АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звітність підприємства

Читайте также:
  1. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  2. Акціонерний капітал та акціонерні підприємства
  3. Аналіз внутрішнього середовища підприємства ТОВ «Темп»
  4. Аналіз впливу збутової діяльності на прибуток підприємства
  5. Аналіз доходів та витрат підприємства
  6. Аналіз елементів внутрішнього середовища підприємства
  7. АНАЛІЗ ЗАХОДІВ ПІДПРИЄМСТВА ЩОДО ВИХОДУ З КРИЗИ
  8. Аналіз інвестиційної діяльності підприємства за даними фінансової звітності.
  9. Аналіз ліквідності підприємства
  10. Аналіз макросередовища підприємства
  11. Аналіз маркетингової товарної політики підприємства
  12. Аналіз небезпеки підприємства

 

У цій структурній частині курсової роботи міститься первинна документація (статут підприємства, фінансово-облікова звітність, форма №1 „Баланс підприємства”, форма №2 „Звіт про фінансові результати”, форма №5).

 

ПРАВИЛА НАПИСАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

Курсова робота допомагає студентові систематизувати отримані теоретичні знання з вивченої дисципліни, перевірити якість цих знань; оволодіти первинними навичками проведення сучасних досліджень, логічно пов'язати теоретичні і практичні аспекти проблеми дослідження і запропонувати оптимальне їх рішення. Таким чином, можна виявити: здатність студента самостійно осмислити проблему, творчо, критично її дослідити; вміння збирати, аналізувати і систематизувати літературні джерела; здатність застосовувати отримані знання при вирішенні практичних завдань; формулювати висновки, пропозиції і рекомендації з предмета дослідження.

 

Загальні вимоги

 

Особливе значення має оформлення курсової роботи. Бажано, щоб робота була набрана на комп'ютері, у іншому випадку – має бути написана від руки чорнилом одного кольору чітко, акуратно, без помилок та виправлень. Друкований варіант є кращим, бо полегшує редагування і надає можливість подальшого використання при написанні інших наукових праць. У випадку допущення друкарських помилок, описок і графічних неточностей, які виявилися під час написання роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбуванням коректором і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту (фрагменту малюнка) машинописним способом. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці.

Текст роботи необхідно розміщувати тільки з одного боку листка, на білому папері формату А4 (210x297 мм). Розміри полів: ліве – 30 мм, праве – 20 мм, верхнє – 20 мм, нижнє – 20 мм, до 30 рядків на сторінці. Друкування тексту здійснюється за допомогою комп'ютера через 1,5 міжрядкових інтервали, 14 кегль, шрифт Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, абзац 1,25 см.

Формули у курсовій роботі повинні бути виконані у редакторі формул Microsoft Equation 3.0, графіки та діаграми – за допомогою редакторів Microsoft Excel або Microsoft Graph.

Текст основної частини роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти та підпункти (за необхідності). Заголовки розділів пишуть по центру симетрично тексту великими літерами: „ЗМІСТ”, „ВСТУП”, „РОЗДІЛ”, „ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ”, „ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ”, „ДОДАТКИ”. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Заголовки підрозділів – по центру тексту з першої прописної літери. Переноси слів у заголовках не допускаються. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з 2-х або більше речень, їх відділяють крапкою. Відстань між заголовком та текстом – 2 інтервали. Кожну структурну частину роботи потрібно починати з нової сторінки (розділ, вступ, висновки, список використаних джерел, додатки) слід починати з нового аркуша (сторінки). Підрозділи починають з відступом від попереднього тексту на 1 інтервал на тій самій сторінці. Скорочення слів у тексті, крім загальноприйнятих (грн, кг, ц, т, га і подібне), не допускається. До загального обсягу курсової роботи не входять додатки, список використаних джерел, таблиці та рисунки, які повністю займають площу сторінки. Проте всі сторінки зазначених елементів роботи підлягають суцільній нумерації. Рекомендований обсяг курсової роботи становить 50 – 65 сторінок.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)