АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Технічного обслуговування ТО-2 тепловозів серії ЧМЕ-3

Читайте также:
  1. Аналіз технічного рівня розвитку виробництва
  2. Вимоги до технічного оформлення рефератів
  3. Діагностика та обслуговування комп'ютера.
  4. До адміністративних витрат не відносять: відображаються загальногосподарські витрати, пов'язані з управлінням та обслуговуванням підприємства.
  5. З охорони праці в лабораторно-дослідницькому комплексі двигунів внутрішнього згоряння і технічного обслуговування транспортних засобів високої прохідності
  6. Значення метрології для науково-технічного прогресу та промисловості
  7. КВАЛІФІКАЦІЙНІ ГРУПИ З ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКИ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНОГО ПЕРСОНАЛУ
  8. Облік маркетингової інформації та обслуговування клієнтів
  9. Організація і обслуговування робочих місць.
  10. Організація та обслуговування робочих місць
  11. Продаж товарів через прилавок обслуговування
  12. Стан і процедура обліку основних засобів та їх руху і технічного стану

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС

 

Загальні вказівки.

Технічне обслуговування тепловозів ЧМЕ3 виконується слюсарями на оглядових канавах пунктів технічного обслуговування.1.2

При технічному обслуговуванні необхідно звертати особливу увагу на огляд відповідальних вузлів та деталей, які забезпечують безпеку руху, а також деталей, які характеризуються великою інтенсивністю відмов, підвищеним зносом і послабленням кріплення.

Майстер ПТОЛ встановлює об’єм додаткових робіт при ТО-2 з урахуванням записів локомотивних бригад в журналі технічного стану тепловоза ф. ТУ-152 від попереднього ТО-2.

Додаткові роботи в зимовий період при виконанні ТО-2 встановлюються з урахуванням чинної інструкції по роботі в зимових умовах.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)