АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови участі в конкурсі

Читайте также:
  1. A. Дату, місце, розмір зони затоплення, метеоумови, наявність під’їзних шляхів.
  2. Блок 8-9. КЛІМАТИЧНІ УМОВИ ТА РЕСУРСИ.
  3. Взаємопов'язаність і передумови вирішення глобальних проблем
  4. Вихрострумовий контроль.
  5. Вопрос Порядок участі судового експерта в судовому процесі.
  6. Вопрос Правові форми участі держави в регулюванні господарської діяльності
  7. Грошово-кредитне регулювання економіки за умови гнучкого обмінного курсу та високої мобільності капіталу.
  8. Грошово-кредитне регулювання економіки за умови фіксованого обмінного курсу та високої (низької)мобільності капіталу.
  9. ҐРУНТОВО-КЛІМАТИЧНІ УМОВИ ТА ОРГАНІЗАІДЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОСПОДАРСТВА
  10. Дайте характеристику формам і системам заробітної плати , визначте їх призначення та умови застосування.
  11. ДЕМОГРАФІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ РОЗМІЩЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ
  12. Джерела і передумови інформатики

ПОЛОЖЕННЯ

 

про творчий конкурс

„ Мак – квітка пам’яті та поваги ”


Загальні положення

1.1. Це положення визначає порядок та умови проведення конкурсу святкової символіки «Мак – квітка пам’яті та поваги».

1.2. Територія проведення конкурсу не обмежена.

1.3. Конкурс проводиться за ініціативою Луганського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки ГО «Старобільська громадська організація «Воля» за сприяння Старобільського районного відділу освіти.

1.4. До участі в конкурсі запрошуються майстри народних художніх промислів, художники декоративно-прикладного мистецтва, скульптори, педагоги, керівники гуртків, студенти, учні, приватні виробники, широке коло зацікавлених осіб.

1.5. Вік конкурсантів не обмежується.

Мета проведення конкурсу

2.1. Головною метою акції є виховання в учнівської і студентської молоді патріотизму, формування національної самосвідомості та високих моральних якостей громадянина України.

2.2. Основними завданнями акції є:

2.3. активізація патріотичного виховання молодого покоління та студентської молоді на прикладах подвигів старших поколінь у боротьбі з фашизмом і прагнення українського народу до волі й незалежності;

2.4. вивчення героїчних і трагічних подій Другої світової та Великої Вітчизняної вієн з позицій об’єктивності та історичної правди;

2.5. увічнення бойових подвигів захисників Батьківщини та вшанування людей, які працювали в тилу в роки боротьби з фашизмом;

2.6. поглиблення знань учнів з історії свого краю, складних суспільно-політичних процесів 30-40-х років ХХ століття;

2.7. привернення уваги державних установ, навчальних закладів, громадських організацій до питань збереження історичної пам’яті народу, вирішення життєвих проблем ветеранів, учасників та дітей війни;

2.8. сприяння підвищенню ролі родинного виховання, поглибленню духовної єдності поколінь.

Тематика акції – конкурсу

3.1. Чому ж маки стали символом пам’яті?

Справа в тому, що насіння маку можуть довго спати в недоторканій землі, чекаючи, коли земля буде потурбована людиною, і тоді вони рвуться наверх, до сонця. Загиблих доводилося ховати прямо на полях боїв, переораних розривами снарядів, а через те, що маки ще і єдині рослини, які можуть цвісти, коли все навколо мертве, ці поля виявилися суцільно покриті килимом з маків, таких само червоних, як і пролита кров. Кажуть, такої кількості маків у тих місцях не бачили ніколи ні до, ні після того страшного часу...

Відтоді маки стали символом загиблих у всіх війнах. Пам’ятаймо ж і ми. Молімося за душі героїв-українців, завдяки яким була переможена коричнева чума нацизму. Молімося за душі героїв, які боронять нашу землю й усі часи.

Учасники конкурсу

Учасниками конкурсу можуть бути діти (учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних навчальних закладів та інші), студентська молодь, дорослі. Приймаються також колективні заявки від творчих сімей.

Умови участі в конкурсі.

5.1. У конкурсі беруть участь вироби святкової символіки у вигляді прикрас до верхнього одягу, символічні позначки, бутоньерки із зображенням маків.

5.2. На конкурс подаються індивідуальні та колективні творчі роботи, виконані в обраній техніці (об’ємна пластика з тканини, зі стрічок, техніка канзаші тощо). Приклади робіт наведені в Додатку до Положення.

5.3. Розмір роботи може мати форму А-3 або А-4.

5.4. До кожної конкурсної роботи необхідно додати заявку (українською мовою):

5.5. назва роботи, техніка виконання;

5.6. прізвище, повне ім’я, по батькові та повна дата народження автора роботи;

5.7. домашня адреса;

5.8. назва навчального закладу, контактний телефон.

5.9. Роботи, які не містять повної інформації про автора, до участі в конкурсі допущені не будуть.

5.10. Кожен учасник може відправити необмежену кількість робот.

5.11. Усі спірні питання конкурсу вирішує оргкомітет-журі.

5.12. Рішення оргкомітету-журі є остаточним та не підлягає оскарженню.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)