АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

естрадне мистецтво

Читайте также:
  1. Архітектура і образотворче мистецтво
  2. ГОТИЧНЕ МИСТЕЦТВО
  3. Готичне мистецтво та архітектура
  4. Декоративне мистецтво
  5. Культура і мистецтво. Народи країн Закавказзя мають давні культурні традиції.
  6. Мистецтво 19 сторіччя
  7. Мистецтво династії Вей і Ци (386–584рр.)
  8. Мистецтво династії Мін (1368-1644).
  9. Мистецтво династій Сун (960-1279) і Юань (1279–1368 ).
  10. Мистецтво епохи просвітництва
  11. Мистецтво завершення телефонного діалогу

Естра́да — різновид сценічного мистецтва, як окремий жанр так і синтез жанрів: спів, танець, оригінальний виступ, клоун клоунада, циркове мистецтво, ілюзії.

Артистів, що виступають в естрадному жанрі, називають артистами естради, естрадними артистами. В більшості випадків естрадні артисти асоціюються із зірками естради.

Українська естрада в наш час[ Коли? ] є компанією творчих осіб, що представляють як естрадний жанр, так і інші жанри сценічного мистецтва.

В ряду естрадних виконавців і зірок естради прийнята алегорична класифікація що додає титул до імені естрадного виконавця. Наприклад «примадонна української естради», «король гламуру», «патріарх естради»

В основному естраду класифікують за географією поширення, наприклад українська естрада, російська естрада, радянська естрада, французька естрада тощо.

Також поширена класифікація за жанром або іншими характеристиками, наприклад андрогінна естрада, танцювальна естрада.

 

Естрада як жанр формується завдяки співтовариству зацікавлених осіб. У Радянському Союзі такі формування підтримувало держава, за допомогою фінансування студій естрадної майстерності, дитячо-юнацьких естрадних гуртків.

 

 

3 Розвиток дивертисменту

Дивертисмент (Дивертисмент) включає в себе кілька пісень, написаних інструментальних і вокальних наборів, яка має темою внутрішніх відносин і послідовного розвитку відносин. Такі, як фортепіано Чайковського Дивертисмент "Four Seasons", вокальний цикл Шуберта "красива дівчина млин" і так далі.

Основні визначення

Сенс музики на Заході

Дивертисмент (Дивертисмент) включає в себе кілька пісень, написаних інструментальних і вокальних наборів, яка має темою внутрішніх відносин і послідовного розвитку відносин. Такі, як фортепіано Чайковського Дивертисмент "Four Seasons", вокальний цикл Шуберта "красива дівчина млин" і так далі.

Сенс опери

Умови оперної музики. Назва пісні структуру. Певні комбінації мережі. Дивертисмент страви китайської і західної музичних форм, але в комбінації з різними способами. У нашій традиційної музики, Дивертисмент є основною формою великомасштабних музичної форми. Lian тіла Цюй Дивертисмент називається числом копій. Тобто, з того ж будинку або в тому ж стилі флейти встановлює тон пов'язаний з декількома мелодіями, була закінчена. Запозичені іншими відомими Гун Гун або винуватим голосом. Північ і південь, відповідно комплекти пісня, але іншої форми Північ-Південь спільно множин. Пісні і число копій, також відомий як вільні наборів. Banqiang встановлює число множин називається спів, як правило, тієї ж системи камеру у складі різних прикрашені пластини суглоба. Традиційні Дивертисмент примітною особливістю є слідувати бити, швидкості об'ємної - повільно - в - швидко - випадковий, являють собою модель градієнта структури розвитку.

Дивертисмент: містить кілька наборів пісні або інструментальної музикою або вокальної музики. "Соната", "Симфонія", "Люкс", "Кантата" і так є.

Древня китайська форма народного мистецтва

Юань ділиться на драми та вірші. Вірш також включає Дивертисмент (наприклад Суй Цзін Чен з "дозорних на імператора і повернутися додому») і Xiaoling (наприклад Ма Чжіюань "Тянь-Цзінь Ша Цю Сі"), популярний в часи династії Юань.

Дивертисмент відома пісня числа, тобто в межах однієї Гун, що з'єднує багато мелодії в набір до співу зміст може бути ліричним пейзажем, а й розповісти історію, такі як Суй Цзін Чен з "свисток на імператора і повернутися додому."

Особливість

Традиційні Дивертисмент примітною особливістю є слідувати бити, швидкості об'ємної - повільно - в - швидко - випадковий, являють собою модель градієнта структури розвитку.

