АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Строк дії Договору та інші умови. м. Київ "30" грудня 2009 р

Читайте также:
  1. A. Дату, місце, розмір зони затоплення, метеоумови, наявність під’їзних шляхів.
  2. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  3. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  4. Блок 8-9. КЛІМАТИЧНІ УМОВИ ТА РЕСУРСИ.
  5. Введите строку ( до 49 символов )
  6. Ввод и вывод символьных строк
  7. Взаємопов'язаність і передумови вирішення глобальних проблем
  8. Види договору страхуванння
  9. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  10. Визначте, чи можна вважати поведінку Антонечка ухиленням від слідства? Чи зупинявся в цьому випадку перебіг давності? Як обчислюються строки давності?
  11. Виконання і припинення договору банківського вкладу.
  12. Вихрострумовий контроль.

ДОГОВІР ПРО ВІДСТУПЛЕННЯ ПРАВА ВИМОГИ №_________

 

м. Київ "30" грудня 2009 р.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «_________________» (далі - Первісний кредитор) в особі генерального директора ___________________, що діє на підставі статуту, з однієї сторони, і Товариство з обмеженою відповідальністю «_________________» (далі - Новий кредитор) в особі генерального директора Гули __________________________, що діє на підставі статуту, з другої сторони, згідно зі ст. ст. 512 - 519 Цивільного кодексу України уклали цей Договір про відступлення права вимоги (далі - Договір) про таке:

 

Предмет Договору

1.1. Первісний кредитор передає, а Новий кредитор приймає на себе право вимоги, що належить Первісному кредиторові, і стає кредитором за Договором ________________ N ______ від "___" ____________ 200___ р. (далі - Основний договір), укладеним між Первісним кредитором та ______________________________________________________________________ (далі - Боржник).

1.2. За цим Договором Новий кредитор одержує право (замість Первісного кредитора) вимагати від Боржника залежного виконання всіх зобов'язань за Основним договором.

Права та обов'язки Сторін

2.1. Первісний кредитор повинен передати Новому кредитору всі документи, які засвідчують права, що передаються, та інформацію, яка є важливою для їх здійснення за Основним договором, в термін до 3-х календарних днів з моменту підписання даного Договору.

2.2. Первісний кредитор зобов'язаний сповістити Боржника про поступку права вимоги за цим Договором протягом п’ятнадцяти календарних днів з моменту підписання даного Договору, шляхом поштового надсилання з повідомленням про вручення Боржнику копії цього Договору або вручення особисто під розписку представнику Боржника.

 

Відповідальність Сторін і вирішення спорів

3.1. За прострочення у передачі Новому кредитору всіх документів, які засвідчують права, що передаються, та інформації, яка є важливою для їх здійснення, за Основним договором винна Сторона сплачує іншій Стороні штраф у розмірі 100 (сто) грн. за кожен день прострочення.

3.2. Усі спори, пов'язані із цим Договором, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку згідно з чинним законодавством.

 

Строк дії Договору та інші умови

4.1. Цей Договір набирає чинності з моменту його підписання і діє до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за цим Договором.

4.2. Після підписання Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.

4.3. Відступлення вимоги згідно з цим Договором не тягне за собою ніяких змін умов Основного договору.

4.4. Зміни до цього Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до цього Договору.

4.5. Зміни та доповнення, додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємною частиною і мають юридичну силу у випадку, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані Сторонами або їх уповноваженими представниками.

4.6. Цей Договір складений українською мовою на одній сторінці у трьох примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)