АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДОДАТОК А. Табл А.2. Характеристика природних умов території за придатністю для промислового будівництва

Читайте также:
  1. ДОДАТоК
  2. Додаток 1
  3. Додаток 1
  4. Додаток 1
  5. Додаток 1
  6. Додаток 1
  7. Додаток 1 - Методика використання коригуючи положень при периферичних паралічах та парезах
  8. Додаток 1. Традиційне українське житло
  9. ДОДАТОК 10
  10. Додаток 103
  11. ДОДАТОК 11
  12. Додаток 116

Табл А.2. Характеристика природних умов території за придатністю для промислового будівництва.

 

Природні фактори Території
Сприятливі Несприятливі Особливо несприятливі
       
Рельеф Відносно рівні майданчики з нахилом 0,003-0,05 Злегка горбисті майданчики з загальним нахилом більше 0,05 або менше 0,003 Сильно горбисті майданчики з загальним нахилом більше 0,05%, а також майданчики практично без нахилів.
Грунти Грунти однорідної геологічної будови в межах всього майданчика. Розрахунковий опір більше 15 кПа. Припускається зведення будівель і споруд без влаштування штучних основ і підсилення фундаментів. Окремі невеликі по площі порушення однорідності геологічної будови. Розрахунковий опір від 15 до 10 кПа. Потребується влаштування штучних основ і фундаментів. Різнорідна геологічна будова по всьому майданчику. Розрахунковій опір менше 10 кПа.
Гідрогео логічні умови Безнапірні водоносні горизонти залягають на глибині більше 7м, напірн і-більше 15м. Зниження рівня грунтових вод і влаштування гідроізоляції не потребується Безнапірні водоносні горизонти заглядають на глибині від 7 до 3м, напірні - від 15 до 10 м. Потребується зниження грунтових вод і влаштування гідроізоляції. Безнапірні водоносні горизонти залягають на глибині менше 3, напірні - менше 10м.
Заболоченість Заболоченість і котловани без стоку відсутні. Осушення території можливе простішими засобами. Незначна заболоченість атмосферного живлення при від-сутності торф'яників. Заболоченість грунтового живлення. Торф'яники товщиною шару 2 м і більше.
Затоп- лгова- ність Позначки територій не менше 0,5 м вище розрахункового горизонту високих вод. Повторюванють затопления допустима при будівництві великих підприємств народно подарського і захис-ного значения, не частіше одного разу в 100 р., для інших підприємств - один раз в 50 і для підприемств з коротким строком експлуатації - один раз в 10 років.госпродарства Відмітки територій менше 0,5м від відповідних розрахункових горизонтів високих вод. Повторюванють затопления менше одного разу в 50 років. Затопления больше одного разу в 20 р. (забезпеченість 5% і вище). Розміщення в нижньому б'єфі великих водойомів. Затопления при руйнуванні гребель або дамб з катастрофічними наслідками
Яри Яри відсутні. Окремі яри, які стабілізуються, гли-бина до 3 м, допус-кають можливі за-сипки. Окремі яри, які стабілізують, гли-биною вище 3 м, і діючи яри.
Зсуви Зсуви відсутні. Нєдіючі і окремі активні зсуви на великій площі, які вимагають нетяжких інженерних заходів. Значно розповсюджені діючи зсуви, потребуючі складних інженерних заходів.
Розмив берегів. Розмив берегів відсутній. Незначні явища розмиву і переробки берегів. Ширина зони розмиву і переробки до 10 м. Інтєнсивні явища розмиву і переробки берегів. Ширина зони розливу більше 10 м
Карст Карст відсутній. Воронки недіючого старого карсту на невеликій площі потребуючі нескла-дних інженерних заходів. Значно розповсюджені активні карсти.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)