АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Психолого – педагогічна характеристика учнів 5 класу

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Краткая характеристика группы занимающихся
  3. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  4. II. Актуалізація опорних знань і вмінь учнів
  5. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  6. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  7. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  8. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  9. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  10. III.3.1. Общая характеристика и тенденция развития Правительства Российской Федерации
  11. III.4.1. Общая характеристика и тенденции развития федеральных органов исполнительной власти
  12. III.5.1.Становление судебной власти в России. Общая характеристика судебной системы

На початок 2015-2016 навчального року в 5 класі – 25 учнів, з яких 13 дівчат і 12 хлопців. 4 учні – 2004 року народження, 20 учнів – 2005 року народження і 1 учениця 2006 року народження. За підсумками навчання в попередньому навчальному році учні виявили в основному високий та достатній рівень знань. Високий рівень знань показали такі учні як: Печора Антоніна, Сливка Габрієл, Гегедош Ярослава, Стинич Михайло, Грубінко Олег, Старікова Христина, Геревич Ян, Кампов Серафим, Фізир Ганна та Янцо Андріанна. Достатній рівень виявили такі учні: Боднар Еріка, Гарапко Едуард, Гарапко Вікторія, Гарапко Тетяна, Гомонай Іван, Трощак Марія, Твердохліб Діана, Фелцан Мирослава, Ференц Едуард та Шутій Михайло.Такі учні як Манзюк Василь і Куртинець Віталій показали середній рівень навчальних досягнень. Слід звернути увагу і на учнів, які демонструють низький (початковий) рівень знань – це Петрище Дмитро та Бошинда Вікторія. Окрему увагу слід приділити Петрище Дмитру, який навчається інклюзивно. Проблем із відвідуванням школи учні не мають, не пропускають уроки без поважних причин.
Стан здоров’я учнів класу задовільний. В цілому клас можна охарактеризувати як дружній, організований з хорошим психологічним кліматом. У спілкуванні з учителем учні проявляють вихованість і тактовність. Діти чуйні один до одного і за складних обставин кожен знаходить підтримку в однокласників. Але слід відмітити і недисциплінованих учнів, таких як Манзюк Василь та Петрище Дмитро які схильні до порушення дисципліни на уроках та під час перерв.
Учні класу добросовісно ставляться до своїх обов’язків, виконують покладені на них доручення. Більшість учнів виховуються в сім’ях, де панує взаємопорозуміння та злагода. Матеріальне становище в більшості сімей середнього рівня. Більшість сімей виховує двох дітей. Для покращення навчання і дисципліни слід спілкуватися з батьками учнів класу. Є в класі також діти, позбавлені батьківського піклування (Ференц Едуард), діти напівсироти (Боднар Еріка та Куртинець Віталій), діти з багатодітних сімей (Кампов Серафим, Ференц Едуард, Манзюк Василь, Боднар Еріка, Гарапко Тетяна, Сливка Габрієл, Грубінко Олег та Твердохліб Діана), діти з неповних сімей (Твердохліб Діана та Рогач Даниїла) а також діти з малозабезпечених сімей (Твердохліб Діана, Ференц Едуард та Петрище Дмитро).
Основною метою виховної діяльності є створення оптимальних соціально – культурних умов в колективі, який би сприяв творчому саморозвитку. Як класний керівник, багато часу приділяю морально-етичному вихованню учнівського колективу, формуванню обов’язку, відповідальності, культурної поведінки. Для цього проводжу ряд виховних бесід, годин спілкування, диспутів..
В 2015-2016 навчальному році слід також звернути увагу на корекцію поведінки «проблемних” дітей. Дуже ефективним є заохочення таких дітей до класних справ, завантаження вільного часу гуртковою роботою.
У 2015-2016 навчальному році методичне об’єднання класоводів і класних керівників буде працювати над реалізацією проблеми: «Моральне виховання та формування й розвиток патріотичних почуттів підростаючого покоління на основі духовних цінностей, розвиток почуття поваги й гордості за свою державу, свій рідний край».

 

Проблемне питання 5 класу:


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)