АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Державного вищого навчального закладу

Читайте также:
  1. Б) Принципи радянської державної служби базуються на розроблених В. І. Леніним основних принципах державного апарату.
  2. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  3. Велика Британія: політика державного регулювання
  4. Викладання нового навчального матеріалу
  5. Вищого навчального закладу
  6. вищого навчального закладу
  7. Відповідальність у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
  8. Включає такі заходи як: скорочення соціальних програм, ліквідація державного дефіциту бюджету, проведення обмежуючої кредитно-грошової політики
  9. Графік розподілу навчального часу за темами навчальної дисципліни і видами навчальної роботи за ОПП
  10. Державний борг та його види. Вплив бюджетного і державного боргу на економіку.
  11. Державний бюджет та його структура. Концепції формування державного бюджету.

ДОГОВІР № ____

Про проведення практики студентів

_____________________________ факультету

Державного вищого навчального закладу

«Ужгородський національний університет»

Місто Ужгород «____» ____________ 20__ р.

Ми, що нижче підписалися, з однієї сторони, ________________________________________факультет Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» в особі декана факультету __________________________________________що діє на підставі Статуту, і, з другої сторони

_____________________________________________________________________________________________

(назва підприємства, організації, установи)

(надалі – База практики) в особі ______________________________________________, діючого на підставі

(посада, прізвище та ініціали)

________________________________________________________(далі – сторони),уклали між собою договір:

(статут підприємства, розпорядження, доручення)

1. База практики зобов'язується:

1.1. Прийняти студентів (список додається у направленні) на проходження практики згідно з графіком навчального процесу:

 

№ з/п Напрям підготовки/ спеціальність   спеціальності Курс Вид практики Кількість студентів Термін практики (початок - кінець)
             

1.2. Призначити наказом кваліфікованих фахівців для керівництва практикою.

1.3. Створити належні умови для виконання студентами програми практики, не допускати їх використання до зайняття посад та виконання робіт, що не відповідають програмі практики та майбутньому фаху.

1.4. Забезпечити студентам умови безпечної праці на конкретному робочому місці. Проводити обов’язкові інструктажі з охорони праці: вступний та на робочому місці. У разі потреби навчати студентів-практикантів безпечних методів праці.

1.5. Надати студентам-практикантам можливість користуватися матеріально-технічними засобами та інформаційними ресурсами, необхідними для виконання програми практики.

1.6. Забезпечити облік виходів на роботу студентів-практикантів. Про всі порушення трудової дисципліни, внутрішнього розпорядку та про інші порушення повідомляти вищий навчальний заклад.

1.7. Після закінчення практики надати характеристику на кожного студента-практиканта, в котрій відобразити виконання програми практики, якість підготовленого ним звіту тощо.

1.8. Надавати студентам можливість збору усієї необхідної інформації для написання курсових, дипломних та магістерських робіт за результатами діяльності підприємства, що відповідають програмі практики і не становлять комерційної таємниці.

2. Вищий навчальний заклад зобов’язується:

2.1. До початку практики надати базі практики для погодження витяг з робочої програми практики, а не пізніше ніж за тиждень – список студентів, яких направляють на практику.

2.2. Призначити керівниками практики кваліфікованих викладачів.

2.3. Забезпечити дотримання студентами трудової дисципліни і правил внутрішнього трудового розпорядку. Брати участь у розслідуванні комісією бази практики нещасних випадків, якщо вони сталися зі студентами під час проходження практики.

2.4. Не розголошувати використану студентами інформацію про діяльність Бази практики.

3. Відповідальність сторін за невиконання договору:

3.1. Сторони відповідають за невиконання покладених на них обов’язків щодо організації і проведення практики згідно із законодавством про працю в Україні.

3.2. Усі суперечки, що виникають між сторонами за договором, вирішуються у встановленому порядку.

3.3. Договір набуває сили після його підписання сторонами і діє до кінця практики згідно з календарним планом.

3.4. Договір складений у двох примірниках: по одному – базі практики і вищому навчальному закладу.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)