АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДОДАТОК А. Табл А.1. Характеристика природних умов території за придатністю для житлового будівництва Природні фактори Територи Сприятливі

Читайте также:
  1. ДОДАТоК
  2. Додаток 1
  3. Додаток 1
  4. Додаток 1
  5. Додаток 1
  6. Додаток 1
  7. Додаток 1 - Методика використання коригуючи положень при периферичних паралічах та парезах
  8. Додаток 1. Традиційне українське житло
  9. ДОДАТОК 10
  10. Додаток 103
  11. ДОДАТОК 11
  12. Додаток 116

Табл А.1. Характеристика природних умов території за придатністю для житлового будівництва

Природні фактори Територи
Сприятливі Несприятливі Особливо несприятливі
       
Рельеф Нахил поверхні 0,005-0,1. Нахил поверхні менше 0,005, вище 0,10 до 0,20, а гірських місцевостях до 0,30. Нахил поверхні вище 0,20 і у гірських місцевостях вище 0,30.
Грунти Допускається будова фундаментів будинків і споруд звичайного типу при розрахунко-вому опорі 15 кПа і більше (піски, суглинки, глина, ліс непросіда-ючий). Потребується будова фундамептів посиленого типу при розрахунковому опорі 10-15 кП (піски, суглинки, глина, ліс непросідаючий та інш.). Потребується будова складних фундаментів по розрахунку опорів менше 10 кПа. Наявність плавучих і макропористих просідаючих грунтів.
Гідро-геологі-чні умови Безнапірні водоносні горизонти залягають на глибині більше З м. Не потребується понижения рівня грунтових вод і будова гідроізоляції. Безнапірні водоносні горизонти залягають на глибині 1-Зм від поверхні. Потребується понижения рівня грунтових вод і будова складної гідроізоляції. Водоносні горизонти залягають на глибині менше 1 м від поверхні.
Заболо-ченість Заболоченість від-сутня. Осушення можливе прості-шими способами. Потребуються спе-ціальні роботи по осушенню. Торф'яники шаром менше 2 м. Заболоченість грунтового живлення. Торф'яники шаром 2 м.
Яри В незначній кіль-кості неглибокі (до 3 м) з пологими схилами. Не діючи яри з кругами схилами глибиною 10 м. Яроутворення слабке, на невеликій площі Інтенсивне яроутворення. Яри з крутими схилами глибиною більше 10 м.
Зотоп- люва- ність Території, які не затоплюються або затопляються не частіше ніж один раз в 100 років (забезпеченість 1%) Території, розміще-ні між лініями затопления паводками, якщо повторюються один раз в 100 або 25 років (забезпеченість 4%) з найвищим горизонтом високих вод не більше 0,6 м над рівнем землі. Затопления раз в 25 років і частіше (забезпеченість 4% і більше). Розміщені в нижнім б'єфі крупних водойомів. Затопления при руйнуванні гребель або дамб з катастро-фічними наслідками.
Зсуви Зсуви відсутні. Окремі зсувні схили потребують укріплення. Велика кількість зсувних схилів потребують укріплення.
Розмив берегів водотоків і водо-сховищ Розмив відсутній. Розмив і переробка берегів в ряді місць. Зона переробки шириною не більше 10 м. Ріки з блукаючими руслами. Інтенсивне розмивання і переробка берегів. Зона переробки шириною більше 10 м.
Карст Карст відсутній. Невелике число не-глибоких воронок згаслого карсту. Велика кількість активного карсту глибиною більше 10 м. Наявність підземних пустот.
Грунти Чорноземи, червоноземи. Легкі і середні суглинки, супісі. Слабозасолені грунти, кислі, піски, глини (середні і ва-жкі), суглинки важкі. Солонці, солончаки. Породи без грунтового шару. Скельні породи. Грунти з гниючими органічними і радіоактивними речовинами.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)