АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Програма Mind body («Розумне тіло»)

Читайте также:
  1. Архівація даних. Робота з програмами - архіваторами Win Zip, Win Rar та ін.
  2. Виробнича програма по рослинництву СК «Агробізнес»
  3. Виробнича програма та її виконання
  4. Комп'ютерні віруси та антивірусні програми. Робота з антивірусними програмами в середовищі Windows XP. Програма-детектор Anti Viral Toolkit Pro (AVP).
  5. НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДИСЦИПЛІНИ
  6. ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА ЗАНЯТЬ З БАТЬКАМИ
  7. Програма PowerPoint призначена для розроблення презентацій.
  8. Програма вивчення сім’ї учня
  9. ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО КОМПЛЕКСНОГО ІСПИТУ «ГОСПОДАРСЬКЕ ПРАВО ТА ПРАВО СОТ»
  10. Програма є організуючою складовою життєвої перспективи.
  11. Програма мовленнєвого розвитку - стратегічний документ в організації мовленнєвої роботи з дітьми

Pilates ( пілатес ) - особливий комплекс вправ. У основі цієї методики лежить принцип постійного контролю власного тіла. Заняття по системі Пілатес допоможуть поліпшити м'язовий баланс, осанку, гнучкість, а також розвинути координацію рухів. Сприяє створенню м'язового корсету, стабілізації хребта і психічної саморегуляції. При цьому система є абсолютно безпечною і підходить абсолютно усім, незалежно від статі, віку і фізичної форми. Тривалість заняття - 55 хвилин.

Pilates + (пілатес плюс) – це заняття по системі пілатес яке проходить з використанням різного спеціального обладнання (фіт-бол, міні бол). Чим складніша вправа, тим більше навантаження і, отже, вищий результат. Тривалість тренування – 55 хвилин.

Yoga (йога) - фітнес заняття, яке базується на сучасних досягненнях практик фітнесу та древніх техніках йоги. Сприяє покращенню зовнішнього та внутрішнього стану тіла, зменшенню зайвої ваги, покращенню тонусу та «підтягнутості» м’язової системи, зміцненню серцево-судинної системи. Знімається нервове напруження, депресія, тривога.Підходить заняття для любого рівня підготовки. Тривалість 55хв.

Yoga-Lates (йога-Латес) – тренування, яке об’єднює силу пілатесу і гнучкість йоги. Заняття сприяють збільшенню м’язової сили і тонусу м’язів з підвищеною гнучкістю всього тіла. М’язи стають пружними і міцними. Використовуючи об’єднані сильні сторони йоги і пілатесу, збільшується кровообіг і приплив енергії. Підходить для людей різного віку і комплекції та людей початкового та середнього рівня підготовки. Тривалість тренування – 55 хвилин.

Танцювальні класи

Strip-plastic ( стрип-пластика) - танцювальний клас, спрямований на розвиток неординарної пластики з характером еротики. Незвичайна техніка та різновид класичної і сучасної хореографії в поєднанні із розтяжкою (Stretching), надасть Вашому тілу більше грації, гнучкості, підкреслить Вашу індивідуальність і жіночність. Клас рекомендований для усіх бажаючих. Тривалість заняття - 55 хвилин.

Hip Hop -(підліткова група) - сучасна танцювальна програма,яка заполонила своєю популярністю весь світ. На даному занятті є можливість не тільки навчитися танцювати, але й покращати загальну фізичну підготовку, координацію рухів, знайти нових друзів та отримати позитивні емоції. Тривалість заняття 55 хвилин.

Програма фітнес Light

Dance&sculpt (Light) -перша частина це танцювальна програма простої координаційної складності та помірної інтенсивності.Отримуючи задоволення від танцю. Ви також отримуєте кардіо навантаження, що покращує роботу серцево-судинної системи та зменшенню жирового компонент;друга частина(силова) – полягає в пропрацюванні великих груп м’язів,покращенню м’язевого тонусу та щільності кісток.рекомендовано для людей початкового та середнього рівня фізичної підготовки. Тривалість заняття 55хв

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)