Музична форма

Дивертисмент

Об'єднали два або більше в порівнянні з єдиною художньої концепції руху, становить Дивертисмент музичної форми. Тут «єдиної художньої концепції" показує, що зв'язок між різними компонентами руху; "Контраст" вказує на характер різних жанрів між ними; "рух" форма вказує, що вони мають повну структуру, яка має певну ступінь незалежності. Використовується в інструментальній музичної форми в Дивертисмент основних типи люкс, сонат і симфоній. Вокальний дивертисмент музичної форми, використовувані в основних типи ораторії, кантати та пісні групи і так далі. Для переміщення між поєднанням загальних принципів, Люкс (інструментальних і вокальних) побудований на контрасті між рухом і встановити на основі принципів, кількість руху в цілому. Сонати і симфонії включаючи використання принаймні одного руху Соната написана ─ ─ Зазвичай основному ─ ─ у тому числі першої частини, і має внутрішню логіку розвитку Дивертисмент музична форма, як правило, містить від 3 до 4 руху. Великий ораторії і кантати найзатятіших Дивертисмент у тому числі хор і квартет основі, сольні і так далі.

Дивертисмент музичною формою, але і з низкою незалежних музичної форми в сукупності утворюють гібридні Дивертисмент музичної форми. Ф. Ліста "сі мінор Соната для фортепіано" поєднується з Sonata Hybrid одним рухом Дивертисмент музичної форми. Б. Сметани "Влтава" (симфонічна поема Дивертисмент "Моя Батьківщина", розділ 2), безкоштовне лікування Соната формі рондо сумішшю різних його блок інтерполяції також має набір пісень де кожен рух контрасту поруч у природі. У китайській народній музики, деякі мають звання одну мелодію чи пісеньку разом спільну пісню грати або співати, також дивертисмент формі. Але в основному короткі пісні, а не окремо показати ситуацію, але і більш тісної інтеграції відміну музичної форми. Ця пісня завжди пов'язане використання певних комбінацій швидкості або принципи відміну пластини, наприклад, "випадково - повільний - середній - швидко - випадкові» або «повільний - середній - швидка" і так далі.

Представник робіт

Дивертисмент - Представник трек

У народній пісні Шаньсі, Є деякі дуже сильні розповіді, у вигляді великих приватних вокальних дивертисмент. Ці Дивертисмент мелодій, більшість з яких знаходяться в династій Мін і Цин Династії Сун або місцевого неповнолітнього, виходячи з потреб залежно від змісту, після обробки поєднання розвитку та зміни, а його структура є досить жорсткою, існують певні комбінації вивчена. Його зміст співу основному історичною фігурою чи історичних легенд, тим більш важливими є наступні:

Zuoquan "великої порожнини", популярному районі Zuoquan. Його красиві мелодії, структурованими, заповніть форму. Там Увертюра ("часник GE кипіння), позитивні пісня (" розкол зламаною нефриту»), в кінці (" перервано ").

Xingxian "Опера" локально називається, не драма у формі "Опера" циркулює в безпосередній близькості від Xingxian СБ народного співу формою, змістом є герой оповідання Liangshanpo співати.

Позбав "грають і співають", циркулюючих в Позбав, Китай Ян, Лю Лін, Fang Шаню в безпосередній близькості від великомасштабних народний спів, співати пісні про любов мелодії в основному яскраві або місцевих незначних. "Судового засідання" є представником трек, що складається з майже двадцяти мелодій, зміст співає Су і Ван Jinlong історію кохання.

Шаньсі народне мистецтво має свій власний унікальний стиль і відмітні місцеві особливості, як різні регіони провінції географічного середовища, економічні умови, культурні традиції (особливо музичних традицій), а також мова народу, звичаї та бажаний вплив на сусідні провінції і т.д. не те ж саме, так що народні пісні в музичній шкали налаштування, налаштування ключові особливості та інші аспекти звуку і мелодії з різними характеристиками, із зазначенням відповідних кольорів стилю. Згідно народної музики навколо різних кольорів, можна розділити на Jinzhong, Шаньсі Jinnan, південно-східній і північній Шаньсі чотирьох різних колірних областей.

Шаньсі народна на полі характеристики, формується цілий ряд факторів, у тому числі вплив мови в провінції Шаньсі, є надзвичайно важливим чинником, і Шаньсі, пісні Шаньсі народні всьому вимові мову, тон (обвідна), тон (акцент), Зокрема тону (чотири тони) тісно пов'язані між собою.

Резюме

Коротше кажучи, широке коло тем, змістовні пісні Шаньсі народна, як дзеркало, відображає життя та історію народу Шаньсі. У майбутньому він буде залишатися з розвитком історії і продовжувати розвиватися, з життям народу постійно мінливій новий випуск ще більш блискучий блиск.

 

4/Становлення театральної естради (театр-кабаре, кафе-шантан, кафе-театр, мюзикл-холл).

