКОГО РАЙОНУ

На термін 2013-2017 роки

І. ВСТУП

 

Сільська рада це орган місцевого самоврядування, основним завданням якого є вирішення повсякденних потреб мешканців населених пунктів, визначення необхідності у соціальній та технічній інфраструктурі. Для повноцінного функціонування органів місцевого самоврядування є необхідність в розробці Стратегії сталого розвитку.

При формуванні документу Стратегії сталого розвитку Білашівської сільської ради на зборах ініціативної групи було визначено три основних напрямки діяльності громади: розвиток територіальної громади, стимулювання інвестиційної діяльності та розвиток зеленого туризму.

Стратегії сталого розвитку побудовано таким чином, що у процесі реалізації вона впливатиме на поточне формування проектів місцевого розвитку, а також заходів у межах району та області на період до та після 2017 року.

У документі розглядаються фактори, котрі впливають на подальший розвиток та диктують зміни. Документ визначає цілі сільської ради й підказує, як їх досягти. Як сама рада, так і люди, які в ній живуть та працюють, забезпечують можливість вжиття заходів із реалізації стратегічних цілей, передбачених цією стратегією.

Ця стратегія визначає довгострокові перспективи з урахуванням потреб майбутніх поколінь. Таким чином, Стратегія сталого розвитку розглядається як плановий документ найвищого рівня, а отже, її реалізація вимагає зосередження фінансових, фізичних та людських ресурсів. Очікується, що всі зусилля адміністративних органів, громадянського суспільства, наукових кіл і громадян будуть націлені на успішну реалізацію пріоритетів та заходів, передбачених стратегією. Для досягнення цілей, визначених у цій Стратегії необхідна належна координація наявних фінансових ресурсів, залучених із надходжень регіонального рівня, державного бюджету.

ІІ. МЕТА НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЇ

Метою розробки Стратегії сталого розвитку Білашівської сільської ради є створення органами місцевого самоврядування такого документу, завдяки якому вони зможуть раціонально організувати свою майбутню діяльність. Стратегією передбачено весь обсяг справ для майбутнього спільного функціонування громади дає можливість зрозуміти, що може зробити громада власними силами на що має опосередкований вплив та які ресурси потрібні від органів державного управління вищого рівня.

У даній Стратегії провідне місце займають заходи, які громада зможе виконати власними силами і за збереження результатів яких будуть нести відповідальність. В цілому реалізація Стратегії зорієнтована на спонукання певної поведінки підприємців, населення, громадських організацій. Відтак, дає відповідь на запитання: Які мають створити умови, заохочення, пільги чи преференції для досягнення цілей? Яким чином будуть лобіюватися інтереси громади на різних рівнях органів державної влади?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)