АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Галузь використання

Читайте также:
  1. А) фірма б) галузь
  2. Адміністративні правопорушення в галузі охорони природи, використання природних ресурсів, охорони пам'яток історії та культури. Ведення адвокатом таких справ.
  3. Використання web інтерфейсу для роботи з e-mail
  4. Використання автофільтру в EXEL.
  5. Використання антивірусів
  6. Використання добрив і пестицидів та його наслідки
  7. Використання займенників у професійному мовленні
  8. Використання здобутків правової інформатики щодо забезпечення правотворчої діяльності
  9. Використання і переробка відходів.
  10. Використання імені фізичною особою
  11. Використання інформаційно-обчислювальної техніки
  12. Використання макросів

ВСТУП

 

Демократичні перетворення соціального життя, розвиток ринкових відносин, бурхливий розвиток підприємницької діяльності з одного боку, а з іншого, - підвищення значення інтелектуальної складової при прийнятті рішень, інформатизація суспільства, а також збільшення потоку інформації, необхідної для користувачів, призвело до розвитку інформаційної діяльності у державних і комерційних закладах.

Диференціація сфер і видів інформаційної діяльності зумовила потреби в професійній освіті. Відповідно до Законів України „Про освіту", „Про інформацію" в Україні введено в середині 1990-х роках спеціальність „Документознавство та інформаційна діяльність”. Принцип паритетності, однакового статусу у змісті освіти двох основних її складових - документознавства та інформаційної діяльності є визначальним у названій спеціальності.

В результаті підготовки за вказаною спеціальністю - країна має отримати фахівців для підприємства та організацій, які вміють працювати за новітніми принципами, готові до самоорганізації, генерування і реалізації нових ідей, постійного вдосконалення, здатних за будь-яких непередбачених обставин забезпечувати виконання як поточних, так і перспективних планів.

Написання дипломної роботи завершує підготовку спеціалістів та відіграє вирішальну роль у їх формуванні як документознавців, інформаційних аналітиків, які здатні виконувати широке коло професійних видів діяльності з документами, розробляти бази даних ділової, наукової та іншої інформації, вирішувати комплекс практичних завдань щодо документно - інформаційного забезпечення виробниц-тва, а цим самим підвищувати ефективність його діяль-ності, якості роботи та забезпечення конкурентоспро-можності на світовому ринку.

Головним завданням написання дипломних робіт є вивчення конкретних шляхів та методів удосконалення управлінської, виробничо-господарської та комерційної діяльності підприємств (структур, організацій) та їх підрозділів на основі всебічного аналізу показників їх роботи та виявлення резервів підвищення результативності функціонування конкретного структурного підрозділу відповідно до теми дипломної роботи.

При відсутності єдиного підходу до написання дипломної роботи студен­том – дипломником зі сторони наукових керівників чи консультантів ставляться, на жаль, інколи різні вимоги. Тому одним із основних завдань пропонованих методичних вказівок є встановлення єдиного підходу до керівництва дипломною роботою та вимог, що ставляться до виконавців Така раціональна регламентація вимог і максимальна виконавська ініціатива мають на меті виключити передусім елементи шаблонності та певного формалізму.

Усі методичні питання, що викладені у даних методичних вказівках можуть бути в повній мірі використані як студентами усіх форм навчання, так і керівниками та консультантами для керування дипломними роботами.

 

Галузь використання

 

Дані методичні вказівки встановлюють загальні вимоги до підготовки структури, змісту та оформлення відповідної супроводжуючої документа­ції при написанні дипломної роботи, яка виконується студентами V курсу спеціальності 7.020105 "Документознавство та інформаційна діяльність"

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)