АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура і зміст дипломної роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. II. СТРУКТУРА КВАЛИФИКАЦИОННОЙ РАБОТЫ
  6. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА
  7. III. Структура Клуба
  8. III. СТРУКТУРА, РУКОВОДЯЩИЕ И КОНТРОЛЬНЫЕ ОРГАНЫ КПРФ
  9. IV. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА ПРОФСОЮЗА
  10. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  11. IY. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА И ОРГАНЫ УПРАВЛЕНИЯ КЛУБА
  12. V Оформлення звіту з переддипломної практики

Дипломна робота повинна бути логічно побудована. Структура і зміст роботи, співвідношення її розділів визначаються обраною темою.

Рекомендується така структура дипломної роботи:

1. Титульна сторінка (Додаток Д).

2. Завдання на дипломну роботу (Додаток Г).

3. Реферат (Додаток Е).

4. Зовнішня рецензія (Додаток Ж).

5. Зміст роботи.

6. Вступ.

7. Основний зміст роботи.

8. Висновки і пропозиції.

9. Список використаних джерел.

10. Додатки.

Першою сторінкою дипломної роботи є титульна сторінка (Додаток Д).

Завдання на дипломну роботу містить назву теми роботи, план роботи та терміни виконання всіх розділів, термін завершення роботи і подання на кафедру та інше (Додаток Г).

У рефераті вказується предмет, об’єкт дослідження, мета роботи, її структура (Додаток Е).

Обов’язково дипломантом на кафедру повинна подаватися зовнішня рецензія (Додаток Ж), у якій рецензент оцінює дипломну роботу, зазначає позитивні сторони, побажання, недоліки в роботі і виставляє оцінку.

Зміст дипломної роботи містить найменування усіх розділів відповідно до плану із зазначенням номерів сторінок, на яких розміщується початок розділу, перелік літературних джерел та додатки.

Після змісту роботи студент описує першу частину (вступ), обсягом 2-3 сторінки, у якому обґрунтовує актуальність теми, розкриває її теоретичне і практичне значення, доцільність, визначає основну мету роботи, розкриває ступінь вивчення обраної теми у науковій літературі, характеризує об’єкт та предмет дослідження, за матеріалами якого виконується дипломна робота, дає коротку характеристику загальних питань дослідження, зазначає методи та джерела дослідження.

Основний зміст роботи складається з трьох-чотирьох розділів, кожен з яких може мати декілька підрозділів.

На початку кожного розділу необхідно визначити, які питання розглядатимуться у цьому розділі (не менше трьох). У кінці кожного розділу робляться висновки. Усі розділи дипломної роботи повинні бути взаємозв’язані між собою.

На основі вивчення, узагальнення аналітичних матеріалів із правового забезпечення діяльності органів прокуратури, адвокатури та суду, студент повинен оцінити стан організації і управління правовою роботою зазначених органів, а також надати пропозиції з приводу підвищення ефективності їх діяльності, обґрунтувати можливість практичного застосування результатів дослідження.

Пропозиції студента повинні будуватись на проведених дослідженнях, бути зваженими та конкретними.

Після кожного розділу і роботи в цілому стисло формулюються обґрунтовані висновки, практичні рекомендації, проекти, зміни до законодавчих та нормативних актів.

Обсяг основного тексту роботи повинен становити 100-120 сторінок. Додатки і список використаних джерел у обсяг основного тексту не входять.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)