АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги безпеки, яким мають відповідати (те чого стосується твій диплом)

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  4. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  5. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  6. В 70-х роках минулого століття, при дослідженні головного мозку були виявлені речовини – ендорфіни. Яку дію мають ці речовини?
  7. Види необхідних причинних зв'язків, що мають кримінально-правове значення і зустрічаються найчастіше.
  8. Визначаємо дозу опромінення яку отримають робітники.
  9. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  10. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  11. Вимоги безпеки під час роботи
  12. Вимоги безпеки після закінчення роботи.

Студент групи ТІ-02

Печора Максим

Варіант №11

Розділ 4. Охорона праці.

4.1. Вступ.

4.2. Обов’язки, права та відповідальність розробника проекту щодо виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів на своєму робочому місці.

4.3. Фактори, що впливають на умови праці розробника проекту.

4.4. Аналіз освітлення робочої зони розробника проекту(роботи/ з метою визначення та забезпечення його оптимального значення).

4.5. Основні травмуючі фактори під час експлуатації системи, мережі чи іншого об’єкту, що проектується.

4.6. Висновки.

4.7. Література.


 

Розділ 4. Охорона праці.

Вступ.

Охорона праці – це система правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я і працездатності людини у процесі трудової діяльності.

Темою бакалаврської роботи є «Бездротова система 10 Гбіт міліметрового діапазону. Підсилювальні пристрої». Метою роботи є моделювання підсилювача потужності та малошумного підсилювача для використання в бездротовій системі 10 Гбіт на міліметрових частотах. Визначення якісних показників їхніх складових частин, їх вимірювання.

Основним обладнанням при досягненні поставлених цілей став портативний комп’ютер марки Dell з рідкокристалічним монітором 15.6”.

В дипломному проекті розглядаються підсилювачі для безпроводових систем міліметрового діапазону. В наш час радіозв’язок дозволяє реалізувати повний спектр інформаційних послуг: передачу телефонних повідомлень, обмін даними, підключення до глобальних інформаційних систем, отримання та передачу відеозображень, телебачення і т.д. Безпроводовий зв’язок доповнює та розширює можливості проводового зв’язку, дає свободу пересування. Отже, застосування засобів радіозв’язку реалізує єдиний інформаційний простір, що дозволяє в будь-якій точці планети і в будь-який час отримувати необхідні послуги зв’язку. А міліметровий діапазон дозволяє розширити межі користування обмеженого радіо ресурсу.

Під час розробки дипломного проекту мають місце наступні потенційно шкідливі та небезпечні чинники:

· підвищені або понижені температура, відносна вологість та швидкість руху повітря робочої зони; підвищена запиленість і загазованість повітря робочої зони;

· недостатня освітленість робочої зони, підвищена яскравість світла;

· розумове перенавангаження;

· монотонність праці;

· надмірні емоційні навантаження;

Задля уникнення пагубного впливу перерахованих вище чинників на здоров’я людини потрібно виконувати вимоги НПАОП 0.00-1.28-10 «Правила охорони праці під час експлуатації електронно-обчислювальних машин».

Нижче розглянуті результати аналізу основних із наведених чинників та заходи по виключенню або зменшенню їх негативного впливу на організм людини.

 

Вимоги безпеки, яким мають відповідати (те чого стосується твій диплом)


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)