АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ. для самостійної роботи

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  3. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  4. Вирішення завдання
  5. Вихідні дані завдання й проміжні розрахунки
  6. Виховні завдання
  7. Гносеологія, предмет, структура, завдання. Онтологія.
  8. До теми: ПОНЯТТЯ, ПРЕДМЕТ, ЗАВДАННЯ І СИСТЕМА КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА. ПРИНЦИПИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА
  9. Домашнього завдання
  10. Завдання
  11. Завдання

для самостійної роботи

З теми 6.1. Досудове розслідування.

Зміст самостійної роботи:

1. Для закріплення теми заняття опрацюйте лекційний матеріал повторно самостійно;

2. Підготуйте ґрунтовний теоретичний матеріал та виконайте самостійну роботу у вигляді конспекту у зошитах для самостійної роботи за темою:

1. Структура слідчих органів внутрішніх справ, органів безпеки, податкової міліції,слідчих органів державного бюро розслідувань.

2. Вимоги до працівників досудового слідства і дізнання.

3. Усно опрацюйте тези відповідей на представлені питання для перевірки знань та самоконтролю вивченого матеріалу для впевненості під час усного опитування.

Питання для перевірки та самоконтролю вивченого матеріалу:

1. В чому полягає сутність досудового розслідування?

2. Чи можна розглядати досудове розслідування лише як стадію, провадження якої здійснюється до суду і для суду?

3. Надайте визначення досудовому розслідуванню.

4. У яких формах здійснюється досудове розслідування?

5. Що таке дізнання?

6. Що таке досудове слідство?

7. Які суб’єкти уповноважені на розслідування кримінальних правопорушень?

8. Назвіть органи досудового розслідування.

9. Хто такий слідчий? Керівник органу досудового розслідування?

10. Назвіть повноваження керівника досудового розслідування.

11. Назвіть повноваження слідчого.

12. Яку структуру має система органів досудового розслідування?

13. Завданнями ГСУ МВС України є...

14. Функціями ГСУ МВС України є...

Література для самостійної підготовки:

1. Нормативна:

1.1 Кримінальний процесуальний кодекс України від 13.04.2012 № 4651-VI.-ст. 38,39,40,214,215;

1.2 Положення про органи досудового розслідування Міністерства внутрішніх справ України, затверджене наказом МВС України від 09.08.2012 № 686;

1.3 Положення про Головне слідче управління МВС, затверджене наказом МВС України від 09.08.2012 № 686;

1.4 Типове положення про слідче управління (відділ) головного управління, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, затверджене наказом МВС України від 09.08.2012 № 686;

1.5 Типове положення про слідчий відділ (відділення) міського, районного, лінійного управління (відділу) головного управління, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, затверджене наказом МВС України від 09.08.2012 № 686;

1.6 Інструкція з організації діяльності органів досудового розслідування Міністерства внутрішніх справ України, затверджена наказом МВС України від 09.08.2012 № 686.

2. Основна:

 

2.1. Організація судових та правоохоронних органів: Підручник для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів / І.Є.Марочкін, Н.В.Сібільова, В.П.Тихий та ін..; за ред. І.Є.Марочкіна івід Н.В.Сібільової. - 2-ге вид., перероб. і доп. - Х.: Одісей, 2011. -376 с.;

2.2. Тимченко С.М. Судові та правоохоронні органи України. Навчальний посібник. - К.: «Центр навчальної літератури», 2004. – 304с.

2.3. Організація судових та правоохоронних органів. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів кооперативних технікумів і коледжів. Спеціальність: 5.03040101 Правознавство/ Укл.:Столяров В.О.- К.:НМЦ «Укоопосвіта», 2009.-с.91-97.

2.4. Організація судових та правоохоронних органів. Наочний посібник для студентів кооперативних технікумів і коледжів. Спеціальність: 5.03040101 Правознавство/ Уклад.:Столяров В.О.- К.:НМЦ «Укоопосвіта», 2012.-с.56-59.

Викладач: І.В. Озерна


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)