АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

И (логическое_значение1; логическое_значение2; ...)

Читайте также:

    Логическое_значение1; логическое_значение2;... – це від 1 до 30 умов, що перевіряються, які можуть мати значення або ИСТИНА, або ЛОЖЬ.

    Примітка: Аргументи повинні бути логічними значеннями (такими, як ИСТИНА або ЛОЖЬ), масивами або посиланнями, що містять логічні значення. Якщо аргумент, який є посиланням або масивом, містить текст або порожні комірки, то такі значення ігноруються. Якщо зазначений інтервал не містить логічних значень, то И повертає значення помилки #ЗНАЧ.

    Ø Функція ОКРВНИЗ округляє число до кратного заданої точності з остачею.

    Синтаксис: ОКРВНИЗ (число; точность).

    Число – це заокруглюване числове значення

    Точність – це кратне, до якого потрібно округлити.

    Примітка: Якщо кожний, з аргументів не число, то ОКРВНИЗ повертає значення помилки #ЗНАЧ. Якщо число й точність мають різні знаки, то ОКРВНИЗ повертає значення помилки #ЧИСЛО. Незалежно від знака числа, округлення завжди проводиться з остачею. Якщо число вже кратне точності, то ніякого округлення не проводиться.

    Ø Для оформлення шаблону тесту слід використовувати панель інструментів Форма, зображену на наступному малюнку

    .

    Напис . За допомогою цього елемента курування здійснюються текстові написи, що описують певний елемент або область форми.

    Група . За допомогою цього елемента курування можна зв’язати між собою (об’єднати у групу) перемикачі та прапорці.

    Кнопка . Елемент, натискання на якому призводить до виконання дій, запропонованих у макросі, що зв’язаний з кнопкою.

    Прапорець . Задає або відміняє дію певного параметра. На робочому аркуші чи у групі можна встановити кілька прапорців одночасно.

    Прапорець має такі властивості:

    o Значення. Визначає стан прапорця за замовчуванням установлено, знято чи мішане.

    o Зв'язок з коміркою. Вказує комірку, що містить інформацію про стан прапорця. Якщо прапорець встановлений, то у комірці, зазначеній у полі Зв'язок з коміркою, міститься логічне значення ИСТИНА. Якщо прапорець знятий, у комірці міститься значення ЛОЖЬ. Якщо стан прапорця не визначено (стан мішане), у комірці міститься значення #N/A. Якщо зв’язана комірка порожня Ms Excel інтерпретує стан прапорця як ЛОЖЬ.

    o Об’ємне затінення. Задає відображення прапорця з використанням ефекту об’ємного затінення.

    Перемикач . Цей елемент керування призначений для вибору одного з параметрів, що містяться у групі. Перемикач використовується для вибору лише однієї з існуючих можливостей.

    Перемикач має такі властивості:

    o Значення. Визначає стан перемикача: встановлено чи знято.

    o Зв'язок з коміркою. Адреса комірки, що містить номер обраного у групі перемикача (перший перемикач має номер 1). Для всіх перемикачів групи у полі Зв'язок з коміркою вказується одна і та сама комірка. Номер, що в ній міститься, можна застосувати у формулі чи макросі для аналізу відповіді на запитання.

    o Об’ємне затінення. Відображає перемикач, до якого застосовано ефект об’ємного затінення.

    Список . Відображає список, у якому користувач може вибрати один із пунктів.

    Список має такі властивості:

    o Формувати список за діапазоном. Містить посилання на діапазон комірок, де знаходяться значення, які відображатимуться у стиску.

    o Зв'язок з коміркою. Адреса комірки, яка носить номер елемента, вибраного у списку. Даний номер можна використати у формулі чи макросі для одержання значення елемента списку.

    o Тип вибору. Визначає тип (спосіб) вибору елементів у списку. Якщо обрані типи набір значень чи список значень, то комірка, зазначена в полі Зв'язок з коміркою, ігнорується.

    o Об’ємне затінення. Відображає список, до якого застосовано ефект об’ємного затінення.

    Поле зі списком . Список, що розкривається. Вибраний у ньому елемент залишається в його текстовому полі.

    Поле зі списком має такі властивості:

    o Формувати список за діапазоном. Містить посилання на діапазон комірок, де знаходяться значення, які відображатимуться у списку.

    o Зв'язок з коміркою. Адреса комірки, яка носить номер елемента, у списку. Даний номер можна використати у формулі чи макросі для одержання значення елемента списку.

    o Кількість рядків у списку. Задає числа рядків для відображення у списку, що розкривається.

    o Об’ємне затінення. Відображає поле зі списком, до якого застосовано ефект об’ємного затінення.

    Лічильник . Елемент, що збільшує чи зменшує значення. Кнопка із зображенням стрілки вгору править для збільшення значення, а кнопка із зображенням стрілки вниз – для його зменшення.

    Лічильник має такі властивості:

    o Поточне значення. Відносне положення лічильника в діапазоні припустимих значень.

    o Мінімальне значення. Найменше припустиме значення для лічильника.

    o Максимальне значення. Найбільш припустиме для лічильника значення.

    o Крок зміни. Число, на яке збільшується, зменшується значення лічильника при натисканні на стрілці.

    o Зв'язок з коміркою. Адреса комірки, яка містить обране користувачем значення лічильника. Це значення може використовуватися у формулі чи макросі для повернення необхідного фактичного значення.

    o Об’ємне затінення. Відображає лічильник, до якого застосовано ефект об’ємного затінення.

    Ø ГИПЕРССЫЛКА створює ярлик або перехід, який відкриває документ, розташований на мережному сервері, у внутрішній мережі або в Інтернеті. Якщо вибрати комірку, що містить функцію ГИПЕРССЫЛКА, і натиснути ліву кнопку миші, Ms Excel відкриє файл, місце розташування якого визначено аргументом адресу.

    Синтаксис: ГИПЕРССЫЛКА (адрес; имя)

    Адрес – це шлях і ім'я файлу для, що відкривається до документа. Аргумент являє собою текст. Адреса може посилатися на місце в документі – наприклад, на визначену комірку, або іменований інтервал на аркуші книги MS Excel або на закладку в документі Ms Word. Шлях може являти собою шлях до файлу, записаного на жорсткому диску, може також бути адресою сервера у форматі UNC (в MS Excel для Wіndows) або адресою URL в Інтернеті або внутрішній мережі. Аргумент адреса може бути взято в лапки текстовим рядком або коміркою, що містить адресу посилання у вигляді текстового рядка. Якщо визначена аргументом адреса посилання не існує або перехід не може бути виконаний, вибір відповідної комірки приводить до появи повідомлення про помилку.

    Имя – текст посилання або числове значення, що відображається у комірці. Ім'я відображається синім кольором і з лінією підкреслення. Якщо аргумент опущений, у комірці в якості тексту посилання відображається аргумент "адреса".


    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)