АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організація роботи Ради

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»
  7. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії
  8. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. Варіанти контрольної роботи №1.
  11. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  12. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.

6.1. Засідання Ради проводяться не рідше одного разу на рік. Засідання вважається правомочним, якщо в ньому бере участь не менше половини членів Ради.

6.2. Рішення про скликання засідання Ради приймає виконавчий комітет Ради та повідомляє про це членів Ради не пізніше як за 1 місяць.

Позачергові засідання Ради проводяться за рішенням виконкому або більшості членів Ради. Термін скликання не пізніше як за 20 днів.

6.3. Рішення приймаються простою більшістю голосів присутніх на засіданні.

6.4. Радою керує голова (на громадських засадах), а в разі його відсутності - один із заступників голови, які обираються Радою зі свого складу простою більшістю голосів. Як виняток за рішенням Ради може проводитись таємне голосування.

Голова Ради:

- забезпечує підготовку засідань Ради та виконкому і головує на них;

- представляє Раду у виборних органах Сумської обласної ради профспілок, її членських організаціях, у громадських організаціях, організаціях роботодавців, органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, міжнародних організаціях.

6.6. Рада працює на підставі річних планів, затверджених на засіданні виконкому та погоджених Президією Сумської обласної ради профспілок.

6.7. З метою розгляду невідкладних питань Рада, виконком можуть приймати рішення шляхом поіменного опитування членів Ради з наступним інформуванням їх на черговому засіданні ради та виконкому.

6.8. Рада, виконком можуть вносити питання на розгляд Президії Сумської обласної ради профспілок за напрямами своєї діяльності.

6.9. За рішенням виконкому на засідання Ради можуть запрошуватись представники організацій профспілок, які не мають своїх представників у складі Ради, а також представники громадських об'єднань, роботодавців, органів державної влади та місцевого самоврядування. В роботі Ради бере участь Голова Сумської обласної ради профспілок.

6.10. Рада може формувати робочі групи, комісії із залученням науковців і фахівців з окремих напрямів роботи, обирає зі свого складу виконком.

6.11. Організаційно-технічне, фінансове забезпечення роботи Ради здійснює виконавчий апарат Сумської обласної ради профспілок. Підготовку і проведення його засідань, діловодство і ведення протоколів забезпечує голова і заступники Голови Ради.

6.12. Діяльність Ради фінансується в межах відповідної статті бюджету Сумської обласної ради профспілок на поточний рік, а також членськими організаціями, що мають представників у Раді.

РОЗДІЛ 7


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)