АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Робота з програмою CheckIt

Читайте также:
  1. Архітектура та робота ОС Windows Linux
  2. АУДИТОРНА РОБОТА
  3. АУДИТОРНА РОБОТА
  4. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  5. Геодезичний контроль за будівельними роботами
  6. Енергія та робота річок
  7. За пропонованою програмою
  8. Завдання 3 Робота в середовищі текстового процесора WordPad
  9. Завдання 5. Робота з електронною поштою у поштовому клієнті Opera Mail
  10. І. Робота над поняттями (дефініціями).
  11. ІІ. Робота з класом.
  12. Індивідуальна робота

Популярнішою діагностичною програмою для комп'ютерів, сумісних з IBM PC, є програма CheckIt корпорації TouchStone Software. CheckIt може визначити конфігурацію апаратних засобів комп'ютера, перевірити компоненти комп'ютера і обчислити його продуктивність. За допомогою CheckIt ви можете упевнитися, що всі компоненти комп'ютера працюють правильно.

Програма CheckIt призначена для запуску в операційній системі MS-DOS. Перш ніж запускати CheckIt, слід переконатися, що ви не використовуєте драйвер EMM386. Для цього достатньо завантажити файл CONFIG.SYS в будь-якому текстовому редакторі і знайти рядок наступного вигляду:

DEVICE=C:\DOS\EMM386.EXE

Якщо ви знайшли такий рядок, поставте перед ним коментар:

REM DEVICE=C:\DOS\EMM386.EXE

Потім збережіть зміни і перезапустіть комп'ютер. Тепер ви можете запускати програму CheckIt. Після закінчення роботи з програмою CheckIt підключіть назад драйвер EMM386 і перезапустіть комп'ютер.

Перейдіть в каталог, що містить файли програми CheckIt. Наберіть в рядку системного запрошення команду:

> CHECKIT.EXE

Програма CheckIt почне роботу. Спочатку на екрані з'явиться інформація про саму програму. Натисніть на будь-яку клавішу. Програма приступить до визначення основних компонент комп'ютера і до їх первинного тестування. На малюнку 1 ви бачите цей процес.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)