АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до оформлення тез доповідей. Міжнародна науково – практична конференція «Діяльність органів публічної влади щодо забезпечення стабільності та безпеки суспільства»

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  5. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  6. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  7. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  8. Бесіда (обговорення питань, дискусія, обговорення доповідей, рецензування відповідей студентів)
  9. В якому році відбулося юридичне оформлення документознавства як наукової спеціальності?
  10. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  11. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  12. Вимоги безпеки під час роботи

Міжнародна науково – практична конференція «Діяльність органів публічної влади щодо забезпечення стабільності та безпеки суспільства»

International research and practice conference: « Activity of public government bodies in relation to providing of stability and safety of society»

Дата проведення: 21-22 травня 2015 р.

Місце проведення: м. Суми, Сумський державний університет.

Мови конференції: українська, англійська, польська, російська.

Формат участі: очна та заочна участь.

Умови участі у конференції: для участі у конференції та публікації тез у збірнику матеріалів конференції необхідно до 15 квітня 2015 р. надіслати на електронну адресу оргкомітету conferencesumdu@gmail.com файл з тезами доповіді, відскановану квитанцію про сплату організаційного внеску та заповнити заявку за посиланням: http://goo.gl/forms/Cqj6qxb1Ir Участь у конференції є безкоштовною для студентів та науковців зарубіжних ВНЗ.

Підтвердження про участь та прийняття до друку буде надіслано авторам електронною поштою. За результатами роботи конференції тези доповідей учасників будуть надруковані у збірнику матеріалів конференції. Роботи, які не відповідають вимогам чи надійшли із запізненням, не будуть опубліковані.

За потреби учасники можуть бути забезпечені проживанням.

Основні напрями роботи конференції:

1. Трудове право та право соціального забезпечення;

2. Адміністративне право і процес, фінансове та інформаційне право;

3. Кримінальне право та процес, кримінологія;

4. Цивільне та сімейне право

5. Конституційне право;

6. Теорія та історія держави і права;

7. Екологічне, аграрне та земельне право.

Вимоги до оформлення тез доповідей

1. Обсяг тез від 3 до 5 повних сторінок формату А4, виконаних комп’ютерним способом, текстовий редактор Word for Windows (розширення.doc,.docx). Міжрядковий інтервал – 1,5, абзацний відступ – 1,25 см. Усі береги по 2 см. Шрифт – Times New Roman. Розмір кегля – 14.

2. Порядок оформлення тез:

- назва тез великими літерами напівжирним шрифтом по центру;

- у правій частині аркуша прізвище, ініціали автора, факультет, назва навчального закладу; наступний рядок - прізвище, ініціали, науковий ступінь, вчене звання наукового керівника;

- далі – через 1 інтервал по ширині аркуша – текст.

Обов’язкова наявність списку використаних джерел, оформленого відповідно до форми 23 ВАК України. Посилання за текстом мають міститись у квадратних дужках (наприклад [5, c. 43]).

 

3. Тези доповіді, відсканована квитанція про сплату організаційного внеску, заявка на участь у конференції мають міститися у різних файлах.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)