АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

С. Протягом 2,5 год при тиску 0,5 МПа

Читайте также:
  1. А) протягом 5 днів
  2. А. Атмосферного тиску 1 страница
  3. А. Атмосферного тиску 2 страница
  4. А. Атмосферного тиску 3 страница
  5. А. Атмосферного тиску 4 страница
  6. А. Атмосферного тиску 5 страница
  7. А. Атмосферного тиску 6 страница
  8. А. Атмосферного тиску 7 страница
  9. А. Атмосферного тиску 8 страница
  10. А. Атмосферного тиску 9 страница
  11. Б. Лікування на стадії формування жовчних каменів : за схемою А, літолітики призначаються протягом 12-24 місяців.
  12. Вакуумметри не можна використовувати для вимірювання надлишкового тиску. При відсутності манометрів можна використовувати мановакуумметри.

D. Протягом 2 год при тиску 1 МПа

Е. Протягом 2,5 год при тиску 1 МПа

3. До раціону харчування хворого з виразковою хворобою шлунку в період затухаючого загострення було введено страви з нежирної яловичини та риби, молоко, вершки, рибний відвар. Який з перелічених продуктів необхідно виключити зі складу раціону хворого?

А. Яловичину

В. Рибу

С. Молоко

D. Вершки

Е. Рибний відвар

4. Раціон хворого на подагру включає нежирне м’ясо риби, кисломолочні продукти, сир, сметану, ікру чорну. Який з перелічених продуктів забороняється вживати при даному захворюванні?

А. Нежирне м’ясо риби

В. Кисломолочні продукти

С. Сир

D. Сметану

Е. Ікру чорну

5. При лабораторному дослідженні зразка м’яса було встановлено, що при реакції витяжки з СuSO4 бульйон залишився прозорим, при мікроскопії – поодинокі коки і палички, проба на сірководень негативна, при трихінелоскопії – у 24 зрізах – 1 трихінела, фінни – відсутні. За яким із досліджуваних показників м’яса порушені гігієнічні вимоги?

А. Реакцією з CuSO4

В. Мікроскопією

С. Пробою на сірководень

D. Трихінелоскопією

Е. Наявністю фінн

6. При оцінці якості бляшаної консерви "Кілька в томатному соусі" було встановлено, що стан бляшанки без пошкоджень, етикетка ціла, консистенція продукту нормальна, вміст NaCl – 3 %, вміст олова – 250 мг/кг. За яким з перелічених показників порушені гігієнічні вимоги?

Е. Вмістом олова

7. Через декілька днів після святкової вечері у п’яти осіб з числа гостей з’явились набряки повік та нижньої частини обличчя, а також різкі болі у м’язах. Лабораторне дослідження крові виявило еозинофілію. З урахуванням клінічних симптомів та даних лабораторного дослідження встановлено попередній діагноз – трихінельоз. На споживання яких страв необхідно звернути увагу при зборі епіданамнезу у потерпілих?

А. М’яса птиці

В. Рибних страв

С. Волового м’яса

D. Свинини

Е. Баранини

8. У фермерському господарстві при ветеринарному обстеженні худоби встановлено, що 10 клінічно здорових корів позитивно реагують на туберкулін. Яку тактику щодо наступної реалізації молока з даного господарства слід обрати?

А. Реалізувати без обмежень

В. Реалізувати після стерилізації

С. Реалізувати заборонено

D. Реалізувати після пастеризації

Е. Використати для вигодівлі молодняка

9. В реалізацію поступило крабове м’ясо, промарковане як натуральний продукт. Лабораторний аналіз показав, що продукт виготовлений із додаванням морепродуктів, крохмалю, смакових добавок, барвників та емульгаторів і консервантів. До якого виду слід віднести даний продукт?

А. Натуральний

В. Суррогатний

С. Фальсифікований

D. Субпродукт

Е. Умовно придатний

10. На експертизу в лабораторію поступили бомбажні овочеві консерви, кислотність яких вдвічі перевищує норму, бактеріальне забруднення відсутнє, внутрішня поверхня бляшанки без тріщин. До якого виду бомбажу слід віднести даний випадок?

А. Мікробного

В. Хімічного

С. Механічного

D. Фізичного

Е. Змішаного

11. При гігієнічному дослідженні свиного м’яса в сполучній тканині між м’язевими волокнами були виявлені просоподібні включення білуватого кольору. Потенційна небезпека розвитку якого захворювання існує при споживанні такого м’яса?

А. Фіноз

В. Трихінельоз

С. Опісторхоз

D. Туберкульоз

Е. Бруцельоз

12. При гігієнічному дослідженні молока, що продавалося на ринку, виявлено крохмаль. З якою метою був використаний цей вид фальсифікації?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)