АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура системи Галактика ERP

Читайте также:
  1. APQC структура классификации процессов SM
  2. III. Диалектика: ее суть структура и альтернативы.
  3. III. Социальная структура и стратификация
  4. Административная структура ММЦ «Валко. Новая звезда»
  5. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  6. Акцентная структура слова в русском языке. Система акцентных противопоставлений. Функции словесного ударения.
  7. Акцентная структура слова в русском языке. Функции словесного ударения.
  8. Аналіз та оцінка екологічної складової регіональної системи
  9. Архитектурой компьютера называется ее логическая организация, структура и ресурсы, которые может использовать программист.
  10. АРХІВНІ ДОВІДНИКИ В СИСТЕМІ НДА: ФУНКЦІЇ ТА СТРУКТУРА
  11. Биотическая структура экосистем
  12. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії

Контур Логістики дозволяє інтегрувати в єдину систему основні функції логістики: управління замовленнями і закупівлями, постачанням і збутом, управління запасами, складами, відносинами з постачальниками і одержувачами продукції і послуг, а також контроль взаєморозрахунків. У результаті на підприємстві створюються передумови для ефективного управління матеріальними і пов'язаними з ними інформаційними і фінансовими потоками у сфері виробництва і обігу.

Контур бухгалтерського обліку -це інструмент для ведення бухгалтерського і податкового обліку. Його особливостями є:

· підтримка нормативних правил і вимог законодавства в області бухгалтерського і податкового обліку;

· підтримка ведення обліку і формування звітності в міжнародних стандартах (IAS, US GAAP);

· гнучке налаштування аналітичного обліку;

· бухгалтерська звітність в електронному форматі;

· підтримка паралельного обліку в декількох планах рахунків бухобліку.

У Контурі планування і управління фінансами зосереджені засоби управління фінансовими ресурсами підприємства (модулі Управління бюджетом, Платіжний календар і Фінансовий аналіз). Вони підтримують класичний управлінський цикл: планування фінансово-економічної діяльності підприємства, оперативний фінансовий менеджмент фінансовий аналіз.

Контур планування і управління виробництвом призначений для вирішення завдань об'ємного календарного планування господарської діяльності (збут виробництво, постачання), контролінгу виробничих витрат, автоматизованого обліку матеріальних цінностей і послуг у виробництві. Окремі модулі розроблені для ведення специфікацій виробів і управління ремонтами.

Контур управління персоналом дозволяє автоматизувати процеси управління і обліку кадрів (кількісного і якісного складу працівників на підприємстві), використання робочого часу кожним співробітником і виконувати обчислювальні процедури, пов'язані з оплатою праці персоналу.

Контур є універсальним рішенням, його модулі за допомогою налаштувань легко адаптуються до певних вимог законодавства, а також відповідно до галузевих організаційних, виробничих особливостей враховують специфіку конкретного підприємства. Контур орієнтований на підприємства різних галузей і форм власності. Він може використовуватися як на крупних підприємствах, так і в компаніях середнього і малого бізнесу.

До Контуру спеціалізованих рішень входять модулі, розроблені для підтримки специфічних і галузевих завдань різних підприємств. Їх використання дозволяє підвищити ефективність виконання бізнес-процесів, пов'язаних з управлінням транспортом, будівництвом, нерухомістю, роздрібною торгівлею, а також із сервісним обслуговуванням, веденням претензійно-пошукових робіт, управлінням відносинами з клієнтами (CRM).

Контур адміністрування є інструментом адміністратора (або групи адміністрування) системи Галактика ERP. Контур надає адміністратору можливості:

· Забезпечити режим оперативного сумісного використання частини інформації бази даних декількома підприємствами у рамках корпоративної структури організації.

· Встановити розмежування прав доступу до модулів системи таблиць, записів і полів бази даних.

· Здійснювати оперативний нагляд за діями користувачів в системі Галактика ERP і, при необхідності, втрутитися в дії користувачів.

· Вести автоматичну реєстрацію дій користувачів по модифікації бази даних.

· Відновити базу даних, модифіковану в результаті помилкових дій деяких користувачів.

· Проводити корпоративний міжофісний обмін між базами даних, розташованими в територіально віддалених локальних обчислювальних мережах.

· Здійснювати електронний обмін документами з організаціями і банками.

· Забезпечити конвертацію словника з метою отримання доступу до бази даних системи Галактика ERP з додатків, що використовують ODBC-доступ до даних (для платформи Pervasive.SQL).

· Продіагностувати групу таблиць бази даних і виправити зіпсовані таблиці (для платформи Pervasive.SQL).

· Адаптувати систему Галактика ERP до мовних і галузевих особливостей організації, яка використовує систему.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)