АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МЕТА І ЗАВДАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти контрольної роботи №1.
  9. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  10. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  11. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  12. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня

Міністерство освіти і науки україни

Національний університет харчових технологій

 

 

СТРАХУВАННЯ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

До виконання курсової роботи

для студентів напряму підготовки

6.030508 «Фінанси і кредит»

денної та заочної форм навчання

 

 

Всі цитати, цифровий та фактичний матеріал, бібліографічні відомості перевірені. Написання одиниць відповідає стандартам   Підпис(и) автор(ів) _________     «___» _________2015 р.   СХВАЛЕНО на засіданні кафедри фінансів Протокол № 10 від 10.02.2015 р.

 

Київ НУХТ 2015

Страхування: метод. рекомендації до виконання курсової роботи для студ. напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» денної та заочної форм навчання / уклад. Т.А. Говорушко, В.М. Стецюк – К.: НУХТ, 2015. – 24 с.

 

 

Рецензент: В.П. Мартиненко, д-р екон. наук, проф.

 

 

Укладачі: Т.А.Говорушко, д-р екон. наук, проф.,

В.М. Стецюк, канд. екон. наук, доцент

 

 

Відповідальний за випуск Т. А. Говорушко, д-р екон.наук, проф.

 

 

Видання подається в авторській редакції

ЗМІСТ

 

   
1. Мета і завдання курсової роботи …………………………………….  
2. Тематика курсових робіт……………………………………………..  
3. Порядок видачі завдання на курсову роботу………………………..  
4. Зміст і вимоги до оформлення курсової курсової роботи…………………………………………………………………  
5. Порядок захисту курсової роботи……………………………………  
6. Рекомендована література…………………………………………….  

 

МЕТА І ЗАВДАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Дисципліна «Страхування» є важливим самостійним розділом економічної науки, в якому аналізуються основні тенденції та закономірності організації і функціонування страхового захисту фізичних і юридичних осіб в умовах ринкової економіки, принципи і джерела формування фінансових ресурсів страхових компаній, а також відносини, що виникають між страховими компаніями, різними субʼєктами господарювання і населенням.

Метою написання курсової роботи з дисципліни «Страхування» є поглиблення та узагальнення студентами знань, необхідних їм як майбутнім фахівцям з фінансів, а також вироблення навиків самостійного, творчого, послідовного вивчення проблем теорії і практики сучасного страхового підприємництва.

Завданням написання курсової роботи є вивчення сутності й функцій страхування, процесу формування фінансових ресурсів страхових кмопаній та джерел їх утворення, організації фінансів страховиків, методів і форм перестрахування, оцінювання фінансового стану страхових компаній та особливостей оподаткування страховиків в Україні.

До курсових робіт з дисципліни «Страхування» висуваються такі основні вимоги:

1. Високий теоретичний рівень. У роботі повинне міститися глибоке та змістовне висвітлення основних теоретичних положень, які ґрунтуються на використанні знань, отриманих у ході навчального процесу та при вивченні наукової літератури.

2. Всебічний аналіз практики організації страхових відносин на основі використання практичних матеріалів та статистичних даних.

3. Самостійне виконання і наявність елементів наукового підходу. Матеріали роботи повинні бути викладені послідовно та містити критичне ставлення автора до наведених у літературі дискусійних положень, а також самостійні висновки та пропозиції на основі проведеного аналізу. Безпосереднє переписування текстів з рекомендованої літератури не допускається.

4. Своєчасне написання та правильне оформлення роботи з усіма необхідними реквізитами.

Курсова робота, що виконана без належного урахування або з порушенням зазначених вимог, до захисту не допускається.

У процесі підготовки та написання курсової роботи студент має набути навичок:

- вміти самостійно опрацьовувати спеціальну навчальну літературу, нормативну документацію, довідники;

- збирати та обробляти аналітичну та статистичну інформацію;

- оволодіти основними методами, прийомами, інструментами дослідження формування страхових відносин відносин між різними суб’єктами страхового ринку;

- проводити критичний аналіз за темою, що розкривається у курсовій роботі;

- дотримуватись логіки викладення матеріалу, уникати повторювань, помилок;

- на основі викладених матеріалів необхідно засвоїти методи обґрунтування рекомендацій і пропозицій з досліджуваних проблем.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)