АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загін - «Дивосвіт»

Читайте также:
  1. Annotation
  2. XVII-ГО СТОЛІТТЯ
  3. Адукацыя, навука, культура.
  4. Анатолій Кирилович
  5. Археалагічная перыядызацыя. 1 страница
  6. Археалагічная перыядызацыя. 4 страница
  7. Археалагічная перыядызацыя. 5 страница
  8. Археалагічная перыядызацыя. 7 страница
  9. Барацьба супраць крыжацкай і мангола-татарскай агрэсіі.
  10. Беларусь у Першай сусветнай вайне.
  11. Біографії історичних діячів
  12. Бойовий шлях легіону УСС

Девіз: «Дивосвіт, Дивосвіт, ми шлемо усім привіт,

всі рівняйтеся на нас, бо світ навколо - просто клас!»

Речівка:

- Бум, Бум, Бум -

- Проженемо ми весь сум!

- Бам, бам, бам -

- Буде весело всім нам!

- Хай дивосвіт пізнає кожен

- Сміх і радість переможуть!

Бізнесмени ♥
Бізнесмени ми хороші
любим ми великі гроші♥

"Гламур"
Девіз: "Гламур-це наш загін.
Дуже впевнено йде він.

"Чікси
Девіз:
"Ми чікси супер кльові, веселі загадкові.
Ми перші і найкращі, стильні і сучасні.
Ооп...давай-давай...Ооп...давай-давай...

Гарячі перці"
Ми гарячі перці вогонь у нашім серці
першість ми візьмемо
світ перевернемо
хочем все на світі знати
щоб завжди перемагати

"КАКТУСИ"
Голими руками нас не візьмеш

Ураган"2012 девіз:нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди!!!!!!!!!!

"Тусовка"
Модние джинси,кеди,кросовки
ми-дети мечти,ми дети "тусовки"!

Загін: M&M's
Девіз: Рухайтесь, жовті, відчуйте цей драйв!
Речівка: Це у нас такий загін,
Всі веселі як один.
Все у нас нормально
Та оригінально.


А я просто українка, україночка: Сценарій конкурсу за звання "Юна українка"

В залі звучить пісня "А я просто українка, україночка". Музика стихає, на сцену виходить ведучий.

Ведучий: Кожен народ має свої звичаї, що виробилися протягом багатьох століть. Вони освячені віками. Звичаї - це ті прикмети, за якими розпізнається народ не тільки в сього-денні, а й в історичному минулому. Це ті неписані закони, якими керуються в найменших щоденних і найбільших національних справах. Звичаї і рідна мова, - це і є незнищені характерні ознаки народу.

/Лунає пісня П.Майбороди на слова А.Малишка "Моя стежина"/.

Ведучий: На конкурсі учасницям надається можливість пока-зати знання народних звичаїв, окрім того. - продемонструвати за-гальну культуру, сміливість та винахідливість, оригінальність. На учасниць чекають різні випробування. Комусь пощастить біль-ше, комусь менше. Але не треба сумувати у разі невдачі, не личить схиляти голови в тузі. Наш народ витриманий, сміливий, дотепний, веселий. Тож будемо гідними називатися українцями. А тепер запрошуємо учасниць конкурсу.

/Звучить музика. Учасниці конкурсу виходять на сцену. Ведучий знайомить глядачів з кожною із конкурсанток/.

Ведучий: Дорогі учасниці, наш перший конкурс має назву "Привітання". Ви повинні протягом 30-45 сек. розповісти про себе, свої інтереси і захоплення, про улюблене заняття і привітатись з членами журі й глядачами й вигляді "Самореклами".
Першою вступає в змагання учасниця під №...

Ведучий: Дякуємо учасниць за привітання і переходимо до другого конкурсу, який називається "Звичаї українського народу". Кожна з учасниць повинна розповісти про одне з народних свят, яке ми святкуємо.

/Учасниці по черзі витягують квитки, на яких написані назви народних свят/.

Ведучий: Неможливо в нашій Україні перелічити всі трави і квіти, що чарівними, казковими килимами вкривають степи, узлісся, схили гір. Наші учасниці мали домашнє завдання: Створити композицію з квітів, дати їй назву, а також прокоментувати це завдання

/Учасниці по черзі коментують композицію із квітів. Журі оцінює конкурси, а в цей час звучить пісня "Чорнобривці"/.

Ведучий: "Ой, хустина, хустинонька! Мережана, шита..." Так говорив про хустку Тарас Шевченко у своєму вірші "Хустина". Наш наступний конкурс пов'язаний з хусткою. Завдання для дівчаток: хто швидше зав'яже хустку? Хто найоригіналь-ніше її пов'яже?

/Журі оцінює конкурс, а для глядачів звучить пісня "Вишиванка"/.

