АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Графік реалізації проекту (поетапно)

Читайте также:
  1. II. Попередній розгляд законопроекту.
  2. VI.Напрями, операційні цілі та заходи з їх реалізації
  3. Аналіз виручки від реалізації продукції, оцінка впливу факторів на її зміну
  4. Аналіз графіків функції споживання та заощаджень.
  5. Аналіз обліку готової продукції та її реалізації
  6. Аналіз обсягу виробництва та реалізації основних видів продукції
  7. Беззбитковий обсяг виробництва і реалізації продукції
  8. Вибір способів формування ООД у тих, кого навчають з теми «Класифікація способів захисту інформації», та способи реалізації
  9. Вихідні дані для визначення частки інтенсивних та екстенсивних чинників у збільшенні виручки від реалізації
  10. Вихідні дані для побудови графіка
  11. Виховання учнів початкової школи та принципи їх реалізації.
  12. Вказівки щодо виконання і оформлення курсового проекту.

1етап – Дослідження громадськості щодо обізнаності у функціонуванні хоспісів та надання паліативної допомоги невиліковно хворим особам, за допомогою анкетування та телефонного опитування, з залученням волонтерів. Після дослідження буде визначено наскільки про інформоване населення та як ставляться до паліативної допомоги.

2 етап – Кампанія з залученням експертів і ради щодо розробки моделі функціонування хоспісів. Залучення спеціалістів медичних та соціальних установ, працівників відповідних служб, проведення круглого столу та семінару для представників кіл експертів та депутатів Тернопільської міської та районної ради. Розгляд питання щодо доцільності функціонування хоспісу в місті Тернополі;

3 етап – Інформаційна кампанія, щодо функціонування хоспісів, його основних функцій та напрямів роботи. Надання у місцеві ЗМІ інформації щодо можливості впровадження хоспісів, розміщення статей в газетах, розробка інформаційних матеріалів для привернення уваги цільової аудиторії до необхідності діяльності хоспісів.

4 етап – Формування зв’язків із організаціями, які зможуть надавати соціальні, медичні, юридичні, релігійні, психологічні послуги;

5 етап – Залучення волонтерів, для допомоги у проведенні благодійних заходів, для збору коштів для допомоги безнадійно хворим.

6 етап - Підготовка та видання методичного посібника про досвід роботи хоспісів в Україні, розміщення інформації (електроний варіант посібника про досвід роботи хоспісів) в мережі Інтернет.

Терміни виконання проекту.

Протягом 3 місяців.

Місце реалізації проекту.

Тернопільська область

Прогнозовані результати.

а). Поінформованість громадськості щодо проблем жінок, що повертаються з місць позбавлення волі, та необхідності надання їм комплексної допомоги з метою їх адаптації у суспільство.

б). Залучення до співпраці органів виконавчої влади, державних медичних та соціальних установ, громадських організацій та благодійних фондів.

Матеріально-технічне забезпечення.

Включає в себе: оренду приміщення, меблів (стіл, стільці) комп’ютерної техніки, забезпечення телефонним зв»язком, придбання канцелярських товарів.

Фінансове забезпечення.

- Оплата праці кваліфікованим спеціалістам:

4особи х 3.000 грн- 12 тис.грн

- Нарахування на заробітну плату:

12 тис. грн. х 38%= 4тис.560 грн

- Оренда комп’ютерної техніки, а саме двох комп’ютерів

2 х 300 х 3 місці=1 тис. 800 грн

- Оплата комунальний послуг:

3 міс х 500 грн- 1тис. 500 грн

- Щомісячна закупівля канцтоварів і розхідних матеріалів

3 міс. х 150 грн = 450грн.

- Оплата за послуги телефонного зв’язку та інтернетного доступу –

3 міс х 70 грн= 210 грн

Непербачені витрати- 1тис. грн.

Оренда приміщення – безкоштовна, оскільки приміщення надати громадська організація ЖК “Відродження нації”. Кожна сума може бути коректована.

Загальна сума вартості проету може становити 20 тис. 520 грн


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)