АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Львів – 2014

Читайте также:
  1. Львівський інститут економіки і туризму

Міністерство освіти і науки України

Національний університет «ЛЬвівська політехніка»

Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій

 

Кафедра загальноекономічної підготовки та маркетингу

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

До виконання та захисту дипломної роботи

для студентів спеціальності 7.03050701 “Маркетинг”

 

 

Затверджено на засіданні

кафедри загальноекономічної

підготовки та маркетингу

Протокол № 6 від 29.01. 2014 р.

 

Львів – 2014


Методичні вказівки до виконання та захисту дипломної роботи для студентів спеціальності 7.03050701 “Маркетинг” / Укладачі Саніна О.Р., Чучмарьова С.Ю., Князик Ю.М. – Видавничий відділ Навчально-наукового Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», 2014 – 47 с.

 

Укладачі: Саніна О.Р., к.е.н., доц.

Чучмарьова С.Ю.,ст.викл.

Князик Ю.М., ст. викл.

 

Методичні вказівки до виконання та захисту дипломної роботи обговорені та схвалені на засіданні Науково-методичної ради Інституту підприємництва та перспективних технологій.

Протокол №5 від 19 лютого 2014 року

 

Відповідальний к.е.н., доц. Саніна О. Р.
за випуск:

 

Рецензенти: к.е.н., доц. Лисяк Н. М.

к.е.н., доц. Паласевич М. Б.

 

Оригінал-макет підготовлено у видавничому відділі
Інституту підприємництва та перспективних технологій

 

© О.Р Саніна, С. Ю. Чучмарьова, Ю. М. Князик

© Інститут підприємництва та перспективних технологій, 2014
ЗМІСТ

Вступ  
1. Загальні положення  
2. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання дипломної роботи  
3. Тематика дипломних робіт  
4. Пошук, відбір та опрацювання літератури за темою дипломної роботи  
5. Структура дипломної роботи і методичні рекомендації щодо виконання її розділів  
5.1. Структура дипломної роботи  
5.2. Особливості виконання вступу  
5.3. Особливості виконання теоретичної частини (Розділ І)  
5.4. Розділ 2. Особливості виконання аналітичної частини (Розділ ІІ)  
5.5. Особливості виконання рекомендаційної частини (Розділ ІІІ)  
5.6. Особливості виконання висновків і рекомендацій  
5.7. Особливості оформлення списку використаної літератури  
5.8. Особливості формування додатків  
6. Рекомендації щодо оформлення пояснювальної записки та графічного матеріалу  
6.1. Загальні положення  
6.2. Нумерація  
6.3. Ілюстрації  
6.4. Таблиці  
6.5. Формули  
6.6. Примітки  
6.7. Посилання  
6.8. Оформлення списку використаних літературних джерел  
6.9.Оформлення додатків  
6.9.1. Додатки до пояснювальної записки  
6.9.2. Додатки до захисту дипломної роботи  
7.7. Організування дипломного проектування та захисту дипломної роботи  
7.1. Керівництво та рецензування дипломної роботи  
7.2. Захист дипломної роботи  
8. Підготовка до захисту і захист дипломної роботи  
9. Додатки  

ВСТУП

У період становлення економіки держави необхідними умовами розвитку товарно-грошових відносин є активна участь у цих процесах широких верств населення, врахування суспільної думки, а також гармонізація суспільних зв’язків.

Успіх бізнесу здебільшого залежить від своєчасного встановлення зв’язків із громадськістю за допомогою засобів масової інформації – преси, радіо, телебачення. Налагодити тісні контакти з численними інститутами споживачів, партнерів, державних органів влади і суспільством загалом неможливо без глибоких знань, досвіду й компетентності керівників комерційних фірм, фахівців у сфері маркетингу.

У сучасних умовах розвитку українського бізнесу чимало труднощів і невдач на цьому шляху досить часто пояснюються недостатньою поінформованістю, правдивістю, гнучкістю та відкритістю учасників маркетингу.

Маркетинг – це постійний і систематичний аналіз потреб ринку, що сприяє розробці ефективних товарів з особливими властивостями, призначених для конкретних груп покупців. Ці особливі властивості відрізняють їх від товарів конкурентів і в такий спосіб створюють виробникові стійку конкурентну перевагу.

З метою покращення економічної ситуації. насичення ринку товарами й послугами необхідно боротися за споживача, постійно оновлюючи продукцію, що випускається, розширюючи коло пропонованих послуг, а також підвищуючи їх якість. Лише за таких умов маркетинговою діяльністю вдасться охопити значну кількість підприємств, насамперед тих, що безпосередньо пов’язані з кінцевим споживачем – населенням.

Маркетинг – це цілісна система організації та управління діяльністю фірм, спрямована на забезпечення збуту продукції, безперебійних рух товару від виробника до споживача з метою одержання максимального прибутку. Головне - орієнтація на ринок, підпорядкування всіх її функцій завданням маркетингу.

Успішно організована і здійсненна робота з маркетингу допомагає оперативніше і своєчасніше виявляти й ліквідовувати недоліки у стратегічному плануванні, організації та реалізації комерційної діяльності, а також у системі управління загалом, налагоджувати тісну співпрацю із суспільством.

Система маркетингу – ефективне поєднання двох взаємозалежних аспектів з великою кількістю підходів, ідей і рішень. Перший аспект - ретельне та всебічне вивчення ринку, попиту, смаків і потреб, орієнтація на них виробництва, адресність продукції, що випускається. Багато уваги приділяється зовнішньому вигляду товарів, після продажному їх обслуговуванню. Другий аспект – активний вплив на ринок та попит, на формування потреб і купівельних переваг, створення прихильності покупців до конкретних «марочних» товарів і послуг.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)