АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Які операції можна виконати з комбінованим ілюстративним об'єктом в MS Publisher?

а) розгрупувати

б) змінити макет об'єкта

в) змінити розмір шрифту текстового напису

г) повернути об'єкт на певний кут

Запитання для самоперевірки:

  1. Що таке комп’ютерна публікація?
  2. Назвіть типи комп’ютерних публікацій.
  3. Що таке електронна публікація?
  4. Наведіть приклади електронних публікацій.
  5. Яке призначення має програма Microsoft Publisher?
  6. Опишіть інтерфейс початкового вікна програми Publisher 2007.
  7. Опишіть інтерфейс основного вікна програми PowerPoint 2007.
  8. Яку інформацію містить панель завдань?
  9. Назвіть основні елементи публікацій.
  10. Як змінити розмір символів тексту?
  11. Як додати текстовий контейнер?
  12. Як застосувати шрифтову, кольорну схеми?
  13. Вкажіть, яке розширення має файл публікації, створений в MS Publisher?
  14. Як згрупувати, розгрупувати об'єкти у програмі MS Publisher?
  15. Опишіть послідовність створення нової публікації у початковому вікні Publisher 2007.
  16. Порівняйте операції вставлення текстових і графічних об’єктів у програмах PowerPoint та Publisher. Що в них спільного і чим вони відрізняються?
  17. Для чого використовується кнопка біля об’єктів шаблону?
  18. Наведіть послідовність дій для збереження публікації у стандартному для Publisher 2007 форматі.
  19. Як роздрукувати публікацію?
  20. Для чого використовується пакування публікацій? Чим відрізняється пакування Для іншого комп’ютера і Для друку?

Завдання для виконання

1. Запустіть на виконання програму Publisher 2007. Використовуючи початкове вікно програми, створіть нову публікацію на основі шаблона Оголошення - Маркер. Встановіть колірну схему Бузок. Збережіть публікацію у власній папці у файлі з іменем вправа1.pub.

2. Створіть у програмі Publisher 2007 на основі шаблона Грамота нову публікацію для нагородження переможців першості коледжу з настільного тенісу. Доберіть самостійно колірну схему, введіть дані про коледж, підписи директора і викладача фізичного виховання. Збережіть публікацію у власній папці у файлі з іменем вправа2.pub.

3. Створіть у програмі Publisher 2007 на основі шаблона Меню Особливі страви нову публікацію – меню святкової вечері до дня народження. Доберіть самостійно колірну схему, уведіть назви 5-6 страв та їх короткий опис. Збережіть публікацію у папці Мої документи у файлі з іменем вправа3.pub.

4. Створіть у програмі Publisher 2007 на основі одного із шаблонів власну візитну картку. Включіть до картки власне фото і дані про місце навчання. Роздрукуйте візитні картки, розмістивши на одному аркуші 10 копій. Збережіть публікацію у папці Мої документи у файлі з іменем вправа 4.pub.

5. Розробіть фірмовий бланк МММК ПДТУ на основі шаблону Бланк Геометрична. Включіть до бланку назву коледжу, його адресу і телефони, емблему (герб). Кольорову гаму доберіть у відповідності до прапора регіону. Збережіть публікацію у власній папці у файлі з іменем вправа5.pub.

РЕЦЕНЗІЯ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)