АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ефективність рекламних зусиль і ціни

Читайте также:
  1. Відносна ефективність фіскальної та монетарної політики при жорстких цінах. Ефект витіснення.
  2. Гранична ефективність інвестицій, процентна ставка та оптимальний обсяг залучення капіталу. Рівновага на ринку капіталу. Сукупні інвестиції і процентна ставка.
  3. Державні видатки. Податки та їх загальна характеристика. Система оподатковування та її ефективність. Крива Лаффера.
  4. Добре. Тепер, будь ласка, виберіть «да», якщо Ви підтверджуєте свою згоду на використання Вашої контактної інформації у рекламних цілях.
  5. Економічна ефективність (pентабельність)
  6. Економічна ефективність виробництва продукції рослинництва
  7. Ефективність використання ресурсів
  8. Ефективність впливу засобів мультимедіа на формування екологічних уявлень у дошкільників
  9. ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
  10. Ефективність інвестицій
  11. Ефективність контрольно-ревізійної діяльності
  12. Ефективність контролю.

План.
Введення.
I. Поняття реклами.
1.1. Поняття реклами.
1.2. Особливості сучасного рекламного процесу
1.3. Рекламна діяльність в системі маркетингу
II. Види реклами
2.1. Реклама в ЗМІ
2.2. Реклама в пресі.
2.3. Реклама по радіо.
2.4. Телевізійна реклама.
2.5. Зовнішня реклама.
III. Рекламні кампанії.
3.1. Організація рекламної кампанії.
3.2. Час проведення рекламної кампанії.
3.3. Оцінка правильності проведення рекламної кампанії.
3.4. Ефективність рекламних кампаній.
IV. Залежність ефективності реклами від рекламного бюджету.
4.1. Рекламний бюджет.
4.2. Дослідження витрат на рекламу.
V. Вплив реклами на ціни.
5.1. Реклама як фактор диференціації товару.
5.2. Реклама в умовах монополії.
5.3. Реклама в умовах олігополії.
5.4. Вплив реклами на ступінь конкуренції і ціни.
Висновок.
Список літератури.
Програми.
Введення.
На рішення керівництва фірми в області ціноутворення впливають багато внутрішні і зовнішні чинники. Маркетингові цілі і витрати фірм служать лише приблизними орієнтиром для визначення цін. Перш ніж встановити остаточну ціну, фірма враховує також ступінь державного регулювання, рівень і динаміку попиту, характер конкуренції, потреби оптових і роздрібних торговців.
Незалежно від того, яким чином ведеться формування цін на продукцію, до уваги беруться деякі загальноекономічні категорії, що визначають відхилення рівня цін більше або менше від споживчої вартості товару.
Фактори ціноутворення можуть бути зовнішніми і внутрішніми (залежними від фірми). До внутрішніх належить реклама. Реклама є неособисті форми комунікації, здійснювані за посередництвом платних засобів поширення інформації, з чітко вказаним джерелом фінансування.
У реклами безліч функцій. Вони не обмежуються сферами збуту, торгівлі, матеріального виробництва, послуг. Реклама, надає багатоаспектний вплив на суспільство, сприяючи його вдосконалення і розвитку. Реклама - це не тільки інструмент маніпулюванням суспільною свідомістю, а й формування потреб, стимулів і побажань. Реклама, будучи знаряддям конкурентної боротьби, загострює її, служить стимулом підвищення якості продукції та зниження цін.
Рекламна середовище різних форм просування товару є найкращим засобом доступу до масової аудиторії - найшвидшим і найдешевшим в розрахунку на одного споживача. Крім того, реклама - така форма просування, над якою організація зберігає найбільший контроль. Тут ви можете сказати все, що хочете, якщо це знаходиться в рамках закону, а також моральних і етичних норм рекламного бізнесу та продажу. Для просування товарів, послуг, або ідей через продаж оголошень є широкий набір творчих інструментів і ЗМІ. Не дивно, що фірми всіх видів і розмірів витрачають на рекламу колосальні суми. У США, наприклад, більш ніж по 400 доларів з розрахунку на кожного жителя, включаючи дітей.
У своїй роботі я розглянула тему «Ефективність рекламних зусиль і ціни». Спочатку я дала розкрила поняття «реклама», розглянула види реклами. Далі показала залежність реклами від рекламного бюджету. Я розкрила тему курсової роботи, показавши, як реклама впливає на ціни.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)