АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант №______

Читайте также:
  1. I варіант
  2. I варіант
  3. II варіант
  4. II варіант
  5. II. Розв’язати задачу № 1, 2 (3, 4).
  6. Thema № 1 Lexikologie als Wissenschaft und Lehrfach
  7. Thema № 7 Wortbildung. Methoden der Wortbildungsanalyse
  8. Thema №3 Bedeutung des Wortes (Wortbedeutung)
  9. А.Г.Лукашенко 5 июня 2012 г. подписал указ № 253 «О Китайско-Белорусском индустриальном парке»
  10. Аварийная ситуация №2 – разгерметизация в области парогазовой части колонны.
  11. Архив : №26. 30.06.2006
  12. АРХИВИРОВАННЫЕ ДАННЫЕ: ТЕМА № 2456282.5
Вид сировини Пакування Фасування Партія, т Пакувальні одиниці у партії шт. Вибірка, од. Середня проба, г Проби для встановлення зараження шкідниками, г Аналітична проба (г) для визначення:
                подрібнення та вмісту домішок вологи вмісту золи та інших речовин
                     

 

Методичні вказівки:

 

Вибірку та проби лікарсько-технічної сировини листя відбирають від однорідної партії у кількості, встановленій стандартом(додатки 14, 15).

Партія – це сировина одного найменування масою не менше 50 кг, однорідна за всіма показниками і оформлена одним документом про якість.

Пакувальні одиниці – це мішки, тюки, ящики та інші види упаковки. Для перевірки якості партії сировини при прийманні слід відібрати вибірку. Кількість пакувальних одиниць залежить від величини партії.

Якість сировини у пошкоджених одиницях упаковки перевіряють окремо.

Від кожної одиниці продукції, яка ввійшла у вибірку, відбирають три точкові проби (зверху, знизу та середини), перемішують і отримують об’єднану пробу, з якої методом квартування виділяють середню пробу, а з неї – три аналітичні проби (для визначення подрібнення, вмісту домішок, вологи і золи та діючих речовин) розмір яких залежить від виду сировини.

Для встановлення ступеню зараження шкідниками з об’єднаної проби методом квартування виділяють пробу масою 500 г для дрібної сировини або 1000 г – для крупних видів сировини.

Відібрані проби поміщають у скляні банки, поліетиленові або багатошарові паперові мішки, до яких прикріпляють етикетку, у якій вказують постачальника, масу партії та дату її надходження.

Робота 3. Оцінка якості середнього зразка лікарсько-технічної сировини листя та трави, відібраного від партій.

Визначити якість середнього зразка лікарсько-технічної сировини листя, відібраного від партії: кропиви дводомної, мати-й-мачухи, полину гіркого, подорожника великого, м’яти перцевої, хвощу польового, грициків звичайних.

Результати роботи викласти за формою.

Форма запису:

 

Товарний вид /тип/ сировини ________________________

Постачальник _____________________________________

Номер партії ______________________________________

Маса партії _______________________________________

Рік, місяць збирання та заготівлі ______________________

Дата проведення дослідження __________________________

Оцінка якості проводиться згідно(вказати номер та назву нормативного документа)______________________

 

Показники Характеристика зразка Відповідність вимогам нормативної документації
Стан маркування    
Стан пакування    
Органолептичні показники    
Фізико – хімічні показники    

Висновок:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)