АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

С. Шкідливий І ступеня 3.1

Читайте также:
  1. I. Клінічні - залежать від ступеня важкості та перебігу захворювання.
  2. Бази по позбавленим ступеням свободи
  3. Визначення ступеня вертикальної стійкості
  4. Встановлення ступеня важкості пошкоджень
  5. Гігієнічна оцінка ступеня важкості і напруженості праці. Наукова організація праці. Заходи боротьби з втомою
  6. Завдання №1. Оцінка ступеня ризику підприємства
  7. Здобувачі наукового ступеня кандидата наук, які працюють над дисертаціями поза аспірантурою
  8. Межі вогнестійкості конструкцій та поширення вогню по них залежно від ступеня вогнестійкості будівель
  9. О генетически ранних ступенях мышлений
  10. Определение общего передаточного отношения и разбивка его по ступеням привода.
  11. Оцінка ступеня професійного ризику виробництва
  12. Оцінювання має ґрунтуватися на позитивному принципі, що передусім передбачає врахування рівня досягнень учнів, а не ступеня їхніх невдач.

D. Шкідливий ІІ ступеня 3.2

Е. Шкідливий ІІІ ступеня 3.3

23. Хірург ортопедичного відділення під час операції, що триває 4 год, нахиляється над операційним полем більше 300 разів з кутом нахилу більше 30˚, виконує роботу в умовах дефіциту часу та з великим емоційним навантаженням. До якого класу слід віднести умови його праці?

А. Допустимий

В. Шкідливий І ступеня

С. Шкідливий ІІ ступеня

D. Шкідливий ІІІ ступеня

Е. Оптимальний

24. При медичному обстеженні у робітника гальванічного цеху виявлені зміни стану серцево-судинної системи, які виходили за межі фізіологічних коливань. При контролі вмісту у повітрі робочої зони хімічних забруднювачів встановлено перевищення ГДК в 1,3 рази. Як можна охарактеризувати такі умови праці?

А. Оптимальні

В. Допустимі

С. Шкідливі І ступеня

D. Шкідливі ІІ ступеня

Е. Шкідливі ІІІ ступеня

25. За робочу зміну вантажник переміщує вантаж загальною масою 700 кг. До якої групи за ступенем шкідливості та небезпеки відносяться умови його праці?

А. Оптимальні

В. Допустимі

С. Шкідливі

D. Недопустимі

Е. Небезпечні

26. При гігієнічному дослідженні повітря виробничого приміщення були визначені канцерогени в кількостях, що перевищують ГДК в 3 рази. Як можна характеризувати такі умови праці?

А. Допустимі

В. Шкідливі І ступеня

С. Шкідливі ІІ ступеня

D. Шкідливі ІІІ ступеня

Е. Шкідливі ІV ступеня

27. Хірург виконує операцію, тривалість якої 3 години. Робоча поза – стоячи в нахиленому положенні до 30˚ - 60 % часу. Загальний час зосередженості – до 90 %. Під час операції хірургу необхідно приймати рішення підвищеної відповідальності за життя хворого в умовах дефіциту часу. Який з наведених показників характеризує важкість трудового процесу?

В. Ступінь відповідальності

С. Дефіцит часу

D. Робоча поза

Е. Тривалість операції

28. Робота автослюсаря на станції технічного обслуговування оцінена як важка ІІІ ступеня і характеризується наступними параметрами: фізичне динамічне навантаження з переважною участю м’язів рук та плечового поясу до 7800 кг·м; піднімання та переміщення вантажів до 2 разів за годину – 32 кг, вимушені нахили тулуба – 50 разів за зміну, робота 3-змінна з нічною зміною. Назвіть основний показник при оцінці важкості праці.

А. Фізичне динамічне навантаження

В. Піднімання та переміщення вантажу

С. Сумарна маса вантажу

D. Вимушені нахили тулуба

Е. Режим роботи

29. Робота автослюсаря на станції технічного обслуговування характеризується наступними параметрами: фізичне динамічне навантаження з переважною участю м’язів рук та плечового поясу до 7800 кг·м; піднімання та переміщення вантажів до 2 разів за годину – 32 кг, вимушені нахили тулуба – 50 разів за зміну, робота 3-змінна з нічною зміною. Який з наведених вище параметрів характеризує напруженість праці.

А. Фізичне динамічне навантаження

В. Піднімання та переміщення вантажу

С. Сумарна маса вантажу

D. Вимушені нахили тулуба

Е. Режим роботи

30. Оцінюючи умови праці робітників одного з виробничих цехів автобусного заводу у теплу пору року було виявлено перевищення ГДК пилу (переважно фіброгенної дії) у 1,5 рази, рівень шуму перевищував допустимий у 3 рази, температура повітря була вищою від максимально допустимої на 3˚С, швидкість руху повітря перевищувала допустиму до 2 разів, відносна вологість повітря – до 20 %. До якого класу за гігієнічною класифікацією відноситься праця робітників даного цеху?

А. Оптимального

В. Допустимого

С. Шкідливого І ступеня


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)