Ведучий: Все починається з дитинства, з колискової. Звідти беруть початок наші турботи і радощі, смуток і веселість, тривоги і сподівання. Колискова - це душа, яка хо-дить навшпиньках. Почути її кроки можуть лише ті, хто вміє слухати. Тож давайте послухаємо, які колискові пісні підго-тували наші учасниці. А спочатку конкурс: "Хто швидко і правильно загорне ляльку". А потім проспіває для неї колискову.

/Учасниці під швидку веселу музику загортають ляльок, а по-тім кожна для своєї ляльки співає колискову, Журі оцінює конкурс, а для глядачів звучить українська народна пісня/.

Ведучий: "Їжте і вмочайте, а за решту вибачайте" - при-прошувала господиня гостей, подаючи вареники. Сьогодні наші учасниці запрошують скуштувати їхні страви. Дівчатка змагатимуться за звання "Майстриня-господиня". Кожна приготувала одну із страв україн-ської національної кутні. А журі визначить, хто з них не лише знає українську національну кухню, а й вміє смачно готувати.

/Під музику входять учасниці зі своїми стравами, кожна розповідає, як вона приготувала страву і запрошує до столу. Звучить українська народна пісня "А мій, милий, чорнобривий, вареничків просить..."/.

Ведучий: А зараз пропонуємо конкурс для глядачів. Я за-прошую на сцену дівчат, котрі мають довгі коси. Наше журі визначить, у котрої глядачки найдовші коси.

/Переможниця отримує приз/.

Ведучий: Нашу конкурсну програму продовжують нові завдання для учасниць. Кожна учасниця має змогу зараз виступити перед глядачами із своїм художнім номером.

/Ведучий проводить конкурс/

Ведучий: "Мода-2013" - таку назву має наступний конкурс. Наші конкурсантки продемонструють свої моделі.

/Поки журі визначає кращих за два конкурси, глядачі дивляться номери художньої самодіяльності/.

Ведуча: Українська пісня! Хто не був зачарований нею! Вона багата мелодією, безмежною широтою і красою образів. Під час наступного конкурсу ми й побачимо, чи знають наші учасниці українські народні пісні. Зараз для кожної учасни-ці будуть звучати мелодії українських народних пісень, які вони повинні відгадати.

/Проводиться конкурс. Журі оцінює його. Підводяться підсумки конкурсу "Юна українка". Для глядачів виконуються номери художньої самодіяльності. Оголошуються переможниця. Нагородження/

ІГРИ

"Увага"

Ведучий: Друзі, будете виконувати мої команди, але при одній умові: перед командою повинен прозвучати сигнал "Увага". Якщо ж такого сигналу не буде, ви залишаєтесь стояти в попередньому положенні.

- Отже, почали!

- Увага, руки вгору!

- В боки!

- Повернутися!

- Увага! Руки за голову!

- Крок вперед! і т. д.

Діти, які невірно виконали завдання, виходять з гри!

"Новорічні подарунки"

В ніч під Новий рік я приніс в одну сім'ю подарунки. Татові подарував гребінець (всі імітують причісування правою рукою), сину — лижі (лівою рукою ковзають), мамі - м'ясорубку (лівою рукою крутять), доньці - ляльку (яка кліпає очима і говорить "мама"), крім того, я поставила на стіл статуетку, яка хитає головою (показує).

Перемагає той, хто виконує всі дії.

"Заплести косу"

На макеті палиці прив'язані стрічки, (довжиною 1,5 - 3 м). "З" палиці, по чотири учасника (три — плетуть, один — тримає палицю). Тримаючи стрічку в руці, проходячи один під одним, заплести косу. Хто швидше!

"Роздави ковпачок"

"Приготувати по 5-8 паперових ковпачків. По три учасники із зав'язаними очима повинні пройти дану дистанцію, ударом ноги зверху вниз тупнути по ковпачку.

Перемагає той, хто роздушив найбільше ковпачків.

"В ліс по гриби"

Атрибути: кеглі, корзини.

Два учасники - діти по команді зодягають хустинки, фар­тушки і починають збирати в корзинки розставлені по залу кеглі. Хто більше за даний час збере "грибів".

"Ріпка"

Атрибути: бутафорні сторінки, маски: кіт, собака, мишка, картуз для діда, хустинка для бабці, стрічка для онучки.

Діти поділяються на дві команди, починаючи з діда, оббігають ріпку, підбігають до команди, беруть героя і знову оббігають ріпку (і т. д.) І вже троє, четверо, взявшись за руки, оббігають ріпку.

Перемагають ті герої, котрі раніше "витягнули ріпку".

"їстівне, неїстівне"

Називаючи їстівні чи неїстівні предмети, граючі роблять хлопки.

