АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура мережі роздрібної торгівлі «Сільпо»

Читайте также:
  1. APQC структура классификации процессов SM
  2. III. Диалектика: ее суть структура и альтернативы.
  3. III. Социальная структура и стратификация
  4. Административная структура ММЦ «Валко. Новая звезда»
  5. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  6. Акцентная структура слова в русском языке. Система акцентных противопоставлений. Функции словесного ударения.
  7. Акцентная структура слова в русском языке. Функции словесного ударения.
  8. Архитектурой компьютера называется ее логическая организация, структура и ресурсы, которые может использовать программист.
  9. АРХІВНІ ДОВІДНИКИ В СИСТЕМІ НДА: ФУНКЦІЇ ТА СТРУКТУРА
  10. Банківські гарантії в міжнародній торгівлі
  11. Биотическая структура экосистем
  12. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії

 

 

Власні торговельні марки

«Премія»

Якість за розумною ціною!

Ось що відрізняє товари нашої власної торгової марки «Премія» від того розмаїття товарів, що Ви можете знайти на полицях наших супермаркетів.

Ми створили «Премію», щоб наші покупці отримували задоволення від покупок, економили свій час, обираючи якісні та недорогі товари, а також були впевнені, що якісний товар можна отримати за розумною ціною.

На сьогоднішній день асортимент торгової марки «Премія» вже перевищує 500 найменувань у більш ніж 80 різних категоріях товарів середнього цінового сегменту.

Якість товарів «Премія» гарантована: ми відібрали найкращих українських та закордонних постачальників, а наша служба контролю якості ретельно стежить за всіма етапами виробництва та доставки товарів на полиці наших супермаркетів.

Розуму ціну за високоякісний товар ми можемо запропонувати вам тому, що товари від виробника одразу ж потрапляють на полиці супермаркетів, минуючи безліч різноманітних посередників.

Товари «Премія» виговлені на замовлення корпорації Fozzy Group для ексклюзивного продажу в торгових мережах корпорації: супермаркетах «Сільпо», магазинах «Фора» та гіпермаркетах «Фоззі».

«Повна чаша»

«Повна Чаша» - вигода Ваша!

«Повна чаша» - ще одна власна торгова марка, яка з вересня 2008 року представлена в супермаркетах «Сільпо». Продукти «Повна Чаша» - ще продукти низького цінового сегменту, який між тим є досить популярним серед наших покупців. Сьогодні на полицях наших супермаркетів можна знайти близько 200 найменувань товарів під цією ВТМ: від олії до одноразового посуду. У майбутньому ми плануємо досить активно розвивати власну торгову марку «Повна чаша». А значить нашим покупцям, для яких важливо економно витрачати кошти, буде легко наповнювати свій кошик.

 

Власна торгова марка (ВТМ), або Private Label (англ.) – це марка товару, ексклюзивно представлена в торговій мережі. ВТМ є ініціативою мережі роздрібної торгівлі, яка бере на себе розробку, контроль над виробництвом та якістю продукту. Товари ВТМ можуть випускатися під маркою мережі або мати власну назву. Продукти, які випускаються під власною торговою маркою, можуть бути різноманітними: від продуктів харчування чи побутової хімії до техніки чи страхових послуг. Серед причин, завдяки яким популярність ВТМ зростає по всьому світу, - якість продуктів, наявність спеціальних пропозицій, нові / інноваційні лінійки, смак, свіжість продуктів, довіра до торгової мережі.

 

Служба контролю якості

Якість продуктів на полицях наших супермаркетів – одне з найбільш пріоритетних завдань «Сільпо». Ми прагнемо запропонувати Вам максимально широкий асортимент продуктів гарантовано безпечної якості.

Для цього ми створили Службу контролю якості – департамент, який розробляє внутрішні стандарти якості і контролює якість продуктів харчування на всіх етапах – виробництво, транспортування, зберігання – до появи товарів на полицях магазинів.

Програма зовнішнього аудиту постачальників дозволяє нам оцінювати можливість підприємств проводити продукцію відповідно до вимог нормативної документації і законодавчої бази України. Враховувати, чи використовуються при їх виготовленні дозволені у виробництві компоненти. При цьому рівень виробництва наших постачальників відповідає прийнятим в Україні і даній галузі стандартам.

Пріоритетними постачальниками для «Сільпо» є виробники, що впровадили у себе міжнародні системи управління якістю, орієнтовані на клієнта і такі, що поставили собі високу планку виробничої культури.

Дуже важливий етап контролю - транспортування продуктів і стандарти роботи складських приміщень. На цьому відрізку ми проводимо контроль умов зберігання товарів на складах, контроль оборотності і ротації товарів. Окрім цього, проводиться контроль температурних режимів автотранспорту в процесі транспортування. При прийманні товару здійснюється контроль термінів придатності і інших узгоджених параметрів якості.

Особлива увага приділяється обслуговуванню такої категорії товарів як свіжі овочі і фрукти: для них виділені спеціальні склади, упроваджені високі стандарти якості.

Також розроблена і запущена програма по поліпшенню роботи з свіжими овочами і фруктами, яка стосується стандартів викладення в магазині, розвитку довгострокових партнерських відносин з постачальниками, строгого приймання продуктів за якістю, скорочення часу доставки свіжих продуктів до кінцевого покупця.

У всіх супермаркетах «Сільпо» упроваджена програма внутрішнього аудиту якості – це перевірка термінів придатності товарів на полицях, дотримання санітарно-гігієнічних норм в торгових залах і виробничих цехах, справність роботи холодильного устаткування, контроль дотримання умов зберігання і поводження з продукцією в магазині і т.д.

Наші покупці можуть бути впевнені, що наша Компанія приділяє питанням якості підвищену увагу, що у нас ефективно працює система, що виключає появу неякісних товарів на полицях. Будь-який інцидент або рекламація на якість продукції в супермаркетах "Сільпо", про який Ви нам повідомите, не залишиться без системного аналізу, розробки корегуючих та застережливих заходів.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)