АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  4. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  5. II. Порядок аккредитации
  6. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  7. II. Порядок медицинского освидетельствования
  8. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  9. II. Порядок приема и увольнения
  10. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  11. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  12. III. Миропорядок

РОБОТИ

Процес підготовки курсової роботи починається з затвердження науковим керівником теми роботи. Потім студент складає її план, який узгоджується з науковим керівником і затверджується ним (для студентів денного відділення).

Виконання курсової роботи починається з опрацювання літературних джерел з обраної теми дослідження. Після цього студент самостійно розробляє план роботи і узгоджує з науковим керівником календарний графік її виконання. В окремих випадках можлива корекція початкового плану за узгодженням з науковим керівником. Згідно з розробленим планом студент глибоко вивчає літературні джерела, підібрані до теми курсової роботи. Вивчення цих матеріалів повинно допомогти студенту висловити свою думку до питань, поставлених у змісті.

У вступі автор повинен розкрити актуальність досліджуваної теми, ступінь її розробки і сформулювати мету та завдання дослідження, що вимагають вирішення.

Основна частина роботи передбачає глибоке і всебічне висвітлення головних проблем теми. Вона поділяється на ряд розділів. Перший з них присвячується дослідженню теоретико-методологічних аспектів теми. При цьому важливо показати, як висвітлюється дана проблема в економічній літературі, викласти різні погляди і детально проаналізувати їх. Для виконання першої частини використовуються головним чином підручники, навчальні посібники, спеціальні теоретичні праці з економічної теорії.

Інші розділи присвячуються питанням аналізу досліджуваної проблеми в економіці України. Для їх написання використовуються наукові економічні журнали, статистичні збірники та довідники, які містять статистичний та фактичний матеріал, що розкриває стан та розвиток визначених соціально-економічних явищ та процесів в українській економіці. Основна частина роботи повинна демонструвати вміння студента ставити наукові проблеми і грамотно їх розв’язувати на основі узагальнення використаних джерел і власної інтуїції автора.

У заключній частині курсової роботи необхідно стисло підсумувати результати досліджуваної проблеми, зробити теоретичні висновки і практичні рекомендації, виходячи зі змісту роботи. Висновки повинні бути зроблені таким чином, щоб вони, по-перше, відбивали основний зміст роботи, і, по-друге, ті положення, які були отримані автором на основі опрацювання наукового і практичного матеріалу. У висновках повинно бути відображене авторське розуміння основних проблем курсової роботи.

Список літератури оформлюється згідно загальноприйнятих правил із вказанням по кожному джерелу прізвищ і ініціалів авторів, назви роботи, назви видання, в якому опублікована робота (якщо це стаття чи тези в збірниках, журналах, газетах), міста видання, кількості сторінок (або інтервали сторінок, на яких вміщена стаття в періодичному виданні чи збірнику). Перелік джерел здійснюється за алфавітним принципом у такому порядку:

1.Законодавчі джерела України.

2.Наукові монографії, підручники, посібники.

3.Статті, доповіді, тези в періодичній пресі або збірниках.

4.Література довідкового і статистичного характеру (словники, статистичні збірники і т. д.).

5.Література на іноземній мові (якщо така використовувалась).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)