Приклад: Лимон — хлопок, журнал - тиша.

"Шоколадка"

Дві команди змагаються, хто швидше з'їсть шоколадку, тільки з умовою - щоб всім членам команди дісталось. Крайній розгортає шоколадку і відламує шматочок, передає товаришу, який стоїть поруч, той відламує, передає далі і т. д.

Перемагає та команда, яка швидко з'їсть і так, щоб дісталось всім учасникам.

"Кольори"

Ведучий пропонує гравцям кольори (синій, жовтий і т. д. Потріб­но стати "чарівником", показати цей предмет в іншій ролі (наприклад: лист паперу - це дзеркало, олівець - підзорна труба і т. д.)

Починає ведучий: він в пантомімі, без слів, показує даний предмет і в іншій ролі. Пантоміма повинна бути зрозуміла і доступна іншим. Другий гравець повинен перевтілити цей Предмет в інший по призначенню і т. д. по колу.

"Лічилка"

Сіла пташечка на гілку,
Починаю, я лічилку.

Раз, два, три, чотири, п ять,

Буду всіх вас рахувать:

Юлю, Ваню, Катю, Колю, Петю, Іру, Вітю, Олю.

Якщо швидко я втомлюсь,

На хвилину зупинюсь,

Помовчу, перепочину,

Діти повинні сказати, скільки імен хлопчиків і дівчаток було названо, які імена згадувались?

Атрибути: боксерські перчатки, сірники чи палички. Два учасники одягають по одній боксерській перчатці і після сигналу починають збирати сірники чи палички, розкидані на

столі.

Перемагає той, хто за даний час більше назбирає сірників.

"Вгадай сторінку"

В книжку вставляється закладинка.

Діти повинні вгадати сторінку, на якій закладинка. Призом є дана книга.

"Приготуй страву"

Двом учасникам пропонується по конверту, в якому знаходиться перелік продуктів, кожний - на окремій картці, які використовуються для приготування різних страв.

Учасники повинні за одну хвилину скласти перелік компо­нентів страви, яку вони повинні приготувати за завданням.

Приклад: 1 учасник - голубці;

2 учасник - котлети.

Дві команди за одну хвилину повинні зробити ланцюжок, використовуючи особисті речі - паски, шарфи, мотузки від

взуття, стрічки і т. д.

Перемагає команда, ланцюжок якої довший

Примовка до їдальні

- Хто крокує?

- Два загони!

Нам не ставте перепони –

Все здолаєм на путі,

Як гурчить у животі!

Поспішаєм на обід

Вгамувати апетит.

Примовка після їдальні

Кухаркам дякуємо зранку

За смак чудового сніданку!

Кухаркам дякувати слід -

Сьогодні гарний був обід!

Загін «Перепетульки»

Девіз:

Хай смажиться котлета на плиті

І з’явиться рум’янець на щоці,

А перепетульки відпочинуть від душі.

Пісня:

Завтра підем з тобою до школи

Відпочити в загоні своїм.

Танцювати, співати ми будем, -

Шикидим, шикидим, шикидим!

Я куплю тобі ящичок мила,

Хочеш мийся, а хочеш торгуй,

Щоби дуже мене ти любила, -

Поцілуй, поцілуй, поцілуй!

Да поцілуй же ти мене, перепетулько,

Дуже сильно тебе я люблю.

Не тікай же від мене ти, мила, -

Поцілуй, поцілуй, поцілуй!

Загін „Усмішка”

 

Девіз:

Наші посмішки для вас.

Розіб’ємо сум ураз.

Пісня:

Від усмішки хмарний день ясніш,

Від усмішки засія веселка в небі…

Поділись усмішкою щедріш,

І вона не раз повернеться до тебе.

Приспів:

І тоді хмарок склика

В танець музика дзвінка,

І на скрипці грає коник веселіше…

Із блакитного струмка

Починається ріка,

Ну, а дружба починається з усмішки.

Загін „Дзвіночки”

 

Девіз:

Дзілінь - дзілінь „Дзвіночки”

Веселі голосочки

Зібралися у коло –

Звенить піснями школа.

Пісня:

Дочекалися дзвіночкового літа ми,

Як у казці, опинилися між квітами.

Раз дзвіночок, два дзвіночок - не зриваємо,

Свій віночок ми піснями виплітаємо.

Приспів:

Дружить сонце і блакить веселкова

І у нашім колі дружна розмова,

Щира мова, щира мова.

Загін „Капітошки”

Девіз:

Веселі „Капітошки”

Не всидять ані трошки.

А хочеш вгамувати –

Дай пісню заспівати!

Пісня:

Капітошки ми малі

Краплі рідної землі.

У нас пісенька така,

Наче голос у струмка.

Приспів:

Ля-ля-ля-ля-ля...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.016 сек.)