Кабаре (фр. cabaret) — невеликий розважальний заклад з певною художньо-розважальною програмою, яка складається зі співу пісень шансон, одноактних п'єс, скетчів, танцювальних номерів, об'єднаних виступами конферансьє. Кабаре має французьке походження. Перше кабаре "Чорний кіт" (Le Chat noir) було засноване в 1881 роціРодольфо Сальсом (Rodolphe Salis) на вулиці Монмартр в Парижі. Деяким чином до виникнення кабаре уфранції причетний і Луї Наполеон (Louis Napoleon), який став імператором Франції в 1852 році і заборонив розспівувати традиційні пісні шансон у громадських місцях, тобто на ярмаркових площах і багатолюдних вулицях міст. Новим притулком для шансоньє стають cafe-chantan або cafe-cabaret. Родольфо Саліс запрошує для виступів у своєму кабаре професійних, талановитих поетів і музикантів, що робить його кабаре надзвичайно популярним. У наступні роки подібні кабаре виникають не тільки в Парижу, але й по всій Франції. Слід особливо зазначити кабаре Мірмільтон (Mirmilton) Арістіда Брюана(Aristide Bruant), у якім черпав своє натхнення знаменитий художник Тулуз-Лотрек.

В 1901 році відкривається перше німецьке кабаре в Берліні. Теоретиком заснування кабаре в Німеччині став Отто Юліус Бірбаум (Otto Julius Bierbaum). Відкрив же перше кабаре Buntes Theater або ж Ueberbrettl Еріх Людвіг барон Фон Вольцоген (Erich Ludwig Freiherr von Wolzogen). Великий вплив на першовідкривачів німецького кабаре мали філософські ідеї Фрідріха Ніцше. І Бірбаум і Вольцоген мріяли створити новий вид розважальних закладів, зі сцени якого вони могли б виховувати "надлюдину".

 

КАФЕШАНТАН а, м. café-chantant m. В буржуазных странах - увеселительное заведение, кафе с эстрадойдля выступлений обычно пошлого, непристойного характера. БАС-1. С этой минуты ея карьера сделана.Разные кафе-шантанты делают ей <дебютантке> предложения, одни обожатели подносят ей подарки. Н. Н.После крушения. // Дело 1877 7-8 1 469. Блуждает старец среброусый между тиролек и цыган; Что ищет он,редактор мудрый, Что потерял в кафе-шантан. Дост. 30-27 137. Надобно строить кафешантан, потому чтотакже невозможно без этого. Г. Успенский 9-7 339. Прогресс в этом отношении замечается даже и на низшейстепени хореографии, в канкане, дебардерки 40-х годов - институтки по сравнению с нынешнимитанцовщицами кафе-шантанов. Скальковский В театр. мире 109. || Через два месяца она уехала в своюпервую гастрольную поездку в Прибалтику в составе небольшой группы актеров: популярной в это времяэстрадной певицы, вокалиста из филармонического отдела, иллюзионного номера под названием "кафе-шанатан", акробатки-"каучук", балетной пары и, конечно, конферансье-куплетиста. И. Безладнова Такаяженщина. // Звезда 2001 4 8. - Лекс. Березин 1878: кафе шантан; САН 1908: кафе-шанта/н.

Мюзик-холл (англ. music hall или варьете, фр. variété) — развлекательный жанр, который был в моде между 1850 и 1960 годами. Термин может относиться к:

1. самой форме развлечения;

2. театру, в котором происходит действие;

3. видом популярной музыки, связанной с этим понятием.

4. Мюзик-холлы явились результатом развития салунов и пабов в 1830-х[1].

5. Салон мюзик-холла изначально представлял собой помещение, где за плату за вход или за более высокие цены в баре проходили выступления с танцами, пением, комедиями и драмами. Одним из наиболее известных салунов был Grecian Saloon, открытый в 1825, на севере Лондона[2]. Позже он стал известен как Grecian Theatre, в возрасте 14 лет в 1884 году в нём дебютировала Мэри Ллойд.

6. Мюзик-холлы в современном понимании появились в 1850-х, и появлялись, как правило, на базе пабов. Они отличались от театров тем, что в них можно было, скажем, сидеть на столе и распивать алкоголь, курить табак во время просмотра шоу.

7. Первым мюзик-холлом принято считать Кентербери Мюзик-холл, располагающийся по адресу Вестминстер-Бридж-роуд, 143, построенный Чарльзом Мортоном, позднее названного «Отцом Залов». Он открылся 17 мая 1852 года: про эту дату говорят «наиболее знаменательная дата в истории всех мюзик-холлов»[3]. В 1852 году зал выглядел как многие другие пабы, но был расширен в 1854 до беспрецедентных размеров. Он был ещё сильнее отстроен в 1859, позже перестроен как театр, в 1942 здание уничтожила бомба[4].

