АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК ВИДАЧІ ЗАВДАННЯ НА КУРСОВУ РОБОТУ

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  3. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  4. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  5. IV. Порядок назначения и выплаты государственных академических и именных стипендий
  6. IV. Порядок оказания услуг(выполнения работ)
  7. IV. Порядок представления на конкурс
  8. V. ОБЩИЙ ПОРЯДОК ПОСТАНОВКИ РЕКУПЕРАЦИИ.
  9. VIII. Порядок предоставления социальных услуг в форме социального обслуживания на дому
  10. X. Порядок предоставления социальных услуг в стационарной форме социального обслуживания
  11. XIII. Порядок предоставления социальных услуг в полустационарной форме социального обслуживания
  12. Адм-ый и досудебный порядок обжалования актов действия бездействия налогов органов

 

Виконання і захист курсової роботи здійснюється відповідно до затвердженого кафедрою графіка, що регламентує термін вибору теми, погодження плану, здачі виконаної роботи на кафедру та її захисту.

Вибір студентами теми дослідження має бути достатньо обґрунтованим. При цьому вирішальними чинниками повинні бути не стільки наявність і кількість літературних джерел з певної проблеми, скільки актуальність теми, її пізнавальна значимість, можливість поглиблення і розширення знань студента щодо теорії і парктики функціонування грошово-кредитних відносин у суспільстві.

Про обрану тему студент повідомляє на кафедру, де вона реєструється. Кафедрою призначається науковий керівник роботи. Студент за бажанням може запропонувати власну тему дослідження. В цьому випадку запропонована тема підлягає розгляду та затвердженню на засіданні кафедри. Без погодження з кафедрою вільний вибір теми не дозволяється.

Згідно з обраною темою студенту, не пізніше як за два місяці до терміну здачі роботи, видається завдання на курсову роботу на бланку встановленої форми (Додаток А). На підставі завдання студент складає і погоджує з науковим керівником календарний план виконання курсової роботи з визначенням етапів підготовки курсової роботи та строків їх виконання (Додаток Б).

Наступним етапом виконання курсової роботи є підбір літератури з обраної для дослідження проблеми. Мінімальний перелік основних літературних джерел подається у вказівках, але для якісного виконання роботи студентами необхідно здійснити самостійний підбір додаткових літературних джерел, аналіз яких забезпечив би належний рівень дослідження обраної теми.

Після попереднього ознайомлення з рекомендованими та самостійно підібраними літературними джерелами, а також виходячи з переліку рекомендованих питань, запропонованих до розгляду при дослідженні певної теми, студент складає план курсової роботи, який подається на розгляд і затвердження науковому керівнику.

Питання плану визначають основний напрям курсової роботи, а тому повинні мати творчий характер, бути змістовними та охоплювати основні положення теми. При цьому план не слід перевантажувати надмірною кількістю питань.

Написання курсової роботи ґрунтується на глибокому вивченні літературних джерел, підборі та якісному аналізі статистичних даних, що завершується формуванням тексту роботи. Зміст питань курсової роботи необхідно висвітлювати лаконічно, без повторів та відступів від основї теми.

При написанні роботи рекомендується уникати безпосереднього переписування матеріалів літературних джерел, оскільки це може різко знизити якість дослідження та порушити логіку викладення матеріалу, а тому такого роду роботи не можуть бути допущені до захисту і повертаються на доопрацювання або повну переробку.

Запорукою високої якості виконання курсової роботи є самостійне опрацювання наукової літератури з урахуванням того фактору, що різні джерела містять різний підхід до розгляду одного й того ж питання і, відповідно, висвітлюють його з різних точок зору. Тому під час вивчення конкретного літературного джерела необхідно усвідомити специфіку підходу автора до даної проблеми, аргументацію його позиції.

Важливою вимогою до написання курсової роботи є використання у процесі дослідження цифрового і фактичного матеріалу (по тих темах, де подібний матеріал існує). Його джерелами можуть служити довідники та збірники державних статистичних органів, річні звіти підприємств, комерційних банків, законодавчі та нормативні акти, а також статистичні матеріали зарубіжних кредитно-фінансових установ. В той же час не рекомендується перевантажувати роботу громіздкими таблицями і неузагальненими статистичними даними. Опрацювання даних рекомендується проводити з використанням комп’ютерної техніки. Результати такого аналізу повинні стати підставою для формулювання практичних висновків.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)