АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СОЦІАЛЬНО-ПОБУТОВІ ГАРАНТІЇ, ПІЛЬГИ ТА ВИПЛАТИ

Читайте также:
  1. Випадки виплати компенсації за невикористану відпустку
  2. Відкладення, скорочення та припинення виплати допомог по безробіттю.
  3. ГАРАНТІЇ, КОМПЕНСАЦІЇ, ПІЛЬГИ, ПІВИЩЕННЯ ЖИТТЄВОГО РІВНЯ ТРУДЯЩИХ
  4. Державні соціальні гарантії, порядок їх визначення та затвердження
  5. Заборгованість із виплати заробітної плати у 2013 році
  6. Контроль виплати і депонування заробітної плати
  7. Медико-реабілітаційні соціальні пільги
  8. Перевірка правильності нарахування та виплати заробітної плати і розрахунків за соціальним страхуванням
  9. ПІЛЬГИ З ПОДАТКУ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ
  10. Пільги на житлово-комунальні послуги
  11. Пільги у сфері транспортного обслуговування населення
  12. Податок на доходи фізичних осіб відсутній так як розмір нарахованої з/п менше розміру податкової соціальної пільги.

Профспілковий комітет зобов’язується за довголітню і сумлінну працю виділити з профспілкового бюджету кошти працівникам – ювілярам з нагоди 50-річчя від дня їх народження та виходу на пенсію. Надавати в разі потреби благодійну допомогу працівникам.

 

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАЙНЯТОСТІ

Керівник установи, організації, або уповноважений ним орган зобов’язується:

 

1. Приймати рішення про зміни в організації праці установи, ліквідації організації, скорочення чисельності штату лише після попереднього проведення переговорів з професійним комітетом, не пізніше як 1 місяця до звільнення працівників.

2. У разі необхідності звільнення працівників на підставі (ст. 40 п.1 КЗпП) – здійснювати звільнення лише після використання всіх можливих способів забезпечити працівників роботою на іншому місці.

3. Установити, що за звільненими працівниками на підставі (ст. 40 п.1 КЗпП) зберігаються пільги і гарантії передбачені ЗУ «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».

Профспілковий комітет зобов’язується:

1. Оперативно розглядати звернення усіх членів профспілки з питань оплати праці та їх доходів, в установленому порядку вирішувати порушені питання.

2. Вести роз’яснювальну роботу з питань трудових прав та соціального захисту працівників.

3. Погоджуватись на звільнення працівників лише після використання всіх можливостей для збереження трудових відносин. Використовувати надане законодавством переважне право на збереження роботи окремим категоріям працівників.

 

 

ФОРМУВАННЯ, РЕГУЛЮВАННЯ, ЗАОХОЧЕННЯ ПРИ ОПЛАТІ ПРАЦІ

Керівник установи, організації, або уповноважений ним орган зобов’язується:

1. Установлювати з 01.01.2012р. точні розміри посадових окладів працівників установи, організації, згідно штатного розпису.

2. За зразкове виконання трудових обов’язків, поліпшення якості роботи, довготривалу та бездоганну роботу та інші досягнення, застосовувати такі заохочення:

- Премія;

- Нагородження почесною грамотою;

- Нагородження цінним подарунком;

- Оголошення подяки;

3. Здійснювати оплату заробітної плати двічі на місяць, не пізніше 01 та 16 дня кожного місяця. У разі збігу дня виплати зарплати з вихідним, святковим або неробочим днем, плата здійснюється напередодні.

4. Забезпечити кожного працівника розрахунковим листом заробітної плати з розшифровкою про види виплат, розмірах і підставах утримань, суму зарплати, що належить отримати при розрахунку за поточний місяць.

5. Забезпечити в установі, організації гласність умов оплати праці, порядку нарахування доплат, надбавок, премій.

 

ОХОРОНА ПРАЦІ

Керівник установи, організації, або уповноважений ним орган зобов’язується:

1. Створити належні і безпечні умови праці працівників, згідно (ст.13) ЗУ «Про охорону праці».

2. Забезпечити своєчасне виконання заходів щодо норм безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, створення безпечних і не шкідливих умов праці, підвищення існуючого рівня охорони праці.

3. Забезпечити суворе дотримання посадовими особами вимог КЗпП, ЗУ «Про колективні договори та угоди», ЗУ «Про організації роботодавців», нормативних актів про охорону праці.

Працівники установи зобов’язуються:

- Дотримуватись вимог правил техніки безпеки;

- Своєчасно в установленому порядку проходити медичні огляди;

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)