АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Операції за власними надходженнями бюджетних установ та організацій

Читайте также:
  1. II. Описание экспериментальной установки
  2. S: Установите соответствие между категориями мобильности и характеризующими их признаками.
  3. S: Установите соответствие между типом общества и экономическим развитием данного общества.
  4. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  5. VII Схемы приборов и установок
  6. А) Наивная установка
  7. А) Общая установка сознания
  8. А) Общая установка сознания
  9. А)процесс установления затрат рабочего времени в виде норм труда на выполнение определенной работы
  10. А. Квалификация лица как иностранного гражданина и установление его личности
  11. А. Установление содержания иностранного закона
  12. Автомобільна, бронетанкова техніка списується тільки після зняття установленого на них устаткування.

Власні надходження установ та організацій, які утримуються за рахунок коштів Державного бюджету, у тому числі:

· спеціальні кошти бюджетних установ та організацій (код 24120100);

· кошти, отримані бюджетними установами й організаціями на виконання окремих доручень (код 24120200);

· інші власні надходження бюджетних установ та організацій (код 24120300);

· субвенції з місцевих бюджетів зараховуються безпосередньо на спеціальні реєстраційні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3522 "Реєстраційні рахунки розпорядників за коштами спеціального фонду Державного бюджету " у відділеннях або управліннях Державного казначейства (за місцем обслуговування бюджетної організації). Інформація щодо власних надходжень бюджетних установ та організацій, які зараховуються на спеціальні реєстраційні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3522, одночасно відображається на рахунках, відкритих за балансовим рахунком 6114 "Власні кошти розпорядників коштів Державного бюджету".

Управління (відділення) Державного казначейства засобами програмного забезпечення щоденно складають виписки зі спеціаль­них реєстраційних рахунків, відкритих за балансовим рахунком 3522. Зазначені виписки з реєстром розрахункових документів на­даються власникам коштів.

Обласні управління Державного казначейства формують Звіти про виконання Державного бюджету за доходами в розрізі район­них відділень за видами надходжень та передають їх (в електрон­ному вигляді) органам податкової служби на обласному рівні та районним відділенням Державного казначейства для подальшої передачі районним податковим інспекціям.

Порядок ведення бухгалтерського обліку про надходження кош­тів до Державного бюджету України для органів Державного казначейства України та розпорядників бюджетних коштів встановлюється окремими нормативними актами Державного казначейства України.

Управління (відділення) Державного казначейства України у процесі ведення бухгалтерського обліку виконання бюджету за доходами повинні забезпечити облік надходжень відповідно до закону України про Державний бюджет України на поточний рік (доходи загального фонду, доходи спеціального фонду, доходи, які розподіляються між загальним та спеціальними фондами, доходи, що розподіляються між Державним та місцевим бюджетами, над­ходження, тимчасово зараховані до доходів Державного бюджету) в розрізі кодів бюджетної класифікації. Органи Державного казначейства України складають звітність про надходження коштів до Державного бюджету України у грошовій та без­грошовій формах на підставі даних бухгалтерського обліку на рахунках класу 6 "Доходи бюджету" Плану рахунків бухгалтерського обліку виконання Державного та місцевих бюджетів. Звіти складаються за формами та порядком, установленими Дер­жавним казначейством України.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)