АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до оформлення реферату

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  5. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  6. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  7. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  8. В якому році відбулося юридичне оформлення документознавства як наукової спеціальності?
  9. Вибір теми реферату.
  10. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  11. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  12. Вимоги безпеки під час роботи

Реферат виконується на білому папері стандартного формату А4. кожна сторінка тексту, включаючи ілюстрації і додатки, нумерується. Номери сторінок не проставляються на титульній сторінці але у загальну нумерацію враховуються за порядком без пропусків і повторень. Номери сторінок проставляються, починаючи із змісту (друга сторінка).

Реферат починається з титульного аркуша, який виконується за стандартною формою.

За титульним аркушем розміщують послідовно:

- зміст;

- вступ;

- перший, другий, третій розділи;

- висновки;

- додатки;

- список використаної літератури.

У змісті зазначають початкові сторінки кожного розділу.

Текст реферату по мірі необхідності ілюструється таблицями, які розміщуються безпосередньо після посилання на них в тексті. Таблиці повинні мати найменування, зрозумілі без читання тексту реферату.

Текст реферату може бути виконаний електронним, рукописним або машинописним способом (через 1,5 інтервалу). При виконанні рукописним способом текст представляється написаним від руки чітким, розбірливим почерком чорнилом або пастою чорного, фіолетового або синього кольору. По всіх сторонах листка залишають поля. Розмір лівого поля 35 мм, правого – 10 мм, нижнього і верхнього – 20 мм. Розмір абзацного інтервалу 15 мм. Кожний розділ тексту починають з нової сторінки.

Якщо в тексті реферату подається більш як одна формула, то вона нумерується арабськими цифрами. Номер формули вказується з правої сторони листа на рівні формули в круглих дужках.

Посилання в тексті на джерела допускається проводити в примітці під рядками листа або вказувати порядковий номер в джерел, виділений двома квадратними дужками. Якщо вказується сторінка з джерела, то після номера джерела ставиться кома і вказується буква „с”, після якої ставиться крапка і пишеться номер сторінки, на якій в даному джерелі надрукована цитата, на яку робиться посилання.

В додатках до реферату розміщуються додаткові матеріали, що підтверджують основні положення роботи. В додаток можуть входити таблиці, схеми, алгоритми, малюнки. Всі додатки нумеруються послідовно арабськими цифрами (без знаку №) і розташовуються по мірі посилання на них в тексті.

Література подається в такій послідовності:

1 – Закони України;

2 – інструкції та нормативні акти міністерств і відомств;

3 – наукова, навчально-методична, спеціальна література, видана українською або російською мовами;

4 - наукова, навчально-методична, спеціальна література, видана іноземними мовами.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)