АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організування дипломного проектування та ЗАХИСТУ дипломної роботи

Читайте также:
  1. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  2. Автоматизация и роботизация
  3. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  4. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  5. Аналіз бюджетного фінансування соціального захисту населення в регіоні (Калуський район, Івано-Франківська область)
  6. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  7. Аналіз противибухового захисту об’єкта.
  8. Аналіз роботи системи
  9. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  10. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  11. Б. Рішення на застосування четвертого або п'ятого режимів радіаційного захисту
  12. Безопасность функционирования автоматизированных и роботизированных производств.

7.1.Керівництво та рецензування дипломної роботи

Раціональна організація дипломної роботи сприяє якісному і вчасному виконанню роботи.

Теми дипломних робіт закріплюються за студентами до початку переддипломної практики і студент заздалегідь може розпочати роботу над досліджуваною проблемою. Проходячи практику за темою дипломної роботи, студент збирає вихідні дані у відповідності до програми практики, підбирає необхідну літературу та інші нормативно-довідкові і статистичні матеріали, аналізує виробничу і збутову діяльність підприємства, проводить маркетингові дослідження.

Під час переддипломної практики студенти в основному мають виконати теоретичну та аналітичну частину дипломної роботи. Студенти стаціонарної форми навчання можуть почати працювати над проблемами дипломної роботи, починаючи з молодших курсів, в межах планів науково-дослідної роботи під керівництвом викладачів кафедри.

Керівники дипломних робіт призначаються кафедрою з числа провідних фахівців кафедри, наукових працівників і висококваліфікованих спеціалістів підприємств і установ. За необхідності кафедрою призначаються консультанти з окремих розділів роботи, прізвища яких вказуються у завданні.

Керівниками дипломних робіт призначають докторів наук, кандидатів наук, доцентів або старших викладачів кафедри, а також висококваліфікованих спеціалістів, виробнича діяльність яких безпосередньо пов’язана з маркетинговою діяльністю підприємств і організацій.

Керівник систематично відслідковує процес виконання студентом всіх розділів дипломної роботи і контролює терміни завершення окремих її етапів. Хід дипломного проектування знаходить своє відображення в спеціальних графіках, які знаходяться на кафедрі. Раз у 10-15 днів керівником проставляється відсоток виконаної студентом роботи.

За розробленні у роботі рішення і вірність розрахунків відповідає студент – автор роботи.

Студент періодично інформує наукового керівника про хід написання роботи і консультується з питань, які викликають труднощі. Студент має пам’ятати, що науковий керівник не є ні співавтором, ні редактором роботи, а тому студент не може розраховувати на те, що керівник виправить наявні в роботі теоретичні, методологічні, стилістичні чи інші помилки.

Завершена і підписана студентом дипломна робота узгоджується з консультантами і подається на перевірку керівникові. Керівник підписує перевірену ним дипломну роботу на титульній сторінці та складає письмовий відзив про роботу студента.

Для вирішення питання про допуск до захисту дипломних робіт на кафедрі створюється комісія з викладачів-спеціалістів, які детально перевіряють завершені дипломні роботи. Комісію очолює завідувач кафедри, який на підставі позитивного рішення комісії підписує студентам дипломні роботи і надсилає їх на рецензію.

Рецензенти дипломних робіт добираються кафедрою з числа досвідчених економістів, менеджерів, підприємців, науковців і затверджуються відповідним Наказом.

Рецензія пишеться на заготовленому бланку (додаток Д), який автор роботи передає рецензенту разом з роботою.

У рецензії критично оцінюються прийнятті автором рішення, звертається увага як на змістовну сторону роботи, так і на грамотність, чіткість, послідовність, аргументованість викладення матеріалу, повноту виконання завдань. У висновку рецензент дає загальну оцінку роботи за чотирибальною шкалою: „відмінно”, „добре”, „задовільно”, „незадовільно”.

Негативна рецензія не є підставою для відхилення роботи від захисту.

Студент має право ознайомитись із рецензією на свою дипломну роботу до початку засідання Державної екзаменаційної роботи (ДЕК), на якому буде проходити захист.

Студенти, які не представили у встановлений термін дипломні роботи або дістали рішення про невідповідність дипломної роботи до встановлених вимог, до захисту не допускаються.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)