АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Препарат для лікування ран: УНІБІОЛ

Читайте также:
  1. Активність препарату. Доза опромінювання
  2. Амбулаторне лікування
  3. Андрогениi препарати
  4. АНТИГЕЛЬМИНТНЫЕ ПРЕПАРАТЫ
  5. Б. Лікування на стадії формування жовчних каменів : за схемою А, літолітики призначаються протягом 12-24 місяців.
  6. Біологічні препарати і стимулятори росту рослин
  7. Благодаря кератогиалиновым гранулам на препаратах, окрашенных гематоксилин-эозином, зернистый слой эпидермиса выглядит наиболее темным.
  8. В ПРЕПАРАТЕ ЯИЧКА С ПРИДАТКОМ ОПРЕДЕЛИТЕ ВЫНОСЯЩИЕ КАНАЛЬЦЫ ПО ИХ МОРФОЛОГИЧЕСКИМ ПРИЗНАКАМ
  9. Виды действия лекарственных препаратов.
  10. ВИТАМИННЫЕ ПРЕПАРАТЫ
  11. Відновне лікування.
  12. Гестагенні препарати

(Універсальна Біологічна Мазь).

Препарат може бути використаним для лікування гострих та хронічних захворювань шкіри та пiдшкiрної жирової клітковини, саден, підшкірних гематом, забоїв, генералізованої форми нейродерміту (прояви на шкірі), тріщини сосків під час грудного вигодовування, довгонезаживаючих ран, ускладнення після генералізованої герпетичної інфекції, трофічних виразок, флегмон, діабетичній стопі, фурункульозу шкіри обличчя та тіла, післяін’єкційних некрозів у новонароджених дітей та дорослих, пролежнiв, опiкiв шкiри 1,2,3,4 ступеня, обмороженні, вродженому бульозному епідермолізі, бешисі (рожі), норицях після оперативних втручань, опiках рогівки ока. Засiб також має високу ефективнiсть при лікуванні деяких внутрiшнiх хвороб: ерозивні гастрити, бульбiти, гострі та хронiчнi виразки шлунку і дванадцятипалої кишки, хімічні опiки стравоходу та шлунку, фарингіт, кандидозне ураження стравоходу при онкологічних захворюваннях і гіпоімунному статусі, ерозiї шийки матки, внутрiшнiй та зовнiшнiй геморой, тріщини заднього проходу; гіперкератоз шкіри долонь і підошв; омолодження шкіри лиця, покращення тургору та розправлення зморщок обличчя. При постiйному застосуванні у вигляді пов’язок викликає стабiлiзацiю i зменшення розмірів варикозно розширених вен нижніх кінцівок, а також використовується для лікування посттромбофлебітичного синдрому (ПТФС).

Актуальність лікування різноманітних ран визначається насамперед тривалим перебігом процесу заживлення, приєднанням патологічної мікрофлори, вираженним больовим синдромом та виникненням рубцьового процесу.

Проблема створення максимально ефективного препарату для місцевого лікування ран існує тривалий час. Американський вченний (T. L. Wachtel)сформулював критерії які повинен мати ідеальний препарат для місцевого лікування ран:

· відсутність больового ефекту при застосуванні;

· відсутність дегідратуючого ефекту;

· відсутність алергічних проявів;

· глибоке проникнення в рану;

· чіткий бактеріцидний та бактеріостатичний ефект;

· відсутність негативних проявів на процес епітелізації тканин.

 

Особливістю препарату Унібіол є високоефективний позитивний вплив на перебіг запального процесу різноманітної локалізації, швидке затихання раньових та запальних явищ, мінімалізація негативних наслідків і побічних ефектів.

При його використанні дія обумовлена потужним бактеріостатичним впливом компонентів препарату, забезпеченням легкозасвоюваною енергією, вітамінами, мікроелементами, ферментними комплексами натурального природного походження, що веде до упорякування біохімічних процесів в тканинах і супроводжується активізацією бактерицидних властивостей елементів крові та лімфи. Препарат знижує больові відчуття, причому не за рахунок прямої анестезуючої дії, а шляхом відновлення балансу в пошкоджених тканинах.

Унібіол являє собою біологічно активну речовину, до складу якої входять жирові емульсії рослинного та тваринного походження, високоактивні ферменти, бактерицидні та десинсибілізуючі комплекси. Також вміщує жиророзчинні вітаміни, вітаміни групи В і мікроелементи.

При експерементальному застосуванні виявленні слідуючі ефекти препарату:

· знеболюючий (знижує больовий ефект не за рахунок беспосередньої анестезуючої дії а шляхом нормалізації обмінних процесів в тканинах);

· захисний (при температурі тіла препарат зріджується і рівномірно вкриває раньову поверхню тонкою захисною плівкою від впливу зовнішніх факторів, яка одночасно являється і лікувальною);

· бактерицидний (пригнічує ріст мікрофлори в рані);

· десинсибілізуючий (знижує алергічну налаштованість ушкоджених тканин);

· лізуючий (за рахунок ферментативних комплексів прискорює лізис некротизованих тканин);

· осмотичний (завдяки високій осмотичної активності виводить з раньової поверхні продукти розпаду тканин, не викликаючи при цьому дегідратуючого ефекту);

· імуномодулюючий (відновлює нормальну функцію імунної системи в рані);

· регенеруючий (активізує відновлювальні процеси в ушкоджених тканинах);

· помʼякшуючий (попереджує надлишкову втрату вологи, підтримує баланс в рані та запобігає присиханню пов΄язки);

· харчуючий (забезпечує необхідними вітамінами, мікроелементами та біологічними компонентами для нормального функціонування біохімічних процесів);

· розсмоктуючий (добре проникає через неушкодженні шкірні покриви при забиттях, гематомах, саднах, розтягненнях зв΄язок, проводячи їх лікування, а також стимулює розсмоктування келоїдних рубців в стадії „червоного рубця”).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)