АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Концепція побудови і основні компоненти системи Галактика ERP

Читайте также:
  1. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  2. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  3. Аналіз та оцінка екологічної складової регіональної системи
  4. Біоетика і становлення національної системи охорони здоров’я в Україні.
  5. БУДОВА М'ЯЗІВ. ОСНОВНІ ВИДИ СКЕЛЕТНИХ М'ЯЗІВ
  6. В) Екзистенціалізм та його основні напрями.
  7. Вентилятор системи охолодження дsодного моста
  8. Вибір системи виробничого навчання
  9. Види, типи і форми професійного спілкування. Основні закони спілкування.
  10. Вимоги для системи контролю доступу
  11. ВИРОБНИЧІ ПІДРОЗДІЛИ АРХІВУ ТА ОСНОВНІ АРХІВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
  12. Виродження системи квантових частинок

Система Галактика ERP служить для виконання в єдиному інформаційному просторі типових і спеціалізованих завдань управління підприємством, холдингом, групою компаній в умовах сучасної економіки.

Комплекс Галактика забезпечує вирішення:

· всього спектру управлінських завдань підприємства за концепцією ERP;

· завдань корпоративного управління, пов'язаних з консолідацією інформації, що надходить з територіально-розподілених підрозділів/підприємств, і управлінням розподіленими ресурсами (матеріальними, фінансовими, трудовими);

· завдань підтримки прийняття управлінських рішень на базі визначення, планування, досягнення і аналізу ключових показників діяльності підприємства.

Концепція побудови і розвитку системи Галактика ERP базується на таких принципах:

· У системі реалізована підтримка повного циклу управління (прогноз, планування, контроль, аналіз результатів, корекція прогнозів і планів) для всіх сфер діяльності підприємства. Використання технологій інтерактивної аналітичної обробки даних (OLAP) дозволяє розкривати різні рівні аналітики.

· У функціональному, технологічному плані система відповідає сучасним концепціям управління: ERP (Enterprise Resource Planinng), MRPII (Manafacturing Resource Planning), а також стандартам відкритих систем. Підтримка сервіс-орієнтованої архітектури (SOA) дозволяє використовувати систему Галактика ERP для побудови B2B (бізнес-бізнес) орієнтованих систем і web-орієнтованих додатків. Архітектура web-сервісу відкриває широкі можливості в інтеграції Галактики ERP з продуктами інших виробників і побудові глобальних розподілених систем.

· Використовується модульний принцип побудови - система є набором взаємопов'язаних але відносно незалежних компонент, які можуть поставлятися замовнику в будь-якому зручному для нього складі і порядку.

· Система має високий степінь масштабованості і гнучкості, зберігає ефективність і безперебійність роботи при збільшенні кількості користувачів.

· Параметри і можливості системи легко налаштовуються на галузеві і регіональні особливості специфіку сфери діяльності підприємства.

· Система забезпечує інформаційну підтримку ухвалення рішень на різних рівнях управління - аж до рівня керівництва підприємства (холдингу, корпорації).

· Прикладні властивості системи не залежать від програмно-апаратної платформи, система гарантовано працює в різних операційних середовищах і з різними СУБД - Oracle, MS SQL, Pervasive SQL.

Система Галактика ERP орієнтована на автоматизацію розв'язання завдань, що виникають на всіх стадіях управлінського циклу: прогнозування і планування, облік і контроль реалізації планів, аналіз результатів, корекція прогнозів і планів. Основною структурною одиницею системи є модуль призначений для вирішення окремих завдань певної предметної області (наприклад "Управління збутом", "Планування виробництва"). Модулі, у свою чергу, з'єднані у функціональні контури. Можливе як ізольоване використання окремих модулів, так і їх довільні комбінації, в залежності від виробничо-економічної необхідності.

Модулі системи складаються з компонентів, що взаємодіють між собою через спеціальні інтерфейси. Завдяки такій моделі побудови системи спрощується процес оновлення системи при виході нових версій.

Функціональний склад системи Галактика ERP дозволяє для будь-якого підприємства визначити набір компонентів, що забезпечують розв'язання завдань управління діяльністю в трьох глобальних розрізах:

· за видами ресурсів;

· за масштабами вирішуваних завдань (рівнем управління);

· за видами управлінської діяльності.

При чітко налагодженій технологічній схемі експлуатації системи Галактика ERP кожен фахівець виконує визначені для нього інструкцією дії, одержуючи інформацію в необхідному і достатньому обсязі для здійснення своїх посадових обов'язків.

Важливою рисою системи Галактика ERP є можливість налаштування параметрів системи на галузеві, регіональні, функціональні особливості діяльності шкірного підприємства. У процесі налаштування виконується первинне заповнення основних каталогів, класифікаторів і довідників які складають єдину інформаційну базу і використовуються усіма модулями системи. Подальше поповнення класифікаторів відбувається в процесі оперативної роботи. Також при підготовці системи до роботи проводитися налаштування аналітик для визначення розрізів за рахунками бухгалтерського обліку і статтями бюджетів.

Параметри загальносистемного налаштування дозволяють обирати ті з алгоритмів виконання різних функцій, які максимально відповідають специфіці даного підприємства. Параметри налаштування клієнта визначають особливості роботи конкретного користувача. Деякі з них, наприклад, що стосуються прав доступу до документів і можливості їх редагування, встановлюється тільки адміністратором системи.

Крім того, більшість модулів системи має власний блок налаштування. До нього, зокрема, включені функції налаштування універсальних ієрархічних, типових господарських операцій формату вхідних і вихідних документів і т.д.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)