АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КУРСОВИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  2. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  3. Аналітична оцінка робіт
  4. Б) Угода про партнерство та співробітництво
  5. Боротьба трудящих сільського господарства проти гноблення монополій І великих землевласників у капіталістичних країнах. Аграрні програми комуністичних І робітничих партій
  6. Варіанти контрольних робіт
  7. Варіанти контрольних робіт розподіляються серед студентів згідно порядкового номера списку групи (який варто уточнювати в заочному деканаті).
  8. Вибір та порівняння декількох схем навантажувально-розвантажувальних робіт
  9. Вибір теми курсової та дипломної робіт
  10. Вибір теми курсової та дипломної робіт.
  11. Визначаємо дозу опромінення яку отримають робітники.
  12. Виконання лабораторних робіт (ВЛР). (0-12 балів)

 

Курсова робота повинна бути набрана на комп’ютері на одній стороні аркуша формату А-4 (297 х 210 мм) через 1,5 інтервалу у редакторі WORD; шрифт основного тексту 14, для назв розділів 16, стиль – нормальний, вирівнювання вправо) без пропусків і скорочень (крім загальновживаних). У тексті письмових робіт мають бути чітко виділені абзаци (15-17 мм від краю поля). Відстань між заголовками і текстом 13–17 мм (три - чотири інтервали), підкреслювати їх не потрібно. Розмір полів: ліве – 20 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – 15 мм. Шрифт повинен бути чітким, чорного кольору. Вписувати у текст письмових робіт окремі слова, формули, умовні знаки, а також креслити таблиці допускається лише чорною пастою або тушшю. При побудові схем, графіків, діаграм можна використовувати інші кольорові пасти.

Роботу відкриває титульна сторінка за встановленою формою (Додаток 1 Методичних вказівок), далі дається зміст, що повинен відповідати заголовкам, зазначеним у тексті роботи.

Вступ, кожний розділ і висновки розміщуються у вказаній у змісті послідовності і обов’язково повинні починатися з нової сторінки.

Зміст курсової роботи повинен відповідати заголовкам і текстові роботи. Його слід викласти коротко, не перевантажуючи текст, уникаючи повторів і непотрібних відступів від основної теми (зразок подано у додатку 2). Розділи позначаються арабськими цифрами; підрозділи (параграфи) нумеруються цифрою розділу і підрозділу через крапку (наприклад: 1.1., 1.2. або 2.1, 2.2. тощо).

Кожна таблиця повинна мати назву і номер. Знак “№” перед цифрою не ставиться. Нумерація таблиць, схем, графіків, діаграм – наскрізна. В усіх фактичних матеріалах вказується період, за який наведені дані і дається посилання на джерело. У Додатках 3 – 6 Методичних вказівок наведені приклади оформлення фактичного матеріалу.

Таблицю розташовують після першого посилання на неї у тексті. Посилання повинні бути на всі таблиці, графіки, схеми, діаграми. Таблиця має розміщуватися уздовж сторінки або поперек з відповідним її поворотом за годинниковою стрілкою. При перенесенні частини таблиці на наступну сторінку, заголовок не повторюють, а пишуть “Продовження табл. 1”. Графа ” № з/п ” у таблицю не включається, за винятком випадків, коли є посилання на

номер.

При великій кількості граф допускається поділ таблиці на частини, котрі розміщуються одна під іншою на тій самій сторінці. Якщо текст повторюється і складається з одного рядка, то замість нього ставляться лапки, а якщо більше двох, то при першому його повторенні пишуть “те саме”, далі ставлять лапки. Не допускається ставити лапки замість цифр, знаків, математичних символів, що повторюються. Якщо в якомусь рядку таблиці не наводяться дані, то в ньому ставиться прочерк.

Нумерація сторінок курсової роботи наскрізна: перша сторінка титульна (номер на ній не ставиться), друга – зміст та ін. Номер сторінки проставляється арабськими цифрами у правому верхньому кутку або внизу по центру без крапки. Додатки також нумеруються (наприклад: Додаток 1) і на них даються посилання в тексті. Формули нумеруються арабськими цифрами. Порядковий номер наводиться у круглих дужках справа від формули. Нумерація – наскрізна.

Список використаної літератури наводиться після висновків, опис видань у ньому здійснюється згідно з Додатком 3 Методичних вказівок. Посилання у тексті на використану літературу подають у квадратних або в косих дужках із зазначенням порядкового номера

джерела у списку використаної літератури і номера сторінки (наприклад: [4, с. 10]).

При посиланні на сайт Інтернету в списку літератури вказується його URL-адреса (наприклад: www.ukrstat.gov.ua) При посиланні на фактичний матеріал вказують його порядковий номер (наприклад: рис. 1., табл. 2.), при посиланні на формули, вказують порядковий номер формули (наприклад: у формулі (3)). Викладання матеріалу ведеться від першої особи множини: “ми вважаємо”, “на нашу думку”, але по можливості уникаючи особовості. Для переплетення матеріали курсової роботи розміщують у послідовності, яка відповідає її структурі.

Курсова робота повинна бути охайно переплетена за допомогою швидкозшивача або спеціальної папки.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)