АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Класи змішаного формату

Читайте также:
  1. Iснуючі класифікації
  2. Американська школа неокласики
  3. Аналіз класичних теорії міжнародної торгівлі.
  4. Вибір способів формування ООД у тих, кого навчають з теми «Класифікація способів захисту інформації», та способи реалізації
  5. Видатки бюджету, їх сутність, склад і класифікація
  6. Види (класифікація) спеціальних суб’єктів злочину
  7. Види банкетів,їх класифікація та характеристика.
  8. Визначення власного капіталу, його класифікація.
  9. Визначення і класифікація методів стерилізації різальних, оптичних і загальхірургічних інструментів
  10. Визначити зміст і значення процедур автоматизованої класифікації в біометричних дослідженях.
  11. Вогнепальна зброя. Класифікація
  12. Вопрос Класифікація господарських договорів.

Тел.095-580-61-78, 097-543-32-91, 71-88-25

www.alliance.if.ua

Розклад групових занять з фітнесу з 05.10 по 11.10

  Понеділок 05.10 Вівторок 06.10 Середа 07.10 Четвер 08.10 П’ятниця 09.10 Субота 10.10 Неділя 11.10
Час Зал№1 Зал№2 Зал№1 Зал№2 Зал№1 Зал№2 Зал№1 Зал№2 Зал№1 Зал№2 Зал№1    
9:15 Mix fitness (Віталік)   Interval training (Ілона)   АВТ (Галя)   Super Sculpt (Віталік)   Super Sculpt (Галя)   9:15 Yoga (Юра)    
10:15   Super Sculpt (Галя) Yoga (Юра)   Mix fitness (Віталік)   Pilates + (Ельміра)     Mix fitness (Ілона) 11:10 Mix fitness (Наталя) 11:00 АВТ (Ельміра)  
17.00 Zumba (Аня)   Дитяча хореогр. (Ілона) Mix fitness (Іра) Press+ Stretching (Наталя) АВТ (Ельміра) Дитяча хореогр. (Ілона) Mix fitness (Іра) Interval training (Маша)   11:00 Crossfit(Юра) Бійц.зал    
18.10 Body workout (Роман) Interval Training (Маша) Mix Fitness (Ілона) Strip Plastic (Мар’яна) Interval Training (Ілона) Super Sculpt (Наталя) Zumba (Ілона) Press+ Stretching (Мар’яна) Flexi Fun (Роман) Fitball (Маша) 11:00 Zumba (Ілона)    
19.15 Tabata Protocol (Роман) Pilates + (Ельміра) Super Sculpt (Мар’яна) Interval training (Галя) Zumba (Ілона) Step (Маша) Pilates + (Ельміра) Interval training (Мар’яна) Body workout (Роман) Interval Training (Ельміра)      
20.15 Mix fitness (Ельміра) Super Sculpt (Віталік) Mix fitness (Галя) Crossfit (Юра) Fitball (Маша)   АВТ (Ельміра) Crossfit(Юра) Mix fitness (Ельміра) ABT (Віталік)      

УВАГА! Попередній запис на заняття з фітнесу є обов’язковим!!! Про відсутність на занятті – попереджайте, будь ласка, не пізніше, як за 3 год. до заняття. В протилежному випадку - заняття буде списано. Групові заняття проводяться за умови присутності не менше двох осіб!!!

Для того, щоб отримати навантаження, адекватне можливостям Вашого організму, необхідно правильно підібрати тип заняття, що відповідає

Вашим бажанням, здібностям і можливостям.

Силові класи

Body workout (боді воркаут) – тренування тіла - мета даного заняття полягає в укріпленні всіх важливих груп м’язів. Під час тренування використовується, в основному, вага власного тіла та додаткове обладнання. При регулярному відвідуванні тренувань покращується постава, форма тіла, витривалість та м’язовий контроль. Заняття корисне для людей будь-якої фізичної підготовки. Тривалість заняття 55 хв.

Super sculpt (супер скалпт) – скульптура тіла – тренування усіх основних м'язових груп з використанням спеціального обладнання (гантелі, бодібари, степ-платформи та ін.). Заняття сприяє розвитку силової витривалості, допомагає привести тіло в тонус, створити м'язовий корсет, скорегувати фігуру і отримати потужний заряд енергії. Заняття підходить для людей середнього та високого рівня підготовки. Тривалість заняття - 55 хвилин.

ABТ ( АБТ ) - (живіт, сідниці, стегна) - даний вид тренувань спрямований на укріплення, підтяжку і покращення форм живота, сідниць та стегон. Заняття базується на виконанні різноманітних вправ, в основному за допомогою ваги власного тіла. Курс занять є ефективний для людей середнього та високого рівня фізичної підготовки. Тривалість заняяття - 55 хв.

Класи змішаного формату

Interval training ( інтервал трейнінг) - - високоінтенсивний клас змішаного формату. Впродовж усього заняття відбувається періодична зміна інтервалів силового і кардіо навантаження. На уроці використовується додаткове обладнання (гантелі, бодібари та ін.). Розвиває швидкісно-силові якості та загальну витривалість. Рекомендується для підготовлених. Тривалість заняття - 55 хвилин.

Fitball ( фітбол ) - це клас в якому використовується м'яч. Заняття проходить в поєднанні аеробних та силових вправ. М'яч використовується для кардіовправ, розвитку сили, покращення форм тіла і для розвитку балансу. Займатися фітболом можуть усі бажаючі. Він корисний для людей які мають фізіологічні проблеми зі спиною та які страждають зайвою вагою. Тривалість заняття 55хвилин.

Mix fitness ( мікс фітнес ) – саме слово міксговорить про те, що формат заняття може бути різноманітним та непередбачуваним. Це клас який проходить як в силовому так і в аеробному характері. Також на ньому може використовуватись практично будь яке фітнес обладнання. Заняття підходить усім бажаючим, особливо тим, хто любить різноманіття та рекомендовано для початкового та середнього рівня підготовки. Тривалість заняття - 55 хвилин.

Press & stretching ( прес енд стретчінг) - інтенсивне тренування для м’язів живота в поєднанні з розтяжкою. Силова частина заняття сприяє створенню та підтримці ідеальної талії. Друга частина - направлена на вдосконалення гнучкості тіла, покращення рухливості суглобів та еластичності м’язів. Клас рекомендований для людей всіх рівнів підготовки. Тривалість заняття - 55 хвилин.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)