АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Титульний аркуш курсової роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  3. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  4. III. Основний зміст роботи
  5. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  6. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  7. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  8. VІІ. Оформлення роботи
  9. Алгоритм виконання курсової роботи
  10. Алгоритм виконання роботи
  11. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  12. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»

Титульний аркуш є першою сторінкою роботи і основним джерелом інформації стосовно курсової роботи.

На ньому мають бути вказані:

- Назва профілюючого міністерства (Міністерство аграрної політики та продовольства України).

- Найменування вищого навчального закладу (Житомирський національний агроекологічний університет).

- Прізвище, ім'я, по батькові студента.

- Назва курсової роботи.

- Форма навчання і курс на якому навчається студент.

- Шифр і найменування спеціальності.

- Посада, прізвище, ініціали наукового керівника.

- Назва міста і рік.

Інформацію, що подається на титульній сторінці, допускається розташовувати без обов'язкового дотримання якоїсь певної відстані між її окремими блоками. Слово “ КУРСОВА РОБОТА” та її назву друкують великими літерами посередині рядка. Гриф допущення до захисту складається із слів “ДОПУЩЕНО ДО ЗАХИСТУ”, посади, вченого звання викладача, який дав допуск, його підпису, зазначення ініціалів і прізвища, дати погодження. Дату проставляють арабськими цифрами у такій послідовності: число, місяць, рік. Наприклад: дату 19 травня 2012 року слід оформлювати так: 19.05.2012 або 19.05.12. (ставить викладач, який перевіряв роботу і допустив її до захисту).

Переноси слів у заголовках титульного аркуша не допускаються. Рік захисту роботи розміщують посередині рядка в нижній частині титульного аркуша (без вживання слова “рік” або “р”). Зразок титульного аркуша наведено у додатку А.

3.2. Змісткурсової роботи

Правильна та логічна структура наукової роботи – запорука успіху розкриття теми. Процес уточнення структури складний і може тривати протягом усієї роботи над дослідженням. Попередній план роботи узгоджується з науковим керівником. Готуючись до викладення тексту курсової роботи, доцільно ще раз уважно прочитати її назву, що містить проблему, яка повинна бути розкрита. Варто пам’ятати, що в назві відображено головні поняття, що мають аналізуватися на теоретичному і практичному рівнях у роботі. Проаналізований та систематизований матеріал викладається відповідно до змісту у вигляді окремих розділів і підрозділів. Кожний розділ висвітлює самостійне питання, а підрозділ – окрему частину цього питання. У змісті подають не лише назву розділів, підрозділів, пунктів, а також номери відповідних початкових сторінок, починаючи зі вступу і закінчуючи списком літератури і додатками. Усі заголовки у змісті починаються з великої літери, крапка в кінці не ставиться. Останнє слово кожного заголовку подовжується крапками з відповідним номером сторінки у крайньому правому положенні в рядку (див. табл. 1 і дод. Б):

Таблиця 1

Приклад оформлення змісту

ВСТУП Ст.
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. НАЗВА ПЕРШОГО РОЗДІЛУ  
  1.1. Назва першого підрозділу  
  1.2. Назва другого підрозділу  
  1.3. Назва третього підрозділу  
РОЗДІЛ 2. НАЗВА ДРУГОГО РОЗДІЛУ  
  2.1. Назва першого підрозділу  
  2.2. Назва другого підрозділу  
  2.3. Назва третього підрозділу  
РОЗДІЛ 3. НАЗВА ТРЕТЬОГО РОЗДІЛУ  
  3.1. Назва першого підрозділу  
  3.2. Назва другого підрозділу  
  3.3. Назва третього підрозділу  
ВИСНОВКИ і пропозиції  
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ  
ДОДАТКИ  
         

Зміст варто оформлювати як таблицю, а границі її зробити невидимими. Тоді друга сторінка курсової роботи буде мати пристойний вигляд, а зміст буде легко сприйматися.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)