АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  5. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти виконання завдань
  9. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  10. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  11. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  12. Виконання дій з комірками (діапазонами комірок)

ДОГОВІРНЕ ПРАВО

Методичні рекомендації щодо підготовки, оформлення та захисту контрольних робіт

Львів 2012

Рекомендовано до друку

кафедрою менеджменту,

протокол № __ від __.__.2012 р.

 

 

Уклала доц. Кохан М.О.

 

Кохан М.О. Методичні рекомендації щодо підготовки, оформлення та захисту контрольних робіт для студентів напряму «Менеджмент та адміністрування» / Кохан М.О. – Львів: Видавничий центр Львівського національного університету імені Івана Франка, 2012.

© Львівський національний університет

Імені Івана Франка, 2012

Підп. до друку ________________. Формат 60х84/16. Папір друк. Друк на різогр.

Умовн. друк. арк. ______. Обл.-вид. арк. ______. Тираж 100 прим. Зам. _______.

 

Видавничий центр Львівського національного університету імені Івана Франка.

79000 Львів, вул. Дорошенка, 41.


ВСТУП

 

Контрольна робота виконується відповідно до навчальних планів за напрямом «Менеджмент та адміністрування». Виконання контрольної роботи студентами є складовою навчального процесу та активною формою самостійної роботи студентів.

Головною метою контрольної роботи є контроль професійно-орієнтованих знань, набутих під час самостійного опрацювання літератури та нормативно-правових актів, аналізу регламентуючих та нормативних документів організацій. Це має закріпити й поглибити теоретичні знання, здобуті в процесі вивчення дисципліни; сформувати вміння самостійно працювати з навчальною, спеціальною літературою, законодавчими актами та статистичними матеріалами, а також з матеріалами власних досліджень в організаціях; наблизити теоретичний курс до практичної діяльності, що є особливо важливим для працюючих студентів.

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ

Номер варіанта контрольної роботи студент вибирає за двома останніми цифрами номера залікової книжки (додаток А)

Контрольна робота полягає у виконанні та оформленні таких завдань

1. Теоретична частина

1.1.Опрацювання нормативно-правової бази.

2. Практична частина

2.1. Оформлення договору

2.2. Оформлення претензії

2.3.Оформлення позовної заяви

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)