8. Другим ранним мюзик-холлом был Middlesex (1851). Более известный как 'Old Mo', он был построен на месте Mogul Saloon. Позднее преобразованный в театр, он был снесён в 1965[5].

«Война варьете» в 1907[править | править вики-текст]

С увеличением количества синдикатов, контролировавших мюзик-холлы, нарастало напряжение между их владельцами и работниками. 22 января 1907 после долгих споров, в Holborn Empire зародилась идея забастовки. Идея распространилась; забастовка длилась около двух недель и стала известна как «Война варьете»[6]. Большинство требований бастовавших в итоге было удовлетворено, в том числе — установка минимальной рабочей платы и максимальной рабочей недели работников.

Многие звёзды варьете, такие, как Мэри Ллойд, Артур Робертс, Джо Элвин и Гус Элен, поддерживали забастовку, несмотря на то, что сами зарабатывали достаточно, чтобы не быть в ней материально заинтересованными

 

 

14/ Побутові та технічні райдери

Райдер (от англ. rider) — это перечень условий и требований, предъявляемых артистом, музыкантом или творческим коллективом к организаторам выступлений. Полное выполнение всех условий райдера стороной организатора является необходимым условием организации выступления артиста или музыканта. В противном случае артист имеет полное право отказаться от выступления без возврата внесенной предоплаты и возмещения убытковорганизатора.

Бытовой райдер — это документ (группа документов), содержащий перечень требований к быту (в том числе к питанию, охране и способу передвижения), предъявляемый выступающим артистом к организаторам мероприятия.

Проверяет исполнение бытового райдера арт-менеджер артиста.

Технический райдер — это документ (группа документов), содержащий перечень технического оборудования (звукового, светового, сценического), необходимого для выступления звезды эстрады или артиста, работающего в эстрадном жанре.

В некоторых случаях, при организации крупных концертов, музыкальных фестивалей или конкурсов технический райдер также содержит информацию о специалистах, которые необходимы для обслуживания оборудования. Танцевальный ансамбль включает в райдер минимальные габариты сцены; рок-группы могут оговорить возможность использования различных пиротехнических средств, и тому подобное.

Обеспечивают исполнение технического райдера организаторы концертов.

В большинстве случаев бытовой райдер используют давно гастролирующие артисты, а технический даже начинающие.

Из-за разногласий по райдеру представление отменяют нечасто: в интересах и исполнителя, и принимающей стороны, чтобы представление состоялось. Капризы могут быть элементом, привлекающим поклонников, и предметом обсуждения «жёлтой прессы» — но чаще они имеют вполне утилитарный смысл и объясняются какими-то неудобствами, возникшими на предыдущих шоу.[1]

Интересна в этом свете группа Van Halen, где-то в середине райдера требовавшая тарелку M&M’s без коричневых конфет, иначе выступление не состоится. Купить несколько пачек и отсортировать их — работа несложная, но если её не выполнили, исполнители начинали подозревать, что райдер вообще не читали (группа возила девять грузовиков оборудования, в то время как остальные обходились максимум тремя, так что были особые требования к прочности и потребляемому току[2]). По утверждению Дэвида Ли Рота, это требование появилось, когда плохо закреплённая балка едва не задавила кого-то из персонала. В другой раз он увидел в тарелке коричневые конфеты и начал проверять сцену на прочность единственным доступным ему способом — начал громить всё, что попало под руку. Действительно, вскоре сцена провалилась, ущерб составил 85 тыс. $.[3][4]

Артист-коллекционер может просить в райдере помочь своему хобби — например, Майкл Бубле, фанат хоккея, просит шайбу с эмблемой местного клуба.

 

 

15/ промоутерської діяльності

Промоутер — особа або група осіб, що займається цілеспрямованою рекламою товару з метою просування його на ринок. До них також відносяться наймані рекламні агенти, що беруть участь в BTL-акціях. Нижче наведено список завдань, які виконують промоутери: роздача листівок, рекламних матеріалів, дегустація продукції, видача подарунків за покупку, консультування ЦА про конкретний продукт. Працюють промоутери частіше всього за промостійкою.

Промоутер (в боксі) (конкретна людина чи корпорація) — дійова особа в сучасному професійному боксі, уповноважена для вирішення всіх фінансових та організаційних питань проведення боксерських поєдинків. Завдання промоутера як спортивного діяча багато в чому полягає в допомозі боксерові для просування по рейтингах і виходу на чемпіонський бій. Наприклад загальновідомі боксерські промоутери Дон Кінг, - колишній промоутер Майка Тайсона, Клаус Пітер Коль - колишній промоутер братів Кличків.

Промоутер (у клубі) — клубний промоутер займається організацією та проведенням вечірок у нічних клубах на певних умовах. У його обов'язки входить підбір діджейського складу, розробка концепції та реклама.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)