АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 4. Казначейське обслуговування бюджетів за доходами

Читайте также:
  1. IV. СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЖИТЛОВО-ПОБУТОВЕ ТА МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
  2. Аналіз витрат на обслуговування виробництва
  3. Бар, який зазвичай працює в ночі , обслуговування здійснюється через офіціантів, комплектується бар, в основному, жіночим персоналом називають...
  4. Безспірне списання коштів місцевих бюджетів для відшкодування шкоди, заподіяної фізичним та юридичним особам
  5. Бібліотечно-інформаційне обслуговування як система
  6. Брокерське обслуговування за договором
  7. Брокерське обслуговування за дорученням
  8. Бюджет розвитку місцевих бюджетів є складовою спеціального фонду місцевих бюджетів.
  9. Видатки місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів
  10. Видатки та кредитування місцевих бюджетів
  11. Визначення методу технічного обслуговування машин
  12. Вказівки із заходів безпеки при поводженні зі зброєю, проведення технічного обслуговування і поточного ремонту

Завдання 1

Яким внутрішнім нормативним документом Державної казначейської служби України регламентується порядок казначейського обслуговування державного бюджету за доходами? У якому році він прийнятий та коли внесенні останні поправки?

Завдання 2

Яким внутрішнім нормативним документом Державної казначейської служби України регламентується порядок казначейського обслуговування місцевих бюджетів за доходами? У якому році він прийнятий та коли внесенні останні поправки?

Завдання 3

Перерахуйте балансові рахунки призначені для прямого зарахування коштів до державного бюджету.

Завдання4

Перерахуйте балансові рахунки призначені для прямого зарахування коштів до місцевих бюджетів.

Завдання 5

Основні засади виконання Державного бюджету України за доходами встановлені в Бюджетному кодексі.

Чи можуть акумулюватися доходи державного бюджету на рахунках органів стягнення? …

Завдання 6

При кодуванні бюджетних рахунків за доходами, які знаки структури рахунку означають номер балансового рахунку (ВВВВ K SSS H RR TTT).

 

Завдання 7

При кодуванні бюджетних рахунків за доходами, яка інформація зашифрована у 6-8 знаках структури рахунку (ВВВВ K SSS H RR TTT)

 

Завдання 8

При кодуванні бюджетних рахунків за доходами, яка інформація зашифрована у 12-14 знаках структури рахунку (ВВВВ K SSS H RR TTT)

 

Завдання 9

При кодуванні бюджетних рахунків за доходами, яка інформація зашифрована у 5 знаку структури рахунку (ВВВВ K SSS H RR TTT)

 

Завдання 10

 

При кодуванні бюджетних рахунків за доходами, яка інформація зашифрована у 9-11 знаках структури рахунку (ВВВВ K SSS H RR TTT)

 

Тема 5. Обслуговування бюджетів за видатками органами казначейства

Завдання 1

Розпорядники бюджетних коштів беруть бюджетні зобов’язання та проводять видатки тільки в межах бюджетних..., встановлених кошторисами.

Завдання 2

Дані про територіальне розташування мережі установ, підприємств, організацій визначають і подають до центрального апарату ДКСУ (2 структури)

Завдання 3

Яким внутрішнім нормативним документом Державної казначейської служби України регламентується порядок казначейського обслуговування державного бюджету за видатками? У якому році він прийнятий та коли внесенні останні поправки?

Завдання 4

Яким внутрішнім нормативним документом Державної казначейської служби України регламентується порядок казначейського обслуговування місцевих бюджетів за видатками? У якому році він прийнятий та коли внесенні останні поправки?

Завдання 5

Повноваження, надане розпоряднику бюджетних коштів відповідно до бюджетного призначення на взяття бюджетного зобов’язання та здійснення платежів з конкретною метою в процесі виконання бюджету - це ….

Завдання 6

Повноваження, надане головному розпоряднику бюджетних коштів Бюджетним Кодексом, законом про Державний бюджет України або рішенням про місцевий бюджет, що має кількісні та часові обмеження та дозволяє надавати бюджетні асигнування – це ….

Завдання 7

Хто несе відповідальність за цільове використання бюджетних коштів?

 

Завдання 8

На які рахунки головних розпорядників бюджетних коштів зараховуються виділені бюджетні асигнування в органах державної казначейської служби?

Завдання 9

Будь-яке здійснене відповідно до бюджетного асигнування розміщення замовлення, укладання договору, придбання товару, послуги чи здійснення інших аналогічних операцій протягом бюджетного періоду, згідно з якими необхідно здійснити платежі протягом цього ж періоду або у майбутньому – це….

Завдання 10

Органи ДКСУ мають право відмовити в реєстрації бюджетного зобов’язання у разі, якщо воно не відповідає ….


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)