АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Коробка для столових приборів

Читайте также:
  1. ToyotaStarlet
  2. АКУШЕРСКО-ГИНЕКОЛОГИЧЕСКИЕ ИНСТРУМЕНТЫ
  3. Аналіз геоморфологічних умов господарювання
  4. Аннотация 1 страница
  5. Асинхронный двигатель с фазным ротором
  6. Б) Типы и конструкции термических деаэраторов
  7. Ваш рейтинг Рейтинг групи
  8. Види контролю
  9. Виды потребительской тары
  10. Відшкодування шкоди, завданої особою у разі здійснення нею права на самозахист
  11. Вікові етапи розвитку особистості школяра.
  12. Вопрос 11. Неолитическая революция: изменения в образе жизни и отношениях между людьми

(наприклад, для ножів)

       
 
Кухонні приміщення  
 
   
Піч


Холодна кухня – гаряча кухня – пекарня

 

 

 
 
Загальна інформація про заходи безпеки  

 

 


Перевірте аварійні виходи з вашого ресторану (у випадку надзвичайної ситуації ви повинні показати клієнтам та персоналу найближчий вихід з ресторану).

 

 

Завжди повідомляйте про поранення та нещасні випадки (наприклад, якщо

ви порізалися, обпеклися або поранили себе або клієнта)

 

 

Переконайтеся, що ви знаєте, де знаходиться аптечка першої допомоги.

 

 

Переконайтеся, що ви знаєте де знаходяться вогнегасники (зазвичай мають бути недалеко від приміщень фуршету)

14. Золоті правила гігієни  

 


1. Кожний працівник зобов’язаний підписати спеціальну медичну угоду з компанією DO & CO, перш ніж почати працювати із продуктами харчування.

Якщо ви страждаєте будь-яким захворюванням шкіри, то ви не маєте права працювати з продуктами харчування. Якщо ви страждаєте такими захворюваннями, як, наприклад, нежить, діарея, блювання або іншими подібними станами, то вам необхідно негайно повідомити про це менеджера по харчовому обслуговуванню або працівника, який відповідає за питання гігієни.

 

2. Слід покривати порізи або поранення на руках водо-захищеним пластиром.

 

3. Якщо ви працюєте з готовими продуктами (або напівфабрикатами), ви повинні носити рукавички на робочому місці та відразу знімати їх після виходу. Не дозволяється розгулювати в рукавичках.

 

4. Руки необхідно ретельно вимити (теплою водою з милом), висушити паперовим рушником та провести дезінфекцію так часто, наскільки це потрібно, особливо у наступних випадках:

 

- вхід у виробничу зону

- перед початком нового робочого процесу

- після відвідування туалету, прийому їжі, пиття, паління, кашлю або чихання

 

5. Якщо розбилася склянка, то всі осколки скла необхідно негайно прибрати. Незахищеної їжі при цьому слід негайно позбутися.

 

6. Їжі, що впала на підлогу, обов’язково необхідно позбутися!

 

7. Не можна ставити підноси та інші контейнери з їжею просто на підлогу!

 

8. Кожну тарілку необхідно захистити фольгою. Весь візок з тарілками також має бути акуратно захищений фольгою.

 

9. Швидке транспортування – продукти треба якомога скоріше доставляти в зону охолодження та зберігання! Сирі продукти мають бути внизу, а приготовлена їжа – у верхній частині візка!

 

10.Охолоджуїчі пристрої повинні належно працювати весь час. Температура при цьому повинна бути 4°C±3°C, у морозильнику -18°C±3°C. Якщо температура перевищуватиме 7°C, проінформуйте про це менеджера з харчового обслуговування або працівника, який відповідає за питання гігієни. Не залишайте дверцята охолоджуючих пристроїв відкритими.

 

11.Персонал, який не працює безпосередньо у приміщеннях для зберігання та у виробничих приміщеннях, може заходити до цих приміщень тільки у разі надзвичайних обставин. У такому випадку такі особи не повинні заважати роботі кухні та не повинні торкатися або кашляти на будь-які продукти чи їжу, обладнання, тощо.

Кожний працівник у виробничому приміщенні повинен мати на голові сітку для волосся та бути вдягнений у білий халат.

 

12.Паління заборонено в усіх складських та виробничих приміщеннях.

 

13.Кожний працівник зобов’язаний негайно повідомляти про будь-який очевидне або можливе пошкодження обладнання інспектору.

 

14.Персональний одяг, рюкзаки та інші подібні речі не зберігаються на кухні або в приміщенні роздаточної кухні, а мають зберігатися в роздягальні.

 

 
 
ПРИМІТКИ ТА КОМЕНТАРІ



 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)