АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організація роботи баріста

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I. Організація студентів до практичного заняття
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТИВНОЇ ЗАЙНЯТОСТІ
  5. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  6. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  7. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  8. III. Основний зміст роботи
  9. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  10. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  11. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  12. VІ. Організація і проведення конкурсу

Баріста (итал. barista) -фахівець з приготування кави (в основному саме еспрессо), що уміє правильно приготувати каву та кавові напої і подати їх відвідувачам. Іншими словами, ця людина виконує функції бармена, але працює не з алкоголем і коктейлями, а з кавою або напоями, пов'язаними з кавою. Баріста: італійське визначення оператора устаткування для приготування кави в кав'ярнях. Коли ви досягніть найкращих результатів в області приготування эспрессо можете віднести себе до «мастер-бариста».Бариста: італійське визначення оператора устаткування для приготування кави в кав'ярнях. Коли ви досягніть найкращих результатів в області приготування эспрессо можете віднести себе до «мастер-бариста».

Для організації роботи бариста потрібно організувати робоче місце з відповідним набором спеціального обладнання та інвентарю. На рис. приведенно деякі з них.

 

 

Кавоварка електрична Кавоварка Saeco Incanto De Luxe Кавоварка Saeco Xelsis Black

 

 

Темпер інструмент для ручного пресування меленої кави в холдері. При виборі темпера слід звертати особливу увагу на його діаметр, який має бути приблизно на 1 мм менше, ніж діаметр корзини холдера. Що стосується матеріалу, з якого виготовлений темпер, то ідеальним варіантом буде поєднання нержавіючої сталі і дерева. Дуже часто темпери виготовляють з алюмінію або пластика, але такі пристосування вважаються менш надійними. По своїй формі основа темпера може бути плоскою або овальною (опуклою). Останнім часом все більшою популярністю користуються темпери з овальною основою

.

Пітчер молочник, спеціальний металевий глек для збивання молока парою. Зазвичай питчеры виготовляють з неіржавіючої сталі. Вони можуть розрізнятися як формою і стилю, так і за об'ємом. Найбільшою популярністю користуються питчеры об'ємом 0,2 0,5 л. Вибираючи питчер того або іншого об'єму, пам'ятаєте, що його можна заповнювати молоком лише наполовину.

Експресо-шот мірний стакан із скла. Використовується для виміру об'єму еспрессо, молока або будь-якої іншої рідини, що входить до складу кавового коктейлю.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)