АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Операції за коштами, тимчасово зарахованими до доходів місцевого бюджету, що підлягають розподілу

Читайте также:
  1. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  2. Агент генеральний агентські операції
  3. Активними операціями називаються операції з розміщення банківських ресурсів.
  4. Аналіз доходів та витрат підприємства
  5. Аналіз рядів розподілу
  6. Арифметичні операції
  7. Аудит доходів та фінансових результатів.
  8. Банківські операції на міжнародних ринках.
  9. Безготівкові операції банків
  10. Біржові операції
  11. Біржові операції з цінними паперами
  12. Бухгалтерському обліку доходів банку

Платежі, які тимчасово належать до доходів місцевого бюд­жету і підлягають розподілу (фіксований сільськогосподарський податок, єдиний податок суб'єктів малого підприємництва та інші податки, що відповідно до чинного законодавства розподіляються між бюджетами і різними отримувачами коштів), зараховуються на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3421 "Кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету, що підлягають розподілу" Плану рахунків. Інформація про надходження з урахуванням повернень одночасно відображається на рахунках, відкритих за рахунком бюджетного обліку 6421 "Кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету, що підлягають розподілу". Кредитовий залишок за рахунком бюджетного обліку 6421 "Кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету, що підлягають розподілу" дає інформацію про надходження платежів, які тимчасово належать до доходів місцевого бюджету і підлягають розподілу, наростаючим підсумком з початку року. Повернення надміру та/ або помилково сплачених платежів, які тимчасово належать до доходів місцевого бюджету і підлягають розподілу, здійснюється з відповідних рахунків до їх розподілу в межах поточних над­ходжень за день. Залишки коштів на рахунках, відкритих за балан­совим рахунком 3421 "Кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевих бюджетів, що підлягають розподілу", наприкінці дня розподіляються за нормативами, установленими відповідними нормативно-правовими актами України.

Після розподілу кошти, що належать до доходів місцевого бюд­жету, засобами програмного забезпечення зараховуються:

на відповідні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3141 "Надходження до загального фонду місцевих бюджетів";

Она відповідні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3151 "Надходження коштів спеціального фонду місцевих бюджетів, які спрямовуються на спеціальні видатки". За результатами розподілу коштів, тимчасово зарахованих до доходів місцевого бюджету, формується Відомість N 2м розподілу коштів, тимчасово зарахованих до доходів місцевого бюджету, які надійшли на рахунки 3421 "Кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету, що підлягають розподілу". За результатами розподілу платежів, які тимчасово належать до доходів місцевого бюджету і підлягають розподілу (фіксований сільськогосподарський податок, єдиний податок суб'єктів малого підприємництва та інші податки, що відповідно до чинного законодавства розподіляються між бюджетами і різними отримувачами коштів), формується Відомість N 2м, а також Реєстр платників за спрощеною системою оподаткування (кошти Пенсійного фонду та кошти на обов'язкове соціальне страхування.

Операції за іншими платежами, які тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету

Інші платежі, які тимчасово належать до доходів місцевого бюд­жету, зараховуються на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3422 "Інші кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюд­жету" Плану рахунків. Інформація про надходження з урахуванням повернень інших платежів, які тимчасово зарахованії до доходів місцевого бюджету, одночасно відображається на рахунках, відкритих за рахунком бюджетного обліку 6422 "Інші кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету". Кредитовий залишок за рахунком бюджетного обліку 6422 "Інші кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету" відображає інформацію про надходження інших платежів, які тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету, наростаючим підсумком з початку року. Повернення надміру та/або помилково сплачених інших платежів, які тимчасово віднесені на доходи місцевого бюджету, здійснюється з відповідних рахунків у межах залишку коштів на цих рахунках. Залишки коштів на рахунках, відкритих за балансовим рахунком 3422 "Інші кошти, тимчасово зараховані до доходів місцевого бюджету", наприкінці дня розподіляються за нормативами, встановленими відповідними нормативно-правовими актами України, та/або перераховуються за призначенням.

У процесі виконання місцевих бюджетів органи ДКУ здійснюють перерахування міжбюджетних трансфертів

Перерахування міжбюджетних трансфертів здійснюється органами Державного казначейства України відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, закону України про Державний бюджет України на відповідний рік, інших нормативно-правових актів України та рішення відповідної ради про місцевий бюджет..Суми коштів, зараховані на відповідні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3142 "Кошти загального фонду місцевих бюджетів", спрямовуються на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3541 "Реєстраційні рахунки розпорядників за коштами загального фонду місцевого бюджету", з яких згідно із встановленим порядком спрямовуються на рахунки для зарахування міжбюджетних трансфертів, передбачених у відповідному бюджеті, відкриті за балансовим рахунком 3141 "Надходження до загального фонду місцевих бюджетів", та/або спря­мовуються на здійснення видатків розпорядниками цих коштів. Перерахування коштів до Державного бюджету України з бюджету АРК, обласних і районних бюджетів, міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського АРК та міст обласного значення) бюджетів здійснюється органами Державного казначейства України з окремого рахунку, відкритого за балансовим рахунком 3142 "Кошти загального фонду місцевих бюджетів".

Суми коштів, зараховані на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3152 "Кошти спеціального фонду місцевих бюджетів, які спрямовуються на спеціальні видатки", спрямовуються на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3542 "Реєстраційні рахунки розпорядників за коштами спеціального фонду місцевого бюджету", з яких перераховуються на відповідні рахунки для зара­хування міжбюджетних трансфертів, передбачених у відповідному бюджеті для подальшого перерозподілу бюджетам іншого рівня, відкриті за балансовим рахунком 3151 "Надходження коштів спеціального фонду місцевих бюджетів, які спрямовуються на спеціальні видатки", та/або спрямовуються на здійснення видатків розпорядниками цих коштів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)