АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звіт роботи кабінету

Читайте также:
  1. III. Хід роботи
  2. III. Хід роботи
  3. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  4. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  5. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  6. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  7. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни
  8. ВАРІАНТИ ЗАВДАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  9. Варіанти завдань домашньої контрольної роботи
  10. Варіанти контрольної роботи
  11. Вибір напрямку і теми роботи
  12. Вибір режиму роботи підприємства

«Візажної справи»

№ 202

2013-2014 навчальний рік

 

І. Організаційні заходи
1. Проведено генеральне санітарно-гігієнічне прибирання кабінету з метою підготовки аудиторії до нового навчального року;
2. Обрано актив та раду кабінету;
3. Складено та узгоджено графік проведення в кабінеті консультаційних, додаткових занять та занять гуртка;
4. Систематизовані всі наявні дидактичні матеріали у кабінеті по папкам, відповідно до тем уроків;
5. З метою охорони праці укомплектована медична аптечками усіма засобами та ліками, необхідними для нагайного допомоги;
6. Проведена роз’яснювальна робота у вигляді бесіди та інструктажів серед учнів з питань дотримання техніки безпеки та загальних правил поведінки у навчальному закладі та гуртожиткові під час навчально-виробничого процесу.
ІІ. Розвиток і удосконалення навчально-методичної бази
1. Доповнені презентаціями поурочні папки з тем:
· Робота з кольоровими коректорами. · Пропорції рис обличчя. · Моделювання вилиць. · Моделювання брів. · Будова та типи шкіри. · Відомі візажисти світу та України. · Особливості фантазійного макіяжу. · Сучасні варіанти ділового та весільного макіяжу. · Відомі виробники декоративної косметики. · Европейські модні журнали. · Будинок моди Шанель. · Засоби для тонування шкіри. · Типи облич та способи їхньої корекції. Масажні лінії. · Будинок моди Живанши. · Корекція різних типів очей. · Корекція форми губ та носа. · Туш для вій. · Західноєвропейський костюм І пол. ХІХ ст. (стиль «ампір», «романтизм», «бідермейєр»). · Культура, костюм, зачіски та косметика Стародавнього Китаю. · Культура, костюм, зачіски та косметика Стародавньої Індії. · Культура, костюм, зачіски та косметика Стародавньої Японії. · Кольорометрія у макіяжі. Теплі та холодні кольоротипи. · Європейська культура, костюм, зачіски та косметика ХХ ст. · Вітчизняна культура, костюм, зачіски та косметика ХХ ст. · Культура, костюм, зачіски та макіяж Іспанії ІІ пол. XVI- поч.XVII ст. · Історія костюму Раннього Середньовіччя (VI-XII ст.) (Візантія, СВ (готичний та романський періоди)). · Культура, костюм, зачіски та косметика Стародавнього Єгипту. · Історія Будинків моди.
2. Розроблені картки-завдання до тем:
· Європейська культура, костюм, зачіски та косметика ХХ століття. · Інструменти візажиста. · Компоненти косметичної продукції. · Будинки моди. · Світова класифікація декоративної косметики · Класифікація косметичних засобів за І. Фрідманом · Догляд за шкірою обличчя та шиї у різні пори року.
3. Розроблені міні-конспектиз тем: · Дезинфікуючі засоби. · Культура, костюм, зачіски та макіяж від Стародавніх часів до поч. ХХІ століття. · Компоненти косметичної продукції. · Догляд за сухою (чутливою), комбінованою, жирною, проблемною, зрілою, нормальною шкірою обличчя. · Культура, костюм, зачіски та макіяж від Стародавніх часів до поч. ХХІ століття. · Класифікація косметики (різні критерії). · Склад декоративної косметики (розширено).
4. Поповнено папки інструкційними картками з тем:
· Технологія виконання демакіяжу (5 шт.). · Технологія нанесення тональних препаратів (5 шт.). · Техніка виконання денного, вечірнього, весільного, дитячого, фантазіного, чоловічого макіяжу (по 5шт.). · Техніка виконання макіяжу відповідно до кольорового типу жінки (зима-весна-літо-осінь) (по 5 шт.). · Корекція різних типів носів (5 шт.). · Корекція різних типів губ (5 шт.). · Корекція різних типів очей (5 шт.). · Послідовність виконання макіяжу-корекції різних форм очей (5шт.).
ІІІ. Удосконалено матеріально-технічну базу кабінету:
1. Придбано журнали «МАКІЯЖ» 1/14 (24), «Естетика», «Your Hair».
ІV. Позаурочна робота
1. Організовано роботу гуртка в кабінеті (6 учнів):
· Обрано актив гурткау складі: Загаба Олена, Дуда Яна, Луцай Катерина, Козленко Ірина, Волощук Вікторія та Нагач Анастасія. · Складено і затверджено назву та план роботи гуртка:
Назва гуртка День проведення Час проведення Аудиторія
«Стильний візажист» П’ятниця II та IV тижнів місяця 5 уроком   12.00-13.00   202 аудиторія

 

Проведено 16 засідань та вивчено з членами гуртка наступні теми: 1. Стан шкіри людини залежно від харчування та способу життя. 2. Дитячий фейс-арт. Психологія роботи з дитиною. 3. Випускний макіяж сезону 2014 року. 4. Сучасні тенденції весільного макіяжу. 5. Кольорометрія. Вплив кольору на психіку людини. 6. Сучасні варіанти ділового макіяжу. 7. Чоловічий макіяж. 8. Переглянуто та обговорено відеоматеріал з техніки виконання фейс-арту. 9. «Поняття «стиль», «стиліст», «візажист». Сучасні тенденції у модній індустрії ХХІ століття». 10. Брендові будинки моди. Історія їхнього становлення. 11. Стиль та образи моделей на “Ukrainian Fashion Week 2013”. 12. Фейс-арт як мистецтво прикрашання тіла. 13. Створення креативного макіяжу з елементами декоративних доповнень. 14. Весільний макіяж у системі стильового оформлення. 15. Найновіші розробки у сфері косметичних препаратів. 16. Переглянуто та обговорено відеоурок: «Майстер-класи від професійних візажистів-стилістів світу».
2. Відвідано кінотеатр для перегляду фільму «Сталінград» з метою поглиблення знань про життя людей під час Великої Вітчизняної війни (з урахуванням художньої обробки).
3. Відвідано Чернігівський музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка, переглянуто виставу «Вільні метелики».
4. Проведена екскурсія до авторської студії макіяжу Валентини Плотніцькоїз метою розширення уявлення учнів про професію візажиста.
5. Відвідано майстер клас Юлії Ворон «Весільний та випускний макіяж» 18.05.2014 р.
6. Відвідано Чернігівський музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка, переглянуто виставу «Тато в павутинні»
7. Проведена екскурсія до визначних місць Чернігова(Дитинець, Болдина гора, Антонієві печери).
8. Відвідано фотовиставку пласт-арт,присвячену подіям на Майдані.
9. Проведено 12 додаткових занять з такими учнямиз метою підвищення рівня знань та встановлення строків ліквідації заборгованості з предметів теоретичного навчання з таких тем, як «Культура, костюм, зачіски та макіяж Середніх століть» та «Компоненти косметичної продукції», «Рівні косметичної продукції» та інші.
10. Проведено 16 консультацій з учнями про можливості успішного працевлаштування та перспективи вступу до ВНЗ після закінчення ЧВПУ побутового обслуговування.

 

Зав. кабінетом ______________Загорянська Г